Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak v SC 2 to zkusím naprosto s přehledem, jelikož hraji všechny ligy(1 vs 1, 2 vs 2 atd) v Diamont, tudíž hrát umím. A pokud vím, tak žánr RTS byl přesně jako C&C, natěž, postav, zaútoč. CoH je pouopouhá modifikace. SC 2 je klasická RTS, AoE je klasická RTS. Něco si o tom zjisti než začneš něco psát o klasických RTS. A nikdo tu nic nesrovnával, když neumíš ani pochopit psaný text. Původní autor chtěl změnu konceptu RTS u C&C, což by s ní udělalo naprosto jinou hru, která má společný pouze název. A poud by jsi skutečně hrál dobře SC 2, tak by jsi veděl, že i tady jde použít styl C&C....
  • filias
    Visty používám denně a teda kvalitní nejsou ani po všech aktualizacích co na to vydali. Aby dosáhly trvanlivosti a kvalit XP - to by museli vydat Win7 jako SP3, .. Stejně tak dopadne W8 - použutelné bude až W9.
  • Mno, vidno ze ty jsi CoH nevidel ani na obrazku.... srovnavat hry jako CoH a C&C je jako srovnavat jabka a hrusky. CoH byla RTS v pravem slova smyslu, a proto jak pise clovek na ktereho reagujes, je dodnes neprekonana. C&C byla vzdy pseudo RTS ve ktere slo jen o to natezit co nejvice surovin, pul hodiny se zakopat, postavit armadu kterou kdyz rozhejbes tak ti shori komp.... Zkus tohle treba v SC2 nebo CoH a za 5 minut te oponent vymaze. RTS ma byt strategie, kde clovek ma premyslet co, kdy, kde atp pouzit, a v C&C je to opravdu jen o tom kdo se lip zakope a rychleji postavi vic panacku. Zkus nekdy CoH abys vedel co je strategie, ty 2lety decko po lobotomii....
  • A mimoto překonaná je dávno, jelikož inteligence nepřátel byla někdy naprosto skvělá (poslala pěchtu na tanky, nechala se zabíjet artilérií, i když o metr dál už byla mimo dostřel)
  • Jelikož je to na Originu tak si to asi nezahraji i když vlastně jsou i jiné alternativy...
  • Jen hlavně, ať to neskončí jako Poslední díl Tiberia *7* .
  • filias
    CaC jsem zkoušel několik. Nejlepší byly Generals, Tiberimu Wars byly taky dobře hratelné.... Red Alerty nic moc a z těch starších jsem taky nadšen nebyl. Poslední inkarnace se mi vysloveně hnusila - to bych nehrál ani zadarmo....
    Jak dopadnou nový Generals, to si opravdu nedokážu tipnout. Zatím převládá mírný optimismus.
  • A proč by proboha měli upustit? Aby z toho udělali sračku jako poslední Tiberium, které je herně tak pro 2leté dítě bez mozku a po lobotomii? Každý nemá rád tento styl jako ty, naopak u Generals to udělat, tak většinu pořádně naštvou, protože by to mělo s Generals stejný akorát název. takové lidi jako ty miluji.....Kvůli takovým totiněco, co funguje skvěle se překope, aby to fungovalo katastrofálně a zcela jinak než v původní koncepci. A to říkám jako fanoušek nové DoW II, kde se původní koncept předělal z původní RTS, kde se staví na taktickou RTS pouze s hlavní základnou.
  • Statistikám věřím pouze těm, co si sám sfalšuji:)Ale je pravda, že v mém okolí to má tak většina, XP+W7, ale nikdo nemá W7+W7:) Xp jsou mnohých ohledech lepší, v mnohých už al rapidně zaostávají, tudíž jsou pro změnu lepší W7. Osobně bych bral, kdyby W8 bylo spojení obojího.
  • filias
    Ceska verze FarCry nebezi na 64b systémech je to ozkoušeno - nainstaloval jsem si pirátskou a DVD jsem měl k ověřování v mechanice - tedy hráno bez cracku. (testováno na Vista64)
    Ale s Generals jsem měl problémy vždy....
  • Já mám ale HD 4670:)
  • Bylo by hezký, kdyby opustili to tradiční schéma rts, a zaměřili se na strategii ve stylu company of heroes, která je podle mě dodnes nepřekonanou hrou svého žánru. Jak už je to dlouho? 5 let?
  • zaostalec!!!, jakým právem někomu nadávaš? Ty si spíše fakt mentálny zaostalec...
  • jindra.veliky
    tak kdyz bych mel vzit statisticky hrace vsech fps v multaku tak taky bude mit znacka cod pres 80% a neznamenato ze je kvalitnejsi nez bf3 *2* *2*
  • jindra.veliky
    no nvm zkus piratskou verzi ja treba u takovyho far cry 1 mi to neslo na windows 7 a pak ale na netu nasel verzi trochu upravenou a slo to a to sami soldier of fortune z dvd mi to neslo a pak stahla sla a pritom to nebyla upravavovana verze ^^ *6*
  • "Windows XP 32 bit: 16.96%", v listopadu pokles o skoro celé procento. Win7 má přes 50 %, Vista kolem 25 %... Takže jo, do roka bude tenhle systém minoritní a pro vývojáře nezajímavý (to se už rovnou mohou vrátit k vývoji her na PS2, kde budou mít uživatelé větší kupní sílu než uživatelé WinXP). Pokud se tedy bavíme o herních PC - jde o statistiky Steamu.

Více tady: http://store.steampowered.com/hwsurvey
  • Hele, kompabilita je ti tady uplně na prd, jelikož pokud si pamatuju tak hra měla problém s uložením dokumentů na Win Vista, a ten je podobnej jako Win 7. Doporučil bych prohledat Google na téma CaC Generals + Vista a k řešení by ses měl dostat. Nějak se tam měnil konfigurační program, nebo tak nějak. Možná si to pletu s jinou hrou, ale tak lepší než nic :).
  • JohnyTheZik
    Kupodivu ne, kdyz to jede na stejnym enginu..

Btw to neni uplne pravda.. XP byly kvalitni taky az po (myslim) druhym SP, to samy Visty..
  • MrSanta
    No vidíš, DOS, to mě nenapadlo. Škoda, že se už dneska nepoužívá.
  • jj, doplním, že při několikahodinovém řešení jsem se dostal pře minimálně tři různé chyby, abych nakonec skončil u hlášky že nemám kompatibilní grafiku... chápu grafika je o mnoho let mladší než ta hra, ale to u většiny her není problém ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit