Přejít na výpis diskuzí
První informace z Mafie III mluví o Lincolnově minulosti a návratu Vita Scallety
5.8.2015 | Adam Homola
169 příspěvků
-
Nejvíc byla ta kraťoučká ukázka z Vietnamu :D Holt si budu muset počkat na datadisk k Red Orchestra 2.
U Mafia III mě zajímá velikost města v KM2. -
Vypadá to nádherně včetně toho zasazení, jen bych chtěl mít zodpovězeny nějaké otazníky z druhého dílu. Přeci jenom ten konec byl nepříjemně otevřený a dlouhou dobu jsem přemýšlel nad tím jak to všechno mohlo skončit.
-
Jsem zvědavý, za jak dlouho bude vypuštěná informace o tom, že se chtějí zavděčit veteránům série, a proto bude hra obsahovat 2 funkce ze 100 jako v předchozím/ích dílu/ech.
-
Hral si poslední dva dily GTA?? Ve 4 auta byla docela realisticka (tak aby to bylo zabavné) v 5 je to sice horší ale vyrovnava se to dospělým realistyckym příběhěm. A GTA většinou dostavá hodnocení o kterém se Mafii ani nezdá :)
A hlavně v gameplay Mafia III je pouzit stejny engine jako byl ve dvojce (alespon co se aut tyče) vybuchují naprosto stejně jako ve dvojce a uz tam mi to vadilo ze se rozleti kola do stran auto vyskoči a je jen ohořelé. -
-
Auta maji uzasny, hlavne fyziku, to je fakt ;)
-
5 má dobrý příběh i celkem promyšlený ale nedá se mluvit o realismu ani náhodou, jediný díl který se tomu přiblížil byl TLad a potom IV
-
-
Jenom by mne docela zajímalo jak mnoho z těch negativních reakcí způsobil fakt, že na tom nedělají Češi. Pamatuji si jak se nadávalo na Mafii II. Té je teď jak se zdá odpuštěno. *4*
A směle mínusy do mne přátelé. *1* *2* -
-
no vzhledem na mnoho negativnich reakci v zahranici to s tim nema nic spolecneho
-
Ono jich na tom hodně dělá, i když to připadlo americkému studiu.
-
Mě na trojce víc vadí arkádovost a nesympatický hlavní hrdina.
-
Češi na tom, pokud vím, pořád dělají.
-
Presne ;)
-
Mě se náhodou Mafia 2 líbila, neříkám, že překonala jedničku, ale hra jako taková byla super. Jen bylo v průběhu vývoje slíbeno více věcí, než bylo implementováno, proto ten hate okolo M2.
-
-
Ok tak afroamericana jsem si odskrtnuli. Co dal? V Mafii 4 bude nejaky polocinan a pozvedne triady v san francisku? Mafie 5? Ze by nejaky latino a miami ? Mafie 6 - polorus a New York ? Mafie 7 - polobrazilec nebo poloind, jeste si nejsem jisty. Mafie 8 - pologrizzlyyettimuz nekde v Anchorage...
Ach jo.. *7* -
Achjo, tohle vypadá na pouhé pokračování Godfathera s novým faceliftem. Jediný společný znak s Mafií bude název a Vito *9*
-
2016. Takže druhé pololetí 2017 ;-)
-
Takže už rok 68 jo? :-) Celkem škoda :D. Jednička měla užasnou atmosféru hlavně díky roku a dvojka taktéž. Snad nebude Mafia 4 v roce 90 :D. Ale to nic nemění na tom že to vypada zatím skvěle.
-
Mafia neměla mít nikdy pokračovaní a to ani dvojku.
Tuhle dokonce už ani mafianem nebudeme.