Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak na ukázkách ze hry ani na traileru mě absolutně nic nezaujalo... 😯
  • Ten strasne drsnej bejvalej vojak je neskutecne k smichu:D Docela me zaijma pozadi jeho pribehu, protoze Vavra treba skvele trefil ten klasickej nabor k tem spinavejm talianum .. teda... chci rict italo-americanum. V 1 a 2 ani jeden z nich vlastne nechtel k mafii, jelikoz v zasade vi, ze neni dobry se s nima paktovat. Jenze okolnosti je k tomu donutily. No, uvidime, tenhle na me pusobi jako totalni psychous, co tam sel dobrovolne.
  • Prostě tragédie. Naštěstí jsou první reakce tak negativní, že už teď je prakticky jisté, že hra vyhoří.
    • Stačí napumpovat dostatek peněz do reklamní kampaně a nejspíš nevyhoří. Pokud i tak vyhoří, můžou za to piráti.
    • Ale no tak, těch 5 lidí v diskuzích určitě reprezentuje většinu herního průmyslu...
  • septicflesh
    MAFIA 4 se bude odehrávat v osmdesátkové Praze. Hlavní postavy vozíčkář Potměšil, Roman Skamene a kozy nostry Evičky 'tričko' Jeníkové.
    • Druhá polivina bude porevoluční Praha, z nabídky zmizí tesilky, objeví se fialová saka a černé boty nepůjde kombinovat jinak, než s bílíma ponožkama. Jedna z misí bude zúčastnění se bitek mezi skínama a Cikánama, přičemž se bitka odehraje v restauraci vlastněný Rusákama, čímž si je znepřátelíte. Také zde bude jedna mise mimo Prahu, ta se bude odehrávat v okolí Orlické přehrady...
  • Mě osobně se to nelíbí. Hlavní postava, trailer ..
  • Prophet
    Možná konečně Vito vysvětlí, co se stalo s Joem (já vím, pravděpodobně ho zabili)
    • Ano, zabili. Někdo to odnést musel, tak to vlastně řekli.
  • V jedničce se Vávrovi podařil docela husarskej kousek. Dokázal v jejím scénáři dokonale vystihnout romantizující atmosféru zlatého období mafie v Americe a ještě ji podpořit i na dnešní dobu výborným dabingem a technickým zpracováním. Ve dvojce se to už trochu podělalo, hlavě co se týče scénáře a charakteru hlavní postavy, ale zas úplně špatný to nebylo. Těžko říct jak by to dopadlo, kdyby si Vávra dokázal udržet maximální kontrolu nad projektem jako v jedničce. Ale trojka zatím tou ukázkou působí víc jako GTA už tím, že se hraje za obyčejného kriminálníka. Uvidíme jak to dopadne, ale zatím to moc nenadchlo.
    • Vavrovi se nic nepovedlo. Jen vykradl par filmu...
      • Rozumím tomu, že ho moc nemusíš, ale kdo se dneska v něčem nenechal někde inspirovat? Zrovna speciálně u her.
        • Ano. Ale mafie 1 ve sve dobe prorazila hlavne proto, ze cesky tym nabidl technicke reseni, jenz umoznovalo udelat velky a skoro srovnatelny projekt jako bylo GTA3, ktere zrovna vyslo. Vavra z toho dobrou hru neudelal, nybrz celej team Mafie1. Uspech ty hry na Vavrovi nikdy nestal a stat nebude.
    • No obyčejnej kriminálník. Zase ten kontext té doby. Ber to tak, sám týpek vyrůstal na ulici, pak si chtěl na jistotu vyzkoušet hraní si na G.I. Joe v zeleni, a když se vrátil, tak doma si to někde znovu štrádovala segregace, kytičkovaní a zhulení pacifisti a celkově opovržení a bordel. Měl v jeho pozici na výběr? A když se o něj nedokázala postarat země, spřáhl se s partičkou jemu podobných. A ti pro změnu skončili s vystřelenýma mozkama po baru, protože nejspíš nějakým konzervativním špagetám nalezli do bysnysu. A tak se rozhodne si to zařídit po svým. Tohle už asi nejde vnímat jako romantický 30. léta s gangsterama ve vyleštěných botách, klobouku, s doutníkem v hubě a se samopalem u boku. Tohle je rození přesně toho zločineckýho systému jak jej známe dnes.
      • OK chápu, že v 60.tých letech asi těžko můžeš hrát za romantickýho mafiána let 30.tých, ale mě de spíš o odklon od pojetí původní hry a jestli má vůbec cenu tomu říkat ještě Mafia. To je ovšem asi spíš ale můj problém. Pro mě to pokračování Mafie už nejspíš nebude, ale třeba jako hra to bude dobrý. Jsem prostě starej nostalgik 🙂
  • Princ.Jablon
    No teda...vymyslet takle nesympatickýho hlavního hrdinu to chce pořádnou vyřídilku, to i rakovina přijde člověku víc humornější než tendle "černý panteři jsou proti mě děcka a vůbec si semnou nezáhrávejte a neubližujte mi nigga" kterej je mafianský gangsterky hustopřísnější jak nejohranější songy od NWA...
  • Keyz
    " I sám Lincoln schytal kulku do hlavy, ale naštěstí to přežil..."
    ...Pak se mu rozsvítilo a začal zabíjet mafiány.
  • Jojo, čekal jsem že to bude špatný, ale tohle je fakt špatnej vtip. Fakt je mi z toho blbě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit