Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Případně music: The Glitch Mob - Nalepa Monday remix
  • tuto hru im serem, dufam zeohlasia DMC collection HD na xbox a ps3, to si kupim, toto nie.
  • darksiders ho prevalcuje
    • Hochu radši neotravuj a běž si hrát Battlefield.
    • Masa-san
      Darksiders se nedá s DMC srovnávat *3*
    • Darksiders je trochu úplně jiná hra. To je jako srovnávat Planescape Torment a Final Fantasy - obě jsou RPG, ale obě jsou úplně jiná.
  • Masa-san
    Já hral předchozí díly, sledoval jsem i anime DMC a nevadí mi, že má černé vlasy a začne mu růst bíla chocholka po nějakem čase, až pomalinku stane Dantem jako ho známe. Nesmíme zapomínat, že je syn ženy a démona. Takže je napůl člověk ;) No chybí mi scéna s pizzou *1*
    • Masa-san
      add) mužeme být rádi, že hrajeme za Danteho. Minulém díle se hrálo půlku hry za Nea (myslím) a to byl povyk, no když hráči nechtěli nahradit Danteho, tak je třeba to nějak oživit;) tvůrci v klasickém dalším dílu viděli už jen vaření z vody a omílání toho co už bylo,jen jinak pojmenováno. To moc lidí nedokáže, hlavně na západě, něco funguje a protrhne se s tím pytel až to všechny přehltí *2*
      • Masa-san
        jj Nero vlastně, pravda *4* už je to nějaký ten pátek co jsem to hrál naposledy, tak mě pánové a dámy omluvte *3*

No Dante je Dante, bez něj už by to nebylo ono, ale Mě osobně Nero taky nevadil, i když musím přiznat,že jsem byl trochu zklamaný, že nehraji za Danteho *7*
        • Mahcake
          Ono se hlavně čekalo, že se v 5 vysvětlí kde tu svou ruku Nero vzal. Ale na to je už asi pozdě.
        • bmarg
          Mě celkově 4ka víc bavila za Nera, protože ty jeho fatalitky s tou DEMON ARM a když jste si hodili ještě ten Sentinel (takové to modré duchařské torzo s velkýma prackama) tak jste měli ty fatality ještě brutálnější a hlavně souboje s bossy...

Ale Dante jen vesměs neustále střílel, kosil mečem, takže NERO bylo oživení :)
      • Me Nero vubec nevadil. Mel jsem ho hrozne rad a miloval jsem bitky s Dantem.
      • Nero to byl. Ale ten mi kupodivu nevadil. Jen cutscény s Dantem byly pochopitelně mnohem lepší. Byly...
  • bmarg
    Vzhled bych neviděl zas tak hroznej, respektivě pár pasážích kdy byl nejspíše "aktivovaný DEMON RAGE" tak měl bílé vlasy a vypadal jako starý Dante, tudíž z toho každej pochopí že jde o první krůčky Danteho po poznání svého "Já"...
    • Mahcake
      Pravda, taky v interview říkal Capcom, že věděli, že se to fandům nebude líbit a řekli, že je to příběh počátku Danteho.
  • Co se zase nelibi fanouskum? Vzhled hlavniho hrdiny? Nebo v cem je problem, ze to zabilo celou hru? ("R.I.P. DMC")
    Nikdy jsem to nehral, tak mozna proto v tom nadavani vidim zase jen duchodcovskou uzkoprsou prudernost.
    Teda pokud jde jen o hrdinu, tak to jde snad sakra prekousnout, ne? Nebudte porad tak negativisticky - pokud je ta hra jinak dobra, tak jste jen sami proti sobe : P
    • To ja prece vim, ze umite vzit mysiscku, a kliknout na minus.
      Ted jsem se ale snad slusne ptal, co lidem tak vadi, ne?
      Jsou tu leda komenty typu "Hrdina vypada jinak", nebo rovnou "RIP DMC".
      • "Předtím měl vlastní image, troufnu si říct, že sexy. Teď má teenagerovskou image Underworldu. " - jak jsem psal o stránku dřív.
        • Takze jde fakt jen o vzhled hrdiny, kterej navic bude kazdej vnimat jinak?
          No dik za odpoved...
        • jj tak nejak, me by nevadilo kdyby ho zmenily normalnim zpusobem (viz nova lara, ta vypada fakt pekne) ale takhle..... vzdyt vypada jako zfetovanej emo leos mares a to je sakra rozdil od toho sympataka z predchozich dilu
          • To RAFes na me? To jsi si teda moc netrefil. To je jen nahoda, ze na me dneska uz dva ruzny tupounci vytahli jasnovidecky "Co cekat od...", nebo si jen menis jmena? Na jeden nick by to asi bylo moc predsudku, co? : D
            Kdyby te to nahodou zajimalo, tak mam gaye mezi nejblizssima pribuznyma, ale i dva celkem dobry kamaradi jsou "homo". To jsem ti nevedomky slapnul na kuri oko, nebo co? Ani ty lidi, ktery zminuju, totiz nemaj problem s oznacenim, jako "teplej", "gay", nebo i "homous". Pejorativne si to muze vylozit jen nekdo, kdo neni sam se sebou v tomhle ohledu srovnanej.
            Samozrejme to jde rict hnusne, ale vsimni si, ze ja jsem s timhle oznacovanim Danteho ani nezacal - jen jsem pouzil uz Piggsym nastolenej "metr".
            Soudit by ti slo. Ted jeste zkusit premejslet. A asi hlavne... ..no nejakej "problem" asi mit budes *2*
            • Ne jen sem měl blbou náladu tak sem si musel rejpnout.
            • to je moje označení čistě pro emaře tak jim řikam emo homo gay :D proti gayum nic nemam :) ale proti emo homo gayum jo :D
            • (Pro "RAF", 17:11 - tamto vlakno uz je asi moc zatrolleny, ze na nej ani nejde reagovat : D)
          • yeah to je mladej dante syn spardy není duvod mu davat novy styl jeho bratr ma taky bíle vlasy ne ?
            • Jo, Virgil je taky do běla.
          • Eh...??
            No asi nebudu sam, komu ten starej pripadal daleko vic "emo".
            Vsem se holt zavdecit nemuzou...
            • Co člověk muže čekat od debilního povrchního homofobního blba jako si ty že?
            • http://www.youtube.com/watch?v=SGv5w3kCVHc

na neho proste ten novy shitfag nema.
            • To by ses me mohl rovnou zeptat, jestli je horsi rakovina, nebo AIDS *3*
              Mne prijdou teply oba dva stejne - takzvane jeden horsi nez druhej...
              DMC jde celkove uplne mimo me - nechci to tady zatrollovat - jen jsem se chtel zeptat co vam tak vadi.
              Krom toho hrdiny jsem se nic nedozvedel, tudiz radsi mizim, aniz bych (snad) rozpoutal nejakej flame...
            • než novy dante ?
            • Chceš řict že tenhle borec je vyc emo homo gay :D http://images.wikia.com/devilmaycry/images/6/63/Dante_4.png
  • Treba to nebude spatne, ale na me je to moc silene *3*
  • styl bojů jak za stara, dokonce se objevily i bílí vlasy ... zkusím demo a uvidím
  • A tys už někde viděl vylejzat ty démony?:O Já teda ne... Asi to neni realistický...
  • vydím že už to někdo napsal předemnou no já všechno nečet takže sry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit