Přejít na výpis diskuzí
První informace z Mafie III mluví o Lincolnově minulosti a návratu Vita Scallety
5.8.2015 | Adam Homola
169 příspěvků
-
7 AAA titulov za to aby sa vratili stare dobre casy ala DRIVER.
-
Ber te v potaz že ma vyjít příští rok může se to zlepšit
-
-
Nu fakt, že horší už to nebude...
-
-
Snad si ještě vývojáři dají záležet na tom, aby Vito Scalleta vypadal jako Vito Scalleta jinak s ním bude mít společný leda tak jméno hlas.
-
Jediná věc, která mě zajímá je, jestli bude český dabing. Když nebude, hra mě nezajímá. *6*
-
-
cz dabing k*rvý hry
-
-
nebejt českýho dabingu, tak by destiny bylo 2x lepší!
-
-
zapšklí pctardík zase vytahuje destiny. Fakt je, že tu hru pořád hrají mraky lidí a že český dabing pořád stojí za govno
-
-
1) netvrdím, že český dabing je něco úžasného, stále je asi jeden z nejlepších na světě
2) preferuji originál dabing
3) dabing ti hru nezkurvý - nikdo ti ho necpe
4) co má společnýho dabing a zrovna hraní na PC?
ber to v klidu a s nadhledem *5*
-
-
-
-
Jediná vec, ktorá ma zaujíma, je že či tam bude realistický jadzný model ako v predchádzajúcich mafiách. Ak nebude, hra ma nezaujíma.
-
Většina lidí se radši řídí tím, zda je hra dobrá. Ale proti gustu..
-
-
Tak Vita jsem fakt nepoznal *8* a zasazeni do 1968 se mi taky absolutne nelibi. Mafii mam proste spojenou s lety 1920 - 1950 a ktualni obdobi mi do toho proste nezapada *10* Uvidime, dam tomu sanci ale nic od toho necekam...
-
-
Jo, takže budeme dělat něco, co už tady bylo, oni to ti lidi stejně koupí a my si ušetříme práci. Geniální nápad.
Právě to, že tvůrci furt opakují dokola to stejný a jedou na jistotu, je důvod, proč herní průmysl dopadl tak jako dopadl.
Změna období a prostředí vůbec, je to nejlepší, co mohli tvůrci s Mafií udělat. Pokud chceš hrát znova první díl, tak hrej první díl a nemusíš čekat na třetí. -
-
Jojo zmena za kazdou cenu, to je reseni *1* Treby by se v novym dile Star Treku mohl objevit treba Darth Vader ne? Uplne to samy zkusil Call of Juarez a jak to dopadlo...
-
-
To ja bych si klidne zahral mafii i v praveku. Urcite tu uz byla.
-
-
a co soucasnou? Bem, Ritig,Pancova, Rath,Bakala... akorat nevim kdo by byl "kladnej" hrdina
-
ale joo proč ne, kdyby to vyvíjeli 2K Czech jako první díl. Vzpomeň si jak dopadla Mafie II, stála bez pardonu za vyliž p+del. Jak Dopadla Operation Flashpoint II v porovnání s původní českou Operation Flashpoint od Bohemia Interactive? zase nic moc. člověk tak očekává určitou kvalitu, pak to zhltne studio břídilů a ve snaze se zavděčit všem, zase vyjde paskvil, kterej originálu nesahal ani po kolena
-
-
ale oni to vyvijeji lidi z 2K Czech ...
-
-
Pár jo. Navíc to řídí někdo jiný.
-
-
ne
-
-
-
-
To nebyla. Možná nějaký gang pravěkých borců.
Mafie je z Itálie.
-
-
-
Hra to, alespoň podle známýho co na tom dělá, bude supr *1*
Každopádně, alespoň já mám 20.-30. léta v americe, spojený s Mafií ..... 60. léta, jsou pak jasnej Vietnam.
Takže, sakra, do tohodle období si měla 2K koupit práva na dalšího Vietconga a ne tam hodit Mafii III ! To tam nikdo nezná Kmotra, bo co ...samo že jen první dva filmový díly :D -
-
A proč by si 2K mělo kupovat práva na Vietconga, když je už dávno mají? *1*
-
Co mu přijde supr na tom , že narazíš do auta a okamžitě vybouchne . Střelíš do něj brokama ( okamžitě vybouchne ) . Mafia byla trochu taky o realnosti . Tohle podle videa vypadá na arkádovou sračku stylu GTA . Hru si rád zahraju ,ale po tom co mě dvojka zklamala ,od toho moc nečekám . Páč dvojka podle slibů měla taky bejt pecka , dokud se do toho nenasrali Amíci a nekoupili Illusion . Se nedivím Bártovi ,že odešel.
-
-
Ty si GTA asi nikdy nehral co? Alebo tam sa niekedy stalo to, ze auta po naraze odlietavali a hned vybuchovali? Alebo pri nahanacke dostali auta smyk, prevratili sa a vybuchli? Az take sialenstvo v tom tvojom arkadovom gta nikdy nebolo..
-
Ještě budeš na dvojku vzpomínat.
-
I GTA má nějakou fyziku a když do sebe nabourají dva osobáky, tak není možné aby to jeden projel jako tank a druhý odlétl a vybouchl...To video bylo tak debilní, že se to prostě nedá....
-
-
-
Vyzera to dooosť husto a prepracovane, tešim sa...Mafia 2 je komlet, až so všetkymi DLC a to si človek musi zahrať naozaj cele, aj ked ku koncu je to už dosť repetitvne, dufam že tento diel bude bohatši na napady, trochu čiernej krvy nevadi, tej talianskej som sa už prejedol...
-
-
Už jsi předobjednal doufám
-
Chcel som vlastne povedať, že na Mafii 2 sa mi velmi pačilo spracovanie toho mesta, ked som fičal autom a počuval vianočne songy 40tich rokov v radiu, len škoda že pribeh bol taky zlatany, Joes adwentures až po dohrati hry, je citiť, že vela veci vystrihli, a aj ked som sa chcel len tak flakať mestom, mal som na to velmi malu motvaciu, mohlo byť všetkeho viac.Vykradačiek, nahaňačiek aj prestreliek, to mesto bolo na to robene, škoda...
-
-
Kdyby se tak auta ridila jako v Driveru a akcni cast jako Max Payene...