Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mikezz
    Chcem hrať za starého Vita alebo toho zviazaného chudáka a rozstrielať tomu namakanému hlavnému mačovi zadok. Ale vážne - hra sa mi v istom zmysle páči, už môže len prekvapiť. Viac sklamaný ako z prvého dojmu už nebudem.
  • Mno, po zkouknuti traileru a obrazku mam jen jednu otazku: kdy uz konecne oznami tu Mafii 3? :)
  • Řeknu to takto. Hra to může být stejně dobrá nebo i lepší, než předchozí díly, nicméně zároveň bych počkal až to vyjde, než se na něco těšit a pak být zklamán.

Jediné co se mi nelíbí je, že se zbavily té skvělé atmosféry předchozích dílů. Chyba.
  • tady je vidět totální vyhořelost vývojářů, absolutně bez nápadu *16* *10*
  • To co za blba je en hlavny hrdina gta som hral s tynto mili moji chodte do pjerdele ja chcem vasuta v dabingu a ten nieje cernej
  • Radkaa
    Já tu zápletku asi nějak nepochopila... Taliáni tomu chlápkovi povraždí jeho kamarády a on se sppojí s dalším Taliánem, Irem a Hait'aňkou a založí si svoji bandu ? Proč se spojil s tím Italem, když jde proti nim ? A nějak si nepamatuji, že by Irové a Afroameričané byli kamarádi. Já měla mafiány za chlápky v obleku se stylem a ne za tyhle bouchače. *7*
    • Jak se píše v článku "nepřítel mého nepřítele je můj přítel" takže asi takhle bych chápal zápletku.
    • Ty toho nevieš viacej.
      • MARTASLJ19
        Ale no tak...
    • V Boardwalk Empire Nucky Thompson (Ir) spolupracoval s černochy a měl v nich důležité spojence ...
      • Radkaa
        Aha, já to nesledovala, jenom vím o co jde.
  • Dabing Mafie 1 a 2 mi rozhodně nepřijde jako ... s prominutím ... z*urvený, ale naopak. U dvojky měl alespoň člověk pocit, že to můžeme tak nějak ještě považovat za českou hru, byť už dávno prodanou do ciziny. Bohužel, je mi jasné, že takhle to tu nikdo nevidí, ale to jsme my, Češi ... Závidím docela našim sousedům z Polska, že mohou být hrdí alespoň trochu na své vlastní studio, které vydalo Zaklínače (i když měl hodně chyb) a dokázalo se s ním prosadit a hned s tím nešli mimo hranice (tím myslím, že to neprodali a mají tam svůj vlastní jazyk). V herním průmyslu můžeme být tak nějak leda hrdí na Warhorse, které se teď stalo známé, ale uvidíme jestli to dotáhnou někam dál až vydají první hru. Zatím však můžeme být pyšní na kuloví. Všichni, že čeština je špatná, ale pokud ji tak nemáte nikde rádi, tak se rovnou naučte jen anličtinu a mluvte pouze s ní. Občas se dabing nepovede (v tom případě ho můžete vypnout) a někdy ano, jde jen o to, si ty kvalitní kousky vychutnat a projevit trochu uznání.
    • tak jediný co nám tak trocu zbývá je Bohemka a doufám že se Warhorse nestratí
      • Škoda jen, že je Bohemka tak nějak pozapomenuta ... nedaří se jim tak moc, ale holt jsou zaměření jen na úzkou část hráčů.
        • Tak DayZ má poměrně slušný prodeje, na to, že hra je v Alfě ...
          • Prodeje má nejspíš dobré, ale jak jsem napsal. Orientují se jen na akční hry se zaměřením na jistý realismus (v DayZ si stačí odmyslet zombie). Tudíž nejsou tak známí jako studia, která oslovují větší publikum. Zkoušeli udělat něco jako strategii, ale nevyšlo to moc dobře a Take on Mars a podobné tituly jsou zase jen simulace, tentokrát bez střílení. Netvrdím, že to jsou špatné hry a špatné studio, ale vedle velikánů EA, Ubisoft a další se řadit nemohou. CD Projekt RED už je ednes taky celkem známý a nepochybuji, že velké firmy je respektují. Zkrátka pokud se podíváte do novinek a různých zpráv ze světa o herním průmyslu, tak o naší zemičce tam mnoho nepadne, pokud nebudeme teď počítat sledovaný projekt od Warhorse, který ještě nevyšel. Bohemia Int. je nenápadný a až moc směřovaný jen na úzký segment.
  • Tomas65SVK
    Postupom casu je coraz viac vidno aky to poklad hru Mafiu 1 v cechach vytvorily.
  • Doufám že to nebude mít deset hodin singlu jako ta dvojka a z nedodělanýho zbitku udělaj dlc.
  • LaraCroft
    Těším se až se projedu v Eleanor alá Ford Mustang Shelby GT500 1968!
    • Já raději původní Eleanor, 1973 Mustang Mach 1. Shelby GT500 nevypadá špatně, ale Eleanor to pro mně rozhodně není.
    • Sr_Lobo
      Mno jako Retro Car Simulator by to uplne zly bejt nemuselo ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit