Přejít na výpis diskuzí
První info a hardwarové nároky C&C Generals 2
12.12.2011 | levis
124 příspěvků
-
Ty aplikace jako jako Steam a Origins které musíš mít zapnuté jsou fakt otravné.Hlavně do toho dávají další a další přídavky takže se to pořád patchuje,nabízí to reklamy a je to dosti debilní :)
Proč není nějaká light verze který by sloužila pouze jako doplněk ke hře.Kde by byl chat,statistiky,a další věci co by podporovaly hru zejména v multiplayeru.Opravu nechápu proč tam musí běžet takto velká opravná aplikace.
-Když to dokáži vyřešit piráti tak to by to měli dokázat i výrobci. -
Konečně zase hra na kterou se těším... Hlavně žádné experimenty jak s Tiberiem a bude to ok. V absenci nutnosti míti ORIGIN asi doufám marně co :(, to je sr..ka až to bolí *16*
-
to drak
-
¨Najdi si mladou milenku
-
a což takhle si na tohle udělat další díl CoH a zbytečně neměnit principy, které C&C značka představuje?
Přijít s něčím novým, vlastním, prosím. Ale proč se měnit po nějakém vzoru? Dyť těhle debilních neinvenčních transformací a restartů je plný herní průmysl. -
Jelikož nemůžu na tebe reagovat, budu reagovat na sebe. Ty víš kolik mi je, ty šášulo? Dunu jsem hrál taktéž, ale i tam je pokud si vzpomínám základní pilíř suroviny, stavba základny+jednotek, Žádmý CoH systém....tudíž ti nějak pokulhává to "klasické" RTS....
-
Ja nemám rad ani Origin ani Steam ale aj tak ich používan lebo chcem hrať hry ktore ponukaju . Nemam rad ani robotu a aj tak každe rano vstavam a idem makat :)
Nemam rad svoju ženu a aj tak ju sem tam vyprášim *1* *1* *1* *11* *11* *11* -
A už si trápny jak Dedové vyšmatlané boty !!!!
-
ani jeden se nechováte na svůj věk, když už se odvoláváte na starý klasiky
-
Tak třeba já. Nelíbilo se mi, že si CoH hraje na něco, co není. Ale já jsem odkojenej věcma jako Close Combat, Combat Mission...jsem holt žánrově trochu vedle.
Souhlasim s tim, že základní koncept RTS má vypadat jako Command and Conquare. Pro mě je nepřekonaným Tiberium sun. Ale srdce bije pro Blizzardovky, přeci jenom tam skutečně nejde o to, volně si stavět, ale přemýšlet co. -
filias: ja teda FarCry na hral na 64 bitovejch wistach uplne v pohode. Nainstalovanej 64bit patch a jelo to v cajku.
-
Hele doborniku, kdyz ty jsi tahal kacera ja hraval Dunu 1 a 2, RA1 atd....tak se jdi kasat do skolky jak jses zkusenej a starej :) Hraj si co chces, s vsevedama se nema smysl o necem bavit. rekl jsem co si myslim, ze ty muj nazor nesdilis chapu, tak si hraj svuj diamont s neexistujicim RealID a uz me nech byt :) Mej se.
-
No ja a muj milenec Reitak sme zastanci Ati karet *14*
-
Nech ho. On si docela dost plete RTS a RTT, obzvlášť když říká C&C pseudoRTS a neví, že tento koncept RTS byl už někdy v roce 1996 u prvních AoE, Sc či Warcraftu. To nějaký CoH ani nevěděl, že bude.....Ale necháme ho přitom, že je to jediný, správný druh RTS a ne RTT.
-
Vyjde Kinect pro desktop. O vikendu jsem zkousel novy "metro" xbox a uz se da "vse" ovladat rucne pres kinect, to same bude i u W8. Caste veci proste bude clovek ovladat pres Kinect a na slozitejsi sahne po klavesnici/mysi. Misto psani budete diktovat. Pokud nic "nevytvarite" ale jen konzumujete tak vam to bohate staci.
-
TondaCZ: C&C je klasicka RTS, CoH je RTT (Real-time tactics).
-
No v tom spěchu píšu velké SC, samozřejmně mslím Starcraft, Supreme jsem vydržel hrát 4 mise a pak jsem to zvesela vrátil kamarádovy
-
Proč bych ti mněl něcodávat? Nevidím důvod, já jsem napsal jenom fakta a nemám důvod natáčit či dávat svoje ID, kdo mně zná najde, kdo ne á smůlu. Jak? Víš, třeba když hraješ 3 vs 3. Dva jedou klasicky třba 4gate a 8pool a mastí do nich jednotky a chrání Tě, ty mezitím postavíš 5Void+3gates jako zálohu+2bae základ+3 base na plyn. V 15 minutě už mám 20 Voidů, pokud peřijí spojenci útoky a sami je budou neustále oslabovat a pak je vesele zničíš. Tu máš svůj styl zakopat a vyhrát. V 1 vs 1 to jde taky, ale ve vyšších ligách už sotva, ale i tak se vyjímky dají najít, tudíž nekecej, že to nejde. Proboha my hráči chceme nový Genrals jako "starý" Generals s novou grafikou a příběhem, nechceme hokus pokus jako to předvedl poslední Tiberium, který z tohoho titulu udělal neskutečnou sračku a domů jsem si ho oupil za 49 Kč v krabici, jenom kvůli tomu, abych měl původní celou cérii C&C. A budu jenom rád, když se tomu vyhneš, aspoň nebudu slyšet na mulťáku nadávky, jak to hraju, že ty tento styl nevyznáváš:-D
-
Opravdu nechápu co si mam myslet, když vidim skratku SC2, nějaký id*ot z toho udělal Starcraft, což je blbost jelikož je to Sc2, SC2 je Supreme Commander 2, což je nehorázná sra*ka. Takže doufám, že se bavíme o Sc2 a ne o SC2. Nechápu proč si to lidi furt akorát komplikujou. *7*
A teď k tomu. CoH je možná dobrá hra, ale nestrkejte stejný gameplay do CaC. CaC nikdy nebyl o tomhle "CoH" stylu, a pro mě je naproto nudný. Nejlepší by bylo kdyby udělaly Generalsy s podporou novějších systémů, lepší grafikou A MOŽNÁ lehkou úpravou jednotek. To by se mi splnil sen. *5* -
Natoc mi video kde jsi schopny se v SC2 zakopat a vyhrat :)))) Ty DiamonTe :) Chci tvoje RealID a videt jak s takovyma zvastama hrajes v diamond lize :)) Jiste. Ale neva, nebudu tu resit detinske utoky. Zahraj si CoH a pak mluv. Podle me kazdy kdo tu jakymkoliv zpusobem napada CoH ho nehral, protoze osobne neznam nikoho kdo ho hral a pak se mu nelibil. To jsou reci lidi kteri ho proste nehrali. a co se tyce C&C.... Jestli udelaji dalsi klon generalsu 1 nebo RA, akorat to obliknou do novyho kabatu.... S tim teda diru do sveta neudelaji. Pokud chcete Generalsy hrajte je, osobne pochybuju ze v roce 2012 nebo 13 nekdo bude delat druhy dil, ktery bude klon toho 1. s hezci grafikou....