Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Another world, co dál ?

Me uz naopak ty vase zvasty nebavi ani trochu. Konstruktivni kritika ? Mozna tak konstruktivni hledani chyb na vsem co tu patri svetlo svetla.
  • Ne, ostatní. Prostě kdyby ta hra měla normální skutečný barvy, tak po tom neštěkne pes.

A jak už jsem ti psal níže. Celou tu atmosféru jsi si vytvořil sám v hlavě, protože hra je tak základní a chudá. Proto se ti to tak líbí.
  • ANO ANO, cela scena je klon, rycklat, jak pres kopirak, sr&cka, smejd, kiks, bota, hnuj! Musime znicit Kotticka a jemu podobne, potrebujeme nezavislou tvorbu! Revoluce!
  • Ale pokud chces priklad z ne uplne historicke doby, tak treba Braid je podle me originalni 2d plosinovka.
  • To nejsou kecy ale pravda. Ze nazves nejakou hru originalni prece neni zadna podminka, ze takova hra se nemohla obevit behem deseti let, ale mnohem drive. Kdyz podobna hra vysla pred dvaceti lety, tak porad nemuze tvrdit, ze ta nova je uplne originalni. Tenhle typ her se v dnesni dobe presunul spis do 3D, takze proto s Limbem v dnesni dobe nemuzes tolik her srovnavat.
  • wtf...

rikas ubrali z cerne a bile ? kterou ? cernou ? bilou ? dival ses vubec na screen nez si zacal opet trousit moudra ?

....
  • PreidaQ
    Mě vždycky baví, že když někdo nemá dobrý názor na hru, kterou daný člověk považuje za intelektuálně vyšší, začne mu ten člověk spílat, ať táhne hrát XYZ (dosaďte CoD, NfS..., vždyť víte), aniž by poslouchal objektivní kritiku či skutečně věděl, které hry má jedinec, jemuž je spíláno, opravdu rád (a vsadím se, že to ve většině případů ani hry typu XYZ nejsou).
  • cela dnesni scena je jen klon sama sebe !

Porad cekam na srovnani s necim z tohodle desetileti panove. Neverim svym ocim...
    Asi vite o mnohem originalnejsich a atmosferictejsich vecech, muzete misto kecu taky neco nadhodit ? ..
  • Letajici kule! To me prelet! NFS uz od roku 2000 stoji za starou backoru, je to odpad pro hoppery a konzoloidni impotenty hulici cigara, skakajici na diskotekach a stekajici po novych autech.
  • A to máme jako oslavovat LIMBO, který jen ubralo barvy.

To je vše, nic víc v tom není. Plošinovka s hádankama (špatnýma podle mě) je teda fakt extra originální nápad.
  • Limbo neni az tak uplne originalni hra. Zkombinuj si Another Word a Heart of Darkness, pridej trochu fyziky, uber barev a mas Limbo. Cimze nerikam, ze to neni po tech letech svezi vitr a skvela hra, ale originalni... Ne uplne.
  • KDE TO SEM????.............. je mi vas lito lidi. Meli byste preskocit do diskuze k novymu NFS tam budete asi doma.....
  • :/ desim se toho co nazves ... ale to bych se opakoval.
  • Limbo je krasna hra, ale nesouhlasim az tak uplne s jejim velebenim jako nejakeho spaseni zanru, nebo umelecke hry, atd. Limbo melo super atmosferu, zpracovani, styl, ale herne uz to nebyla takova 100% slava. I staricky Another World, z ktereho si Limbo asi nejvic vzal inspiraci, mel vice dynamiky a chytlave hratelnosti, nez Limbo, ktere jak rika Sora, bylo lehke na vyreseni, ale tezsi na provedeni, a to by melo byt v rovnovaze. O to vic jsem samozrejme zvedavy na pokracovani, kde mohou hratelnost jeste vylepsit.
  • to samozrejme nebyl koment na tvuj text, respektuju tvuj nazor ale jestli nevidis originalitu u tohoto tak pak uz si nedokazu predstavit co bys oznacil za originalni/neotrele/nekomercni....
    Rikam, nazor respektuju ale soucasne ho vubec nechapu.
    Ja bych takovyh her chtel mnohem vic, vzdycky je to male svetlo v te temnote totalnich sracek!!!!ktere ted vladnou herni scene. Hry jako Shadow Komplex, Limbo... *14*
  • Mato1987
    fúúha, takýchto logických plošinoviek je ako šafránu , preto ma táto správa mimoriadne potešila :)
  • Srsi z toho akorat tak bida a utrpeni dnesniho herniho prumyslu.
  • Srší z toho nic.

A na tom je založen úspěch těchto her. Jsou samy o sobě prázdné a spoléhají, že si hráč zbytek domyslí a dopocituje.

A každému se přece líbí to, co sám vymyslel.
  • uz jen z toho screenu jsem paf.... srší z toho atmosféra.
  • LIMBO = THE TOP.

sem stím !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit