-
Mno uvidime, jsem zvedavy hlavne na pribeh a jestli konecne poresi nekonecne behani sem a tam, ktere me zazitek ze hry radne znehodnotilo....
Taky by me celkem zajimalo, kdy hra opravdu vyjde. Jelikoz jestli ji planuji pro konzole stavajici generace, tak grafika nepujde zase buhvi jak dopredu. Nicmene, kdyz chystaji novy engine, vidim to tak na podzim zimu 2013... -
-
"Jelikoz jestli ji planuji pro konzole stavajici generace"
Ono to nebude jen na PC, jako všechny předchozí Stalkeři? -
-
Víš kolik by prodělali, nedat to na konzole? Dneska jsou konole hrozne frikulínový, takže to an konzole musej dát! Prachy, prachy, prachy..
-
-
Zas nějaký expert. STALKER aj oba "datadisky" byly PC-only, hra byla ceněná jak u kritiků tak hráčama a prodávala sa věc než dobre, tak proč zas něco zesírat topinkovačama keré sů na FPS hry naprosto nevhodné??? S takovů sa to zvrhne v tradiční stupidní koridorovů "Run and Run and..." hru a to si táto séria nezaslůží :-/
-
-
A proč mi to říkáš, proboha? Já ty hry hrála, vim o co jde ;) Asi si vubec nepochopil to, co jsme napsala. Když to dají na konzole tak víc vydělaj, to je jasné. Dneska jde už jenom o zisk a ne někoho potěšit.
A piš česky kurva, ve škole vás učili zasranej hantec, nebo co? -
-
Janys. Při hraní Machinarium jsem měl zcela opačný pocit.
-
No to je hrozný, že vývojáři nedělají hry z lásky k anonymním hráčům, ale protože se snaží uživit rodiny :) Taxikář tě taky zadarmo nesveze, protože zrovna venku prší... Model "Děláme to pro potěchu hráčů" musel skončit někdy na začátku devadesátých let.
-
-
by me zajimalo proc nevhodne ??? Asi nejaky expert ktery neumi hrat na gamepadu by me zajimalo jakej je treba rozdil hratelnosti ve verzich fallouta na xbox a na pc nebo oblivion nebo unreal. ja reknu jakej zadnej maximalne v grafice ale to jakou ma xbox grafiku nemusi hrace na pc zajimat a hratelnost je na obou verzich uplne stejna to ze ty neumis hrat na xboxu a kazdej te vyklepne ve fps neznamena za sou na h....
-
-
Milhaus tak mi prosim vysvetli "jakej je treba rozdil hratelnosti " kdyz UT bezi oficialne pomaleji na konzolich (nemyslim FPS!), prave kvuli hratelnosti, imho takovou hektickou rubacku z PC by nebyl schopnej beznej hrac s gamepadem stihat
-
Ne, ty jen nechapes ze ten vas xboxovej gamepad je naprosto nepouzitelnej v FPS. Nemuzes s tim zamirit presne ani rychle a je to celkove krkolomny, taky proto tam mate detsky mod v podobe aim assistu. Jinak FattalError, ma pravdu take v tom, ze prechod ke konzoli vzdycky obnasi radne zjednoduseni, coz u tehle hry by bylo opravdu skoda. Zvlaste kdyz v poslednich letech vychazeji jen jednoduchy hry a neco poradnyho kde se musi zamyslet nebo trosku potrapit uz nejsou.
-
-
-
-
-