Přejít na výpis diskuzí
První informace z Mafie III mluví o Lincolnově minulosti a návratu Vita Scallety
5.8.2015 | Adam Homola
169 příspěvků
-
dvojka byla nejlepsi dil nevim co resis, tohle nema s narodni hrdosti co delat, proste vic penez vetsi kvalita a to byla dvojka a splnila uplne vse doufam ze se to podari i trojce.
-
-
víc peněz, větší kvalita? ale prosimtě...
-
-
hral si dvojku? tak proc se ptas,v 2k czech by to s rozpoctem asi tezko daly, dabing byl super nemel chybu pribeh taky slintal jsem jako malej, jen doufam ze ze zacatku bude poradna akce ve vietnamu
-
-
hrál jsem dvojku, jednička se mi líbila víc (příběh byl o dost lepší, auta - jejich ovládání a rozmanitost lepší, snad jen akční pasáže byly ve dvojce lepší, žel moc jich tam nebylo)...
plno nízkorozpočtovejch/indie filmů/her strčí vysokorozpočtový filmy/hry do kapsy... -
-
pribeh lepci nebyl, ovladani uz vubec ne, rozmanitost tak to se musim smat, indie nema nic spolecnyho stemito tituly a nikdy zatim mit nebude asi proto rikas takove veci
-
-
to je věc pohledu.. někomu se víc líbila jednička, někomu dvojka... ale prostě neplatí, že víc peněz automaticky znamená větší kvalitu, s tím prostě souhlasit nemůžu...
-
-
-
-
-
-
Mno... takže pokračování trendu ze dvojky, jenom horší. S PC portem se ani nemusí obtěžovat. Ale na konsolích si to své diváky určitě najde.
Hodnocení: 2/10 -
-
Se nedivim, ze tu ty recenze vypadaj jak vypadaj, kdyz uz i ctenari hodnotej hru dle traileru a prvniho gameplay videa *3* Bez urazky, jen me to u tebe vcelku prekvapuje.
-
-
Jíš maso?
-
-
"...Tak víš jak by mělo chutnat ?" Jestli to je celý tak je to dost slabý
-
-
Nápověda:
https://www.youtube.com/watch?v=B9xvZ1jiB3Y&feature=youtu.be&t=1m40s -
-
No budes se divit, ale z toho prispevku to tak nevypada.
-
-
-
-
-
-
-
Stejně budou všichni kamarádit s Vitem a ostatní postavy nás nezajímaj :D
-
Má to minimálně rok do distribuce a všichni chytrý jak rádia z jednoho gameplaye... to mě vždycky baví :D :D chudáci.. měli byste se od toho počítače někdy odlepit a jít ven, protože už vám to leze na mozek.....to samý s SW:Battlefront
-
-
někdo rozpozná nekvalitu na první pohled, někdo ne.. :)
-
-
Ano. I film lze kvalitně hodnotit z traileru. *1*
-
-
Ano, dá.
https://www.youtube.com/watch?v=M-pXDoe5a0E -
-
ad absurdum. Kdyby to vydával Warner Bros a ne SciFy, nebo Asylum, hodnotil bys jinak. Tyhle diskuze mne začínají bavit aneb kontemplativní nářez před spaním *1*
-
-
Pokud bych měl hodnotit podle traileru a vzezření hlavního hrdiny, tak Wrestler, Hellboy nebo Cabin in the Woods by byli zaručený propadáky *3* *1*
https://www.youtube.com/watch?v=Ob9J3kCELXE -
Hraje tam Steve z Beverly Hills, ani bratři Warnerovi to nezachrání. Takže ano... hodnotil bych stejně. *1*
-
-
-
-
-
-
A víte co? Česká nečeská, mně se ta hra líbí. A kdo si stěžuje na to, že "grafika je hnusná", tak je slepej jako člověk, kterýmu přestaly fungovat oči.
-
-
Ano všichni tu řešíme grafiku, fajn, jo... jdu si vyčistit ty oči *12*
-
Tak jestli máš arkády jako prase tak zatím to tak vypadá. Produkční hodnoty mají určitě velké.
S Mafia 1 a 2 to čistě podle toho prd co víme má málo společného. To nebyla arkáda. Ani dvojka. Tohle je vyloženě komické.... Tedy ten gameplay, co je na netu.
-
-
No, nevím jak ostatní rádoby přemoudřelí intelektuálové, pro které je jednička modla a dvojka sračka, na který už Vávra nedělal úplně, takže to byla špatná hra, ale já z toho, co vidím, jsem docela spokojenej. Jasný, kvality jedničky to nepřekoná a možná to třeba bude i o něco málo horší než dvojka, ale stále to má potenciál na to být dobrou open-world hrou.
Proti hlavnímu hrdinovi zatím nic nemám, nevadí mi. Ostatní členové se teprve vyrýsujou, ale už teď jsem rád za přítomnost staršího Vita. Dobový zasazení super, auta, hudba, město ... všechno super. Jízdní model sice nevypadá nejrealističtější a to jak tam odlítaj po nárazu auta apod. je celkem absurdní, ale není to nejhorší, avšak pořád je čas zlepšovat, na základě ohlasů od hráčů.
Jednička je jedna z nejlepších her vůbec (ať už příběhem, postavama, lokací či náplní misí) a dvojka je pro mě to samý, akorát kvůli osekanému obsahu už ne taková srdcová záležitost ... přesto bych jí nikdy nenazval zklamáním.
Avšak co vyleze z třetího dílu jsem hodně zvědavej a dá se říct, že se i dost těším. -
dej je teda peknej kyc..sbohem Tommy Angelo *3* *7*
-
-
tys už to dohrál, že víš, že je tam kýčovitý příběh? *15*
-
-
ne ty trole ..dej v tom traileru je kyc.. o boze sem chudinka bez rodicu, co skoci s congama v dzungli , pak se vrati je hrozne drsnej a da se k mafifi ..WAAUU... americaaan dream !
-
-
to je prostě úvod... mě spíš zajímá, jak se bude odehrávat příběh ve hře...
-
A jak se to vlastně v tomhle liší od předchozích dílů? Obávám se, že patent na scénář, ve kterém by v jedné ze tří čokolád našel obyčejný polobosý a otrhaný klouček prodávající jabka pozvánku k mafiánské rodině, která zrovna vypsala konkurz, držíme asi jen tady.
-
-
-
-
Mne se to celkem libi a těším se, bude to jine nez od nasi kluků, ale to neznamena, že to bude špatné - nemužete vedět, jak by to třeba dopadlo blbě od 2K Czech, co se s tím trápili snad 4 roky od vydání Mafia 2 a nic neukazali.
Obecne na nejaky cesky rychlo dabing kaslu, lidi co soudi kvalitu hry, podle toho jestli ma cesky dabing / titulky jsou mimo...
A navic stejene na to nejvic pičujou ti, co to nakonec ukradnou!