Přejít na výpis diskuzí
První informace o pokračování indie hitu Limbo
14.6.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Buď si lidi stěžují, že jsou hry moc lehké ale když mají výzvu, taky se jim to nelíbí. Jaké hádanky v Limbu byly těžší na provedení? Mně tedy Limbo připadalo docela jednoduché.
-
tak natebe uz nemam silu :) nic, letim z jobu na vzduch uz mam plny zuby zaprdenich upocnych plesnivcu s luxferama, kteri maji games.cz jako svuj zivot a jediny prostor k realizaci sve ubohe existence :) pa :*
-
Z Another World jsou tam pouzite dokonce i konkretni prvky, jako treba cervy, co padaji seshora na hrace, v Limbu vsak jeste zmeni smer, atd. Nevim, jestli jsi primo Another World hral, ale tvurci Limbo rozhodne ano, protoze to je vylozeny duchovni pokracovatel Another World, treba jako ta Heart of Darkness, kterazto o neco novejsi hra nez AW, je Limbu asi nejpodobnejsi.
-
Another world je uplne nahore a Limbo je hned pod tim ale nejakou zasadni podobnost tam nevidim krome toho ze je to 2D skakacka.
Uz vim... v obou je puzzle s vodou... -
Ta hra je vyborna, jedina hra na svete ktera se ji vyrovna je simulator traktora Zetor.
-
koukej vykopat podklad, nebo to klidne i ukrad
-
S€r na nej, ma zeleny mozek a mysli si, ze valka a armada je pro lidstvo jedinecna.
-
Limbo byla jedna z tech her co me vazne chytla i kdyz mi kamarad rikal ze prej to ma atmosferu bombardovani Drazdan :D Ja jen doufam ze si udrzi kvalitu zpracovani a i pres 3D se budou drzet tak nejak pri zemi a hlavne ze si zase daji poradne zalezet na ozvuceni.
-
už zase se to objevuje hnus z bonuswebu..
jinak Limbo je užasná hra, místama mě u ni až mrazilo, ale ani ne tím, že jsem se bál, ale celkovou atmosférou a momenty, které se tam děly.. o audiovizuálním zpracování ani nemluvě -
Ano ano, je tupi a jednoduchy, ta hra je delana pro veprovy dobytek! Spravni parani vali Matlab a kvadraticke programovani prostrednictvim geneticke algoritmizace! Kulebradaci!
-
A kdo tu upiral hre jakekoli kvality?
-
Kde jsem řekl, že jsi tupý a jednoduchý?
Já jen na začátku řekl svůj názor. Ty jsi začal útočně. -
LIMBO je nejlepsi hra na svete! Jsem z ni uplne v limbu!
-
Konstruktivni kritika je jedna vec ,upirani hre jakekoliv kvality zase druha.
-
Bavi te? To jen proto ze mas bujnou fantazii a soucasne jsi tupy a jednoduchy :) Doporuciji nechat si poradit od odbornika tady dole.. Ten ti to vysvetli.
-
Bez si nalestit kule!
-
Krome nemocneho trolla.dikusniho tu zadny hate nevidim. Proc musi byt konstruktivne oduvodnena kritika hned nejaky hate?
-
:))))) nemam slov. Geniální inteligente :)
-
Me osobne limbo zaujalo svym vyzualnim pojetim a atmosferou.Co bych hre vytknul je kratka herni doba a jednoduche hadanky.
Presto si myslim,ze jde o kvalitni hru u ktere jsem se bavil.Takove prijemne prekvapeni.
Ten hate tady tak trochu nechapu. -
Ne, to ty seš fanboy hotovej z naleštěnýcho ničeho.