Přejít na výpis diskuzí
První info a hardwarové nároky C&C Generals 2
12.12.2011 | levis
124 příspěvků
-
At už z toho EA udělá jakoukoliv sračku, originální CaC to nikdy nepřekoná. Westwood je Westwood.
-
CoH je dle mě nejlepší strategie co kdy byla, ale proč ho tahat do CnC, taky nevidím důvod.
-
filias: ceska verze FarCry ? Ano byla. A i ta Vista byla ceska. Instaloval jsem tu hru u kamarada na notebooku a nebyl sni ,zadnej problem. Netvrdim ,ze si sni nemusel mit problem ,ale to mohla bejt ciste zalezitost ciste u tebe. Instaloval jsem pravou originalku ne tu verzi co byla u Levelu. Ta levelacka verze byla uz opatchovana tak si netroufnu rict ,ze bych ji rozchodil. Ale ja mel jeste od Playmena tu puvodni verzi 1.0 a tam se 64bit patch instaloval uplne v klidu. Bez nej to tusim taky neslo.
-
filias: ceska verze FarCry ? Ano byla. A i ta Vista byla ceska. Instaloval jsem tu hru u kamarada na notebooku a nebyl sni ,zadnej problem. Netvrdim ,ze si sni nemusel mit problem ,ale to mohla bejt ciste zalezitost ciste u tebe. Instaloval jsem pravou originalku ne tu verzi co byla u Levelu. Ta levelacka verze byla uz opatchovana tak si netroufnu rict ,ze bych ji rozchodil. Ale ja mel jeste od Playmena tu puvodni verzi 1.0 a tam se 64bit patch instaloval uplne v klidu. Bez nej to tusim taky neslo.
-
tak to máš pekne na prd internet, alebo zabugovaný PC, pretože ja hrávam na Steame denne a žiadne takéto veci nepozorujem.
-
vojsť sa hravo vojde, ale bordel typu Origin na môj disk nepatrí. A čudoval by si sa, na rozdiel od iných na mojom disku by si "chujoviny" nenašiel, aj keď na môj úložný priestor okolo 7TB by sa toho zmestilo dosť ;)
-
ako fakt nechapem preco ludia nadavaju na Origin... viem je tu aj steam ale origin je v podstate to iste a ked si v option zaskrtnete aby sa vam pocas hry vypinal tak je to uplne v pohode a vobec vas nemusi zajimat ...
-
a komu to cpes ze se ti na hdd nevejde dalsi program? hlavne ze tam mas sam urcite tucet dalsich chujovin ale stejne doufam ze tam daj LAN abych mohl zase smazit s kamosem pres hamachi *2*
-
tak toto není normální chování.
za tři roky steamování jsem měl asi hodinový problém s nedostupností steamových serverů asi čtyřikrát. pokaždé, když byly hromadné slevy a všichni kupovali jak diví -> pochopitelné.
zkus si v nastavení steamu změnit preferované servery a nech si zkontrolovat vlastní síť.
jinak jsem si tedy zjistil ty updaty klienta:
8 Dec 2011 - 12 Nov 2011 - 4 Nov 2011 - 1 Nov 2011 - 12 Oct 2011 - 7 Oct 2011 - 27 Sep 2011 - 22 Sep 2011 - 9 Sep 2011 - 6 Sep 2011 -
6 Sep 2011 - 2 Aug 2011 - 26 Jul 2011 - 12 Jul 2011 - 2 Jun 2011 - 13 May 2011 - 25 Apr 2011 - 18 Apr 2011 - 16 Apr 2011 - 22 Mar 2011 -
3 Mar 2011 - 24 Feb 2011 - 11 Jan 2011
23 (slovy dvacet tři). vsadím boty, že některé ani nepotřebovaly restart. některé byly dokonce tak rychle po sobě, že člověk mohl stáhnout jen poslední update, který ty předešlé samosebou obsahuje. -
Vážně? Za dva roky hraní MP Red Orchestry jsem se Steamem neměl ani jeden jediný problém. Poslední rok jsem si sem tam hrál Men of War a jedině ocenuji, že hra je v každém okamžiku s posledním updatem a nemusim zjištovat, kde stáhnout poslední.
Jestli mi v něčem Steam a Origin vadí, tak to, že se mi skrze něj může někdo štourat v počítači a stahovat audity. Soukromí nadevše. Jenže to bysme si asi nic nezahráli. -
No to mas zajimavou verzi.
Me pri hrani her co mam pres Steam kazdou chvily vypadne cela sluzba - servery Steam nejsou k dispozici...blabla, nebo sluzba Steam potrebuje byt restartovana....blablabla.
Da se to prezit, ale je to slusne otravne - coz se nemuzeme divit, kdyz to buzeruje opet platici zakazniky. -
Muzyka at tahne do <>. Na poslednich RPG s Bioware dohoukali co se dalo.
-
Právě jsem si říkal, kterou zrovna vyndám ze šuplíku :D
-
samozřejmě používám pirátskou verzi (originál, který samozřejmě vlastním, bych stejně crackoval protože nemám rád DVD v mechanice) no uvidíme až bude chuť zkusim to znova, třeba mi bude přát štěstí a konečně si to zase zahraju ;)
aby to bylo ještě komičtější tak se jedná o edici first decade (jak originál tak stáhnutá) a red allert který na ní taky je jsem rozjel díky )pravě konfigu jsem to rozjel s rozlišením 1920 * 1200 a pak je na to úžasnej pohled... i po těch letech se to hrálo náramně. S tím se u generalsů můžu rozloučit... -
keď to bude iba na Origin-e a nie na Steam-e, tak si to buď nezahrám vôbec, alebo iba warez, to hovorím otvorene a už teraz. Generals bolo vynikajúce, aj keď na to svojho času dosť ľudí nadávalo. Dvojka bude super ak EA nič nesprzní, čoho sa obávam že sa predsa len stane (viď RA3, C&C4). ale uvidíme...
-
Musim te sklamat (zasadni strategii za Brity je v CoH zakopavani), ale ten samej system plati i v CoH ... kdyz hraji za Wehrmacht, tak mi staci se zakopat, pockat a pak jenom prevalcovat nepritele lvl 3 tanky ... je bez sance. A muze se tak maximalne stourat v nose a premyslet kde udelal chybu ;)
-
Copa-k: Byla to taky česká verze?
-
ve steamu si můžeš ty reklamy vypnout *3*
a steam se patchuje asi tak jednou za dva měsíce, no prostě furt. a stojí to asi 30 sekund času -
Copa-k: Píše se Vista, ne Wista...
-
Opravdu si nehodlám kupovat Kinect proto, abych si mohl máchat rukou před monitorem a mohl pořádně ovládat svůj systém. To radši zůstanu u Win7.