Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobne se mi Metro moc nelibilo prave kvuli sve linearite.
    V uzkych chodbach jsem to jeste chapal,ale na povrchu se urcite daly udelat volnejsi lokace.
    Asi jsem jen zmlsany ze Stalkera, ktery mi prisel ve vsem lepsi a mel taky celkem "postapo" atmosferu.
    • 100% souhlas, taky sem se tesil na bloudeni chodbami, plneni questu v ruznych stanicnich statech apod. Misto toho je Metro takovy CoD akorat ze s post-apo prostredim, imho nuda. Knihu Metro 2033 sem cetl 2x a je to jedna z nej knih s post-apo tematikou, naproti tomu je hra totalne zmrvena, pryc je tiziva atmosfera zatuchleho metra, zustala pouze linearni chodba vpred a hordy nepratel. Tebou zminovany Stalker ma stejne kvalitni pribeh a s napr. Datastore modpackem se jedna o vynikajici post-apo rpg, ktere se aspon na dohled priblizilo dosud neprekonanemu Falloutu 1. Takze Stalker ano, Metro ne a komu se to nelibi... at si hraje co chce.
      • No ano pokial si si dal easy obtiaznost a isiel rovno za nosom tak tvoj postoj chapem ale skus to hrat na obtiaznost Hunter hardcore preskumat cele metro a pochopis ze to nema s CoD nic spolocne lebo za kazdy najdeny naboj budes oslavovat boha aj alaha sucastne.
        • No, já to zkusmo projel na všechny obtížnosti a paradoxně jsem musel uznat, že "nejtěžší" z toho vyšla právě obtížnost Easy. Protože sice vydržíš mnohem více, ale nepřítel také. Takže se často stalo, že si tě potvory obskákaly a bušily do tebe ze všech stran. Tam, kde jsem musel vystřílet X nábojů do potvory, tak na hardcore stačila 1-3 rány. Takže sice jsi byl na HC mnohem zranitelnější, ale celý vtip byl v tom, že potvory se k tobě vůbec nedostaly a lidský protivníky rovněž nebyl problém sejmout, když stačilo jen pár dobře mířených ran.

Tak jsem usoudil, že to snad ani nelze považovat za stupně obtížnosti jako spíš změna herního stylu od arkádovějšího (odolnějšího) po "realističtější", kde zásah zbraní je smrtící téměř okamžitě (pro každého). U každého stylu se jednoduchost / obtížnost projevovala jinde.
          • Ano pochopil si to spravne meni sa hlavne stil hrania a to som myslel aj ja kym na easy je to same ratatatatata na najtasiu obtiaznost je to o schovavani a strachu o prezitie. Je sice pravda ze na zaciatku sa najtasia obtiaznost zda az smiesne lahka ale ak by si ju presiel celu tak by si vravel inak pretoze je sice pravda ze nepriatela zabijes lahko ale problem je vtom ze si nemal cim do nich strielat nehovorim o potvorach kde aj priemerny mutant ta zlozil max 2 ranami. A ked ich islo naraz na teba 10.... :)
            • S municí žádný problém není. Nevím, co vy (co si na to stěžujete) tam s tím furt děláte.
              Ano, potvor na tebe vyběhne třeba deset, ale při dobrý pozici není problém je vystřílet s velkým odstupem. Co se týče asi nejtěžší pasáže těsně před věží, tak tam je potřeba být hlavně v pohybu, protože ty potvory maj celkem zpožděnou reakci na útoky, takže se celkem dá stihat uskočit do strany.

Říkám, jak to je. Nevím, proč bych měl tvrdit něco, o čem bych neměl žádnou páru.
              A jestli si tu někdo myslí, že mi tu jde o machrování, tak je na omylu. Jen prostě narážím furt na ty stížnosti s municí, když s tím žádnej problém prostě nebyl.
    • Jelikož hra je vytvořena podle knižní předlohy a to dost věrně, tak je to ok.Metro je samo o sobě dost lineární a pobyt na povrchu nebezpečný, tudíž to je v pořádku.
      • Verne? Vzdyt uz druha nebo treti mise je uplne mimo knihu.
        • Ano, věrně.V rámci možností.Kdo by také hrál hru, kde hlavní hrdina téměř nevystřelí.Arťom je takovej Harry Potter, vyvolený a předurčený osudem.Podle mě parádní herní adaptace *3*
    • vasekveselej
      Nevím co je víc post-apo, jestli celý "mrtvý" svět po atomové válce nebo okolí jaderné vybuchlé elektrárny...
      • Srovnavas jablka a autobus mhd jen proto, protoze jsou oba cerveny? Tady nejde o rozlohu destrukce, ale o miru jak je prostredi udelano, jaky z nej ma clovek pocit. Me osobne Stalker pripada mnohem strasidelnejsi s vice post-apo nadechem nez barevny Metro. Je to stejny jako kdybys o Metal Gear Solid 1 tvrdil ze to neni poradny sci-fi protoze se odehrava na jedine zakladne..
  • Tak z tohoto jsem štastný asi tak jako když jsem se dozvěděl o Battlefieldu 3. Je to famózní hra se skvělou atmosférou a příběhem. Knihu jsem četl a bylo skvělé procházet lokace z knihy .
    Multiplayeru se trochu bojím. Mohli by to udělat ve stylu že by byly prostě stanice a proti nim zrůdy ale né že by byl konec hry za 10-30 min prostě dlouhodobé akce kde se postupně rozvíjí život v metru . No uvidíme a já osobně se na to těším . *2*
    • To je velmi dobrý nápad, ale je to dost složitý na vývoj a asi by to hrálo míň lidí než klasický střílení proti sobě, ale pokud by to udělali, budu hrát s tebou :D. Taky by ten multi mohl být co-op na základně proti hordě nepřátel..
  • achich ouvej to z toho nemužou udělat RPG

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit