Přejít na výpis diskuzí
První ingame trailer na DMC - Devil May Cry
7.6.2011 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Prozatím je to na pár facek - aneb proč měnit něco co perfektně fungovalo?
-
vypada to hrozne *10*
-
R.I.P Devil May Cry
-
By me zajimalo, jestly byste taky nadavali, kdyby uz od prvniho dilu mel Dante hnede vlasy a pak mu je zmeni na bilo.
-
-
Předtím měl vlastní image, troufnu si říct, že sexy. Teď má teenagerovskou image Underworldu. Není to jen o barvě vlasů.
-
*1* to je dobry :D ale me sobone ta zmena treba vubec nevadi protoze pokud ho chteji delat jako nekoho kdo utekl z lecebny tak to chteji trosku realny a kdo normalni ma bili vlasy?
-
-
Tak třeba staří lidé mají bílé vlasy.
-
Ale Dante není normální :D
-
-
-
omlouvám se všem fanouškům ale mě ta hra příjde neskutečně stupidní skočit dvacet metrů do vzduchu se zbrani vetší než postavička a někde v těch 20 metrech zustat pul minuty a sekat? sorry ale to ne, z meho pohledu tenhle asijskej styl akce hraničí až s trapností.
-
-
A tys už někde viděl vylejzat ty démony?:O Já ne teda... je to tím že hra není realistická?
-
A tys už někde viděl vylejzat ty démony?:O Já ne teda...
-
Americký COD je od reality stejně daleko jako tohle s tim rozdílem že tohle si na realitu nehraje.
A v takovim TES mužu plavat bez ujmy s ebonovim brněním a skákat v něm jak kamzík. -
-
ano v tom máš samozřejmě pravdu ale pořád je to něco jiného, nevím jak to vysvětlit zakrátka plavání ve zbroji je sice blbost ale je to potřeba protože utopit se ve hře kvůli tomu že máš zbroj by člověka jen otravovalo ale pořád si v tom můžeš říct tak zkrátka do vody nepolezu a pořád v té hře hraješ za člověka jako člověka, v tomhle hraješ za takovou srágorku ale v prackách udržíš stokilovej meč rozsekáš s ním jedním máchnutím 20 nepřátel a ještě skočíš 20 metrů do vzduchu a během toho co padáš vytáhneš bouchačky a tvoje padání se po dobu střelby ještě mnohonásobně zpomalý, já ti nevým prostě to nějak nechápu.
-
-
Dante není tak úplně normální člověk takže se to skákání dá pochopit
-
at vypada jak vypada nic to nemeni na tom ze dante tak uplne neni clovek ale na pul demon takze nejaky ty prepaleny skilly klidne mit muze
-
Za člověka jako člověka nehraješ pokud muže běhat a plavat jako kamzík v platovym brnění.
A potřeba to není stačilo by si sundat brnění což šlo snad udělat i jednou klávesou.
A co třeba americká akce ala smrtonostná past 4 ?To je taky silně absurdní .
Zvuky ve vzduchoprázdnu ala scifi ve vesmíru atd.
-
-
Ah omlouvám se za hrubky.
-
-
-
ten dante vypada hodne prihrate stary dante je lepsi
-
Nevím ale přijde mi to jako z hlediska grafiky horší než starší Devil May Cry 4 který podporoval na pc i DX 10 tohle je nějaké okleštělé pomalu grafikou k PS2.... To samé i nový Far Cry od posledního Far Cry 2 šel taky trošičku z grafikou dolů nechápu absolutně proč je to nějaký nový trend či co? Stejně tak i Crysis 2 šel s grafikou dolů.... Přitom když ty hry běželi na konzolích (Far Cry 2, DMC 4) tak tu grafiku ty konzole musí utáhnout.... Jinak DMC mám rád ale teda ten Punkový styl a ještě k tomu tmavé vlasy to fakt jako ne!
-
-
Z tou grafikou to snad zas tak blbý nebude. Spíš ty zvuky mě štvou.
-
-
A na o PC se nikdo nezminil?
-
-
Upřímně, teď nevíme. Původně se o PC hovořilo, teď trailer potvrzuje jen PS3 a X360 (ale opět to nemusí být směrodatné). Hra nemá jistou dobu vydání, takže... je to spíš ve hvězdách.
-
-
aspon doufam protoze DMC 3,4 byly paradni hry byla by skoda utnout to
-
-
-
Pre všetkých tých, čo sa budú asi miliónkrát pýtať, čo je to za pesnička dopredu oznamujem že je to toto: http://www.youtube.com/watch?v=WImWuxHbQCw&feature=related
-
Nesmířili jsme se...