Přejít na výpis diskuzí
První info a hardwarové nároky C&C Generals 2
12.12.2011 | levis
124 příspěvků
-
Jenom to zkousi aby pak mohl pripadne rict "Ja to rikal."
-
Aj ked z toho BioWare cistou nahodou spravi spickovu real-time strategiu. Uz to nikdy nebude tak neskutocne epic ako ked sa mi na monitore prvy krat zobrazilo
WESTWOOD PROUDLY PRESENTS
http://www.youtube.com/watch?v=fnd0qg4I_MM
Ach, ta nostalgia *7* -
jezis, tyhle "odborniky" opravdu miluju.... vis jaky je rozdil mezi komplexnim grafickym enginem frostbite 2 a havoc fyzikalnim enginem???? Pokud tomu nerozumis, tak MLC!!!
-
opět posuzujeme hru která nevyšla? z minutového traileru nebo z šeho vycházíš?(je to snad nemoc?soudit něco co jsme neviděli? To je totéž jako by jste viděli pěknou holku řeknete si wow! a v posteli by na vás vytáhne ptáka...
-
a co tam hraješ, že jsem tak smělý?
-
pic or didn't happen
-
No tiež to na mňa pôsobí, ako by sa chystali vydať taký COD medzi stratégiami, ako to dnes kážu trendy... Hold ak chcete zarobiť, nemá zmysel držať sa kvalít pôvodnej hry, oveľa lepšie je využiť slávnu značku a spraviť z toho hru, ktrorú hravo zvládne aj úplný blb, čo nikdy nič nehral... Hlavne aby z toho mal dobrý pocit.
Ale ktovie, možno prekvapia *3* -
a kdyz jsem spokojenej ze svym prehistorickym start tlacitkem ?
uz tak jsem si musel zvykat na to, ze win 7 nemaji klasickej start a ted tahle ptakovina, kvuli ktere jsem si ani nechtel kupovat windows phone... -
bude to na Origin => nebude to v mojom PC *2*
-
Ne internet naprd opravdu nemam. *1*
Predevsim vypadek postihuje i lidi co hraji se mnou onu hru a maji jineho poskytovatele. -
plně a nekopromisně souhlasim :)
-
moje předpověď: ždímání (kdysi) úspěšné značky C&C.. výsledek bude úplně průměrná kravina kterou v průměru drží jen ona licence ...
-
No kým tu buznu budeš takto kŕmiť, tak sem chodiť bude, to si buď istý *7*
-
Co všude serou Frostbite 2, je to zbytečně náročné a jak šlo u Runu vidět, ani ne tak hezounké když s ním nedělají jeho autoři. Na strategie úplně geniálně stačí něco a Havoc. A přitom to nesežere plný výkon kompu.
-
Takže k rozjetí budeme potřebovat nějakej procesor a nějakou grafickou kartu. To by jeden neřek *8*
-
Kámo, CoH je nejlepší, ale radějc bych viděl CoH2 od Relicu, než Company of Conquer od EA s Originem.
-
Ne tak docela. Před ToVem to řekl bych dobalancovali skoro nejlíp za celou dobu. Nerfli o dost britskou defku, ale pořád šli hrát vyrovnaně a wehrmacht šel dostat ofenzivní hrou poměrně lehce když kempil-hrál jsem hlavně 1v1, ale platí všude, byť je to trochu relativní díky některým mapám. Jenže ToV balanc pokazil novýma jednotkama. Nicméně pořád platí to, že kempení nic neřeší a lepší hráč jej prolomí když ví jak na to. I blbej kemperskej Sheld jde vyřešit rushem za 10 minut.
-
tohle je hodne stary udaj, ktery uz v teto podobe davno neplati
-
no mně se třeba nelíbí, že mi postupně prohlíží celý komp a nasbírané info posílá vesele EA
-
páni! netušil jsem, jak nevinou poznámkou, že by to prostě chtělo nějakou inovaci vyvolám takovej flame:D. Nechtěl jsem tim říct nic jinýho, než že by to chtělo nějaký oživení, než variaci na starý klasiky v jiným kabátu. Neřikám, že jsou špatný, ale já mám rád ve hrách inovace, novoty a překvapení. nic víc. tiberium jsem nehrál, CaC generals velmi dávno. CoH mě bavil právě tím, že nešlo tolik o počty a suroviny ale víc o taktiku (debaty o rozdílech mezi RTS, RTT atp. mě nebaví, důležitá je pro mě hratelnost).