Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nech to je aj 41D, koho to zaujima
  • Ale to z limba 3d hru nedela...
  • limbo byla krasna hra, stahl jsem ji za jednu noc, nemohl jsem se od ni odtrhnout, na novy dil se moc tesim :)

OT: by me zajimalo odkud na games pritekla takova banda dem3ntu, to co predvadi v tehle diskusi je az neuveritelny :(
  • někdo prostě žije v paralelním vesmíru, kde Limbo není naprosto skvělá hra
  • Pozri si co umoznuje Unity a zistis ze to moze vyzerat upne rovnako ako Limbo 1
  • Ja bych rekl ze tam je nekolik vrstev pozadi ktere vytvareji ten efekt ale o 3d se podle me nejedna.
  • 3d je i stávající díl bych řekl..
  • kur\/a, to je nejlepší názor jaký jsem dnes četl :-D pecka *1* *1* *1* *1*
  • je to kok0 t a ty máš kur€vsky dobré příspěvky, jen tak dál

Je to radost číst.
  • a sam som si dal minus aby si videl ako ta ja lubim. ty K0K0T!!!
  • mishu je fafuklak co nema ani len kakaovy vencek aby ho teplosi dobre poyebali.
  • tipny si jak o polnoci cintorin, ty 15rocny hulibrk!!
  • Ty si tiež neni zrovna inteligenčný atlét, že? *4*
  • microsoft je FUJ, nejde im o hry a spokojnost hracov ale o plne penazenky najlepsie po vzore Billa Gatesa.
  • 3 a pol roka na licencovanom engine, gg, to musi kodit nohami asi.
  • Ja bych si teda pod tim ze si pujcuje nejake prvky predstavoval neco uplne jineho. S vodou se tam pracuje v nekterych castech podobne jako v Another World ale rekl bych ze v Limbu je to od another world dost odlisne. Cervy sice v another world jsou taky ale maji tam uplne uplne jinou funkci. Ja bych rekl ze z Limba tohle neoriginalni hru vubec nedela ale neber to tak ze bych se chtel hadat. Ja ty hry miluju obe :D
  • Ježiši Kriste co je to za diskuzi? To je jak kdyby jste vzali partu bláznů z bohnic nadopovali je mixem halucinogeních drog a vpustili jste je ke klavesnici.

Jinak Limbo je určitě zážitek a doporučuji všem aby ho koupili protože i přes to že je hra extrémně krátká je zábavná chytrá a atmosféra je přímo parádní.
  • Hastala Vista Lemro!

Šulululůůůůůůů a jabka a hrušky!
  • Problem byly ony samy hadanky, ktere, kdyz jsi videl, tak ti bylo casto hned jasne, to musim udelat takhle, tam skocit, tady preskakat, tohle tlacitko zmacknout. A jelikoz to bylo tak jasne, pak uz jsi to musel jen provest a casto jsi nekde narazil na presne provedeni toho ukolu. Ted vylozene si nevzpomenu na neco konkretniho, ale proste souhlasim se Sorou, i kdyz jemu se hra tolik nelibila, zatimco me ano.
  • A aby zase nekdo si nemyslel, ze timhle zrovnai Limbo shazuju, tak ani nahodou. Vzit si to dobre z zanrove klasickych her a navazat na to je klicem uspechu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit