Přejít na výpis diskuzí
První krůčky v Dota 2 očima začátečníka
7.9.2013 | Adam Homola
280 příspěvků
-
No, tky vložím svůj nestranný koment... Hraju Dotu, Lolko, hrál jsem i honko + WC3 mooc dlouho.
Nechápu pár věcí - 1 NELZE porovnat Dotu a Lolko. Ano obě jsou MOBA, ale jiný styl hraní, menší mapa, detaily v designu, maličkosti. (runy, kurýr, vykoupení, masteries....) Dotu a Honko tky ne, jelikož je to prostě uplně stejné - Heores krom men a vzhledu stejné schopnosti, itemy stejné, mapa tky. TAK PROČ POROVNÁVAT!!! Každého baví něco jiného.
Komunita.... Stal by se ze mne totální hater na Poláky, nebýt Zaklinače. Ani Rusáky nemám rád ve hrách. Ale proč? Jelikož oni jsou nejrozšířenější komunita, májí tudíž nejvíce noobo. Na 1 hru potkám i 4 poláky z toho 1 skill. Sám občas (ano občas, už nějáký ten pátek hraju, snažím se zlepšovat) udělám chybu, ale když v Lolku nepostoupím do divize kvůli feederovy a já mám vždy kladné score ( přes ten jeho feed) nebo v Dotě hrajeme 3v5 jelikož nikdo neřeší leave, MÁM TOTÁLNÍ nervy a už se mi neche hrát dál....
Obtížnost je tky kravina, která se často řeší... Honko a Dota tam je to klidně i o jednom hráči který se feedne ( stačí 3 killy - 3 lv, item.) a gankne bot, pak killne zase mid, gank top a lost game. Taky často umřu během 1 stunu. Lolko je zase více hra kdy nás s kámošem gankujou na botu 4-5 v 2 (wardy to vyřeší v 2 ze 3 případech - port) jelikož MUSÍ pomoct, aby vyhráli. A oni vyhrajou.
Ok díky za přečtení, můj názor. -
-
Hodnocení skillu v dotě je zcela subjektivní, ty možná někoho považuješ za trash, ja zase považuji tebe za trash, pod moji úroveň, pro tvoji představu hrali jsme bežně zápasy vs Alliance, letošní vítež TI. Generalizovat tahle země je smešné, 90% hrářů doty každé východoevropské země(včetně ČR) jsou dementy co popisuješ, takže bych to neházel na jednu zemi. Rusů je 130 milionu Poláků 40 mil. takže statisticky jsou nejčastěji vidět.
Podle tvého způsobu vyjadřování to vidím že sám jsi noob. A to je problém Doty, každej Ydiot si myslí že právě on je ten vyvolený a ostatní dělají chyby, chce to se zamyslet nad sebou a přiznat si že jsi prostě trash, a potom se člověk zlepší. Pokud jsi zoufalý se spoluhráčema, tak určitě nejsi tak asociální abys nemohl najít 4 online kamarády. -
-
A kdo říká že jen Poláci jsou noobové? Říkám že jich je nejvíce jelikož je Poláci hrajou Lol jako národ nejvíc - více obyvatel, více noobu.... =DD lehká matika.
Nepovyšuju se, sam jak jsem psal se zlepšuju, ale už neprohrávám hry jako před rokem třeba... Já chyby dělám, ale neprohraju hru ( ani že bych feeednul, chybu tím stylem že nepřítele nechám utéct) (a ano zní to nabubřele, ale prostě ej neprhorávám, svou lajnu vyhraju, když prohravám tak si jen farmím, neumírám, říkám na gank, pushnu.) -
-
Podle způsobů vyjadřování hádám že ti je okolo 15 let, a nikdy jsi nic než public nehrál.
-
-
-
-
komentář očima začátečníka: neustále se o Dota mluvý každý to hraje a je cool tak jsem to taky po několikáte zkusil a důkladně nastudoval, ikdyž to nebyla první dota a výsledek? WTF? Co na tom někoho baví? ne nepochopil jsem to, nejde o to že to není můj šálek kávy hry typu footbal nebo i obskurní fotball maneger mne taky nebaví, ale naprosto chápu lidi co to hrajou zrovnatak simulátor ponorek to je hra u které se já fakt nikdy bavit nebudu ale bez problémů chápu co na nich jiné lidi baví, ale jakákoliv Dota ? Nechápal (tím nemyslím herní mechaniku, ale to kde ja tam ta zábava) jsem to v době kdy Dota byl jen mod ve Warcraftech a nechápu to ani teď u Dota2. To je tak nudná nesmyslná hra že i ten footbal manager mi přijde jako skvělá zábava . Prostě Dota 2 to je hra kterou vystihuje termín "KULTŮRA KRIPLŮ" a teď za pravdu mínuskujte creeplíci
-
-
Napsal clovek, co hral tak max solo all pick s nakejma rusakama a nadavali mu, jakej je nub, tak si tu musel hoch asi ulevit. V peti na ts a organizovane je to uplne jina hra.
-
Ty jsi tak "vtipný", až jsi hloupý;)
-
-
dokážeš nekdy reagovat slušne a bez urážek?
-
-
On urazil prvně mě, Joe. Zkus si prvně přečíst, co napsal;)
-
-
máš pravdu omlouvám se , moje chyba...
-
-
-
-
co na tom lidi baví? slovy Arnolda " To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women" *1*
-
-
I kdyby mel clovek chut hru zkusit,tak prispevky od ''hracu'' musi kazdeho odradit. Des a hruza. Moje letita zkusenost s MMO hrami je,ze PvP hraci se chovaji nejvic jako prasata.
-
-
No tak to doporučuji nehrát žádné hry, protože kdyby se člověk měl řídit tím, co píšou lidé, tak hraješ pouze SP hry;)
-
-
Sp ani ne, co takové cod na letišti? =D Skončili bychom u Sims, Simcity... Počkat.... Ne i tam je drastická smrt, uhořením, elek. proud, Godzilla.... Tož tak co mám hrát? I Mario ve mě může probudit nenávist, když mě zabije po několikáte ta stejná houba...
-
-
Nope týká se to vlastnosti her přenášených na lidi - ,,pvp hráči jsou nejvíce agresivní,,.
-
Oni o voze, ty o koze *7*
-
-
-
-
-
-
v dnešnej dobe sa už dota hrá dosť šablónovito... od začiatku hra diktuje ako v lolku čo treba kúpiť... nevidím to zasa až tak blede... dotu treba prekúsnuť v tých začiatkoch... viem si predstaviť aké to je kruté pre hráča ktorý začína teraz ako pre mňa kedy bola allstars ešte v plienkach a všetko to prichádzalo postupne... čo som si však ale ešte nevšimol je možnosť nejakého inštruktora... nehovorilo sa náhodou o tom že skúsení hráči majú zaúčať nováčikov a za to získavať isté benefity? Lol to má v tomto lepšie vymyslené... každý týždeň jeden roll a takto sa má možnosť nováčik naučiť jednotlivé schopnosti... ale toto by v dote nefungovalo to je práve vec ktorá robí dotu o poznanie náročnejšiu a taktiež sa v nej využíva dosť techník ktoré prišli možno aj s pôvodne nechcenými možnosťami jednotiek z warcraftu (denying- z ktorého sa potom stala technika)
a tie úsmevné spomienky keď som došiel na lanku začali sme hrať a ja som si išiel ruku vylámať na starej W3 dote (neboli bindy :D) -
-
Kazdej hrdina mel unikatni rozlozeni zkratek jednotlivych skillu po klavesnici... Doted si takovou minimalne polovinu hrdinu presne pamatuju. Ke kazdymu herovi se tak neodmyslitelne vztahoval presne pokroucenej levej pařát :).
-
-
Mě nová DOTA připadá uživatelsky hodně přijemná, tu původní jsem začal hrát někdy okolo verze 6.28 a člověk se prostě musel všechno naučit nazpaměť (s podivem vzhledem k tomu kolik gramových jointů zapíjených kapitánem morganem při hře tenkrát kolovalo :) hlavně buildy pro hrdiny a z čeho se skládají konkrétní itemy a co je u jakého obchodníka aby to člověk hodinu nehledal.
Dneska stačí kliknout na item pravým tlačítkem a složí se sám člověk ani nemusí vědět z čeho nebo kupovat jednotlivé ingredience, má přímo na talíři 10 pro buildů ze kterých si může vybrat jedním kliknutím (a stejně je někdo schopný si stěžovat - prý že jsou blbě pojmenované lol)
a když vás někdo zabije, ukážou se vám krásně přehledně všechny skilly jeho postavy a co umí takže vás nepřekvapí nějakou haluzí. Já osobně jsem si po přechodu z jedničky na DOTA 2 připadal jako v ráji, ale na někoho je to evidentně pořád moc složité -
-
Nenapsal bych to líp
-
-
Já jo
-
-
-
Nevedel jsem o te hre nic predtim a nevim ani ted. Creepove? Cozeto? A o cem ta hra teda je? Komu je ten clanek urcenej? Pro lidi co to znaj mi to prijde moc povrchni a ukecany, pro lidi co to neznaj jako ja je to nesrozumitelnej burtgulas.
-
-
Moja prva reakcia na clanok bola rovnaka. A to mam v DOTA 2 odohratych asi 800 hodin, prisiel som si clanok precitat so zaujmom. Chcel som vediet ako tuto hru predstavia sirokej hracskej verejnosti. No ale riesit na 3 odstavce denying... Ach...
-
-
Diky za tenhle prispevek.
-
-
NZ. Keby ta to nahodou zaujimalo tak, pre mna osobne bola DOTA vzdy fantasy "simulaciou" epickeho vojnoveho konfliktu dvoch stran, ktory trva niekolko dni (striedanie dna a noci). Dve strany spolu bojuju so svojimi armadami (posielaju na seba vo vlnach jednotky). No a do nich po svojom zasahuju hrdinovia, ktori sa pocas tych niekolko dni zlepsuju, az nakoniec dovedu svoju stranu k vitazstvu.
Ked zapnem DOTA, tak sa citim ako Achiles dobyvajuci Troju, alebo Gandalf prichadzajuci na pomoc pri obrane Helmova zlabu. Takto tu hru vidim ja. Vo vsetkych clankoch na internete sa riesi akurat zlozitost hry, hrozna komunita a to, ze je to velka vec. A pritom moze DOTA ponuknut obycajnemu hracovi spustu hodin zabavy s AI protivnikmi, ak ju bude hrat ako obycajnu hru. A ak zisti, ze ho to stale neprestava bavit, posunie sa na dalsi level a zacne riesit tieto drobne nuancie. A ak nie, tak skonci s tym, ze si uzil 20-30 hodin skvelej zabavy s hrstkou vykusanych hrdinov, ktori mu prisli sympaticky. DOTA sa nemusi brat uplne vazne. -
-
Zajímá mě to hodně, protože je to k věci a dozvídám se z toho, co mi ta hra může dát. Dík!
-
-
-
-
Kdyby mel kazdej clanek vysvetlovat uplne zakladni veci, tak by musel mit milion znaku. Coz neni moc realny. Veci, ktery ti nejsou jasny si muzes vygooglovat.
-
-
Vygooglovat si můžu úplně všechno a v libovolné úrovni detailů. Čtu tyhle články, abych ušetřil čas. Proto taky existují.
V tomhle případě se ty úplně základní věci na sto procent dají popsat v jednom krátkém odstavci.
Ale rozumím tomu, že teda zřejmě nejsem cílovka. Jenom to trochu klame tělem (a názvem). -
-
Články existují proto aby šetřily čas? Třeba zrovna "creepové" nejsou nějaká novinka z Dota 2, je to termín, který se používá třeba v MMOčkách, nebo některých strategiích už x let. Chápu že ne každý zná všechno, ale jak píše zdeeneek, to bysme potom museli třeba v každé recenzi na RPGčko vysvětlovat všechny základní pojmy. A nejen v recenzi, i třeba v každé novince, každých dojmech, každém preview. Pak by články zbytečně bobtnaly o "slovníček", který, podle mého názoru, asi většina lidí navštěvujících takovéhle herní weby, zná.
-
-
>>Články existují proto aby šetřily čas?<< Samozřejmě. Nemám čas procházet všechny weby a skládat dohromady informace z nich, nemám čas experimentovat se hrama, abych zjistil, která z nich stojí za to hrát. Od toho jsou herní novináři. Stejně jako ostatní lidi nemají čas dělat právní rešerše a studovat, jak se píšou smlouvy. Od toho jsem zase já, abych ušetřil čas jim. Spíš mě zaráží, že to zaráží tebe. Co se týče těch nešťastnejch creepů, nebudu pošestý vysvětlovat, že to bylo myšlený jinak než jako povinnost vysvětlovat každej pojem. Kdybys tu diskusi celou přečetl, nemohl bys psát o "slovníčku".
-
-
Ačkoliv souhlasím, že třeba onen Level to mohl mít lépe napsané, neznamená to, že vysvětleno musí být vše a všude. Místo několik A4 argumentů v komentáři jste mohl ušetřit 5x více času a napsat kombinaci What are creeps in Dota 2 a jistě by něco vylezlo. Nevím jak vám, ale neustálé handrkování v komentech Vám peníze nevydělá. Navíc jako inteligentní jedinec jste již jistě koukl na YT na video How to play dota in 4 minutes. Je tam nastíněn problém a základní pravidla hry opravdu v pár minutách. Pokud vás zajímají konkrétní postavy, www.dotafire.com je to pravé místo.
-
Overwatch: To už je na jednom každým, co je ochotnej přijímat za bernou minci a co už si raději vygooglí sám. Já třeba tomuhle serveru celkem důvěřuju.
-
:overwatch - dworkina nema cenu presvedcovat, ja uz to vzdal, nemam na to cas ani silu *1* hlavne nejak nechapu o co mu jde. Kdyz narazi na tema o kterym vubec nic nevi (jak sam pise) tak na 100% narazi na veci, kterym proste nebude rozumet a bude si je muset zjisti nekde jinde. A neplati to jen v clancich o hrach, ale vseobecne.
-
Jo, trošku mě to přeci jen zaráží - čas by ti měly šetřit spíš návody, tipy a triky, nebo takové ty polopatické rady, které tě základními mechanismy hry provedou krok za krokem. Tohle není ani jedno. Jsou to jen dojmy, nic víc.
Třeba tady máš typický (a fakt parádní) spořič času: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=124278228#20849
-
-
creepuje se od dob war 3 žadna novinka
-
-
Popsat se urcite daji, ale to by pak clanky musely byt nekolikanasobne delsi nez jsou. Kdybych si cetl recenzi na nejakej leteckej simulator, tak v nem taky nebudu rozumet spouste veci, ale necekam, ze mi je nekdo bude v clanku vysvetlovat - co nevim, tak si najdu bez problemu sam.
-
-
Shodou okolností jsem se před několika minutami v LEVELu pročetl až ke článku Aleše Smutného o DOTA 2. A tam jsem se dočetl, že jsou dvě strany, každá má svoji základnu, kterou se strany snaží navzájem zničit, k cíli vedou tři hlavní cesty, které jsou stráženy věžemi, které musíte zničit. Obě strany navíc dostávají vlny NPC potvor (creepů), z nichž primárně padá zlato a zkušenosti. Přijde ti to jako "milion znaků"? Já jen, že v článku, pod kterým diskutujeme, se tyhle základní principy jednoduše nedozvím. Napřed jsou čtyři odstavce o tom, jaká osobní muka zažíval autor, než se ke hře vůbec dostal, a potom už šup šup hrdinové, co-op, džunglování a nashledanou příště.
-
-
počkej ve hře, hráči DOTA jsou vyhlášení tím že používají milion odborných výrazů, ale zásadně ve formě zkratek, takže většinou uvidíš zprávy jako "go bot w PL, buy TP" což zhruba znamená "go bottom line with Phantom Lancer and buy scroll of Town Portal" *1*
-
Dworkin: absolutne stebou souhlasim. kdyby byl clanek urcenej pro hrace doty a pojednaval o nejake staregii nebo novinkach nereknu ani prd. ale clanek je urceny pro hrace kteri by treba do doty chteli jit a v podstate jsem nerozumel hromade vyrazu. Absolutne zbytecne me jako cloveku co se rozhoduje zda hru zkusit mi to nic nereklo, stejne tak to mohl napsat v polstine.
dokonce i v casopisech kde je rec o nejake MMO je skoro vzdy tabulky s vysvetlenim pojmu a to i zakladnich ktere zna vetsina hracu. Nejake specialni pojmy co pouzivaji hraci DOTA2 jsem nikdy neslysel a ani neuslysim. Kdyby tu byl clanek o hre kterou neznate a byla tam hromada pojmu od hracu one hry uz vidim jak si stezujete.
takze za me mas + napsal si to pekne a byt tebou nehadam se o tom je to fakt, cejtim to stejne jako clovek co dotu2 nikdy nehral. nechapu na koho je teda clanek mirenej. na hrace co hru hraji uz nejakej ten cas? pochybuju ze ty bude zajimat jak ve hre zacit -
Asi nechapes, ze se daji napsat clanky ruznym stylem. Jestli je clanek v Levelu napsanej stylem aby hru pochopil i nekdo kdo o ni nikdy nic neslysel, tak je to ok. Tady ten clanek je zase psanej stylem u kteryho uz se predpoklada alespon zakladni znalost moba her. Pokud se k nemu dostane ctenar, kterej o tom nic nevi, tak ma bohuzel smulu a musi si potrebny informace dohledat sam - a nevidim duvod proc autorovi vycitat, ze nevysvetluje kazdej pojem. Neni chyba clanku, ze v nem neni popsana cela hra od A do Z.
Navic mi prijde usmevny kdyz napises v jednom prispevku, ze ti clanek prijde povrchni a zaroven, ze o te hre nic nevis - jak muzes vedet, jestli je to povrchni kdyz o tom nic nevis? -
zdeeneek: Ty seš na ty termíny neuvěřitelně fixovanej a dokud nepochopíš, že problém je někde jinde, těžko si porozumíme. Problém je ve vysvětlení základních pravidel. Představ si, že chceš laikovi vysvětlit, o čem DOTA 2 je, a máš na to půl minuty. Za tu dobu stihneš jen základní myšlenku té hry. Kdo proti komu hraje, jaký je cíl hry, co k tomu používá, co mu stojí v cestě. A to jsou přesně ty informace, které začátečníkovi něco řeknou. Denying mu neřekne nic, ani kdybys mu ho za tu půlminutu nakrásně vysvětlil.
-
Asi nema cenu s tebou o tom diskutovat. V zadnym clanku, ve kterym se pouzivaji specificky terminy nejsou vsechny vysvetleny - ctenar, ktery se o dany tema zajima je bud zna a neni teda potreba je porad dokola vysvetlovat. Pokud je ctenar nezna a neni linej, tak si jejich vyznam dohleda. Ze v clanku, kterej vysel v Levelu to vysvetleny zrovna je neznamena, ze to musi byt vysvetleny i tady v tom clanku. Vubec bych se nedivil kdyby v clanku v Levelu byl zase nejakej jinej pojem, kterej tam vysvetlenej neni - protoze jak jsem psal, neni mozny v clanku obsahnout do deilu uplne vsechno.
-
-
-
-
-
Co delas tady na tom portalu, kdyz nevis co jsou creepy ? To je jak kdybys lezl na onadnes a nevedel co je to manikura.
-
-
V LOTRo jsou creepové živí HRÁČI, co hrají PvP za Angmar. Je to taky fantasy RPG, je to online a přesto ten pojem znamená úplně něco jiného.
-
Představ si, že neznám celou herní terminologii včetně slangu. Vsadím se s tebou, o co chceš, že ty taky ne. Prostě máme každý ty svoje oblasti, kde se chytáme, a pak zase další, kde ne. A společně bychom se mohli posmívat hráčům, co nevědí, co je "lag", protože prostě nehrajou po síti. Ale byla by to neskutečná pakárna, něco takovýho dělat. Nicméně můj komentář nesměřoval k tomu jednomu slovu, to mělo jenom demonstrovat, že autor počítá s tím, že čtenář zná spoustu věcí, zároveň to píše jako pro začátečníky a z mého pohledu je někde na půl cesty.
-
-
Jsou trreba v recenzich na rpgcka vysvetlovany zakladni pojmy jako stamina, willpower, haste atd? Kdyby mel autor clanku tohle vsechno vysvetlovat, tak by krome recenze musel zaroven psat i navod na hru. Je jasny, ze clovek nemuze znat vsechno, ale snad neni problem si v dnesni dobe zadat do googlu termin, kterej ti neni jasnej a zjistit si, co znamena.
-
-
Za prvé, je odpovědností autora psát text tak, abych do toho Google nic psát nemusel. Samozřejmě pod podmínkou, že jsem cílová skupina (což, jak opakuju, možná v tomto případě nejsem, i když napsat na začátek větu "Já vám zatím můžu nabídnout jen první dojmy někoho, kdo s Dotou neměl žádné zkušenosti a teprve začíná." a potom mě zavalit detaily, aniž by mi vysvětlil základní pravidla hry, je pro mě jako pro čtenáře trochu nefér). Za druhé, a musím se bohužel opakovat, mířil jsem na něco jiného, než konkrétní pojmy, i když jejich vysvětlení je samozřejmě součástí problému.
-
-
zdeeneek: Nepochopil jsi moji pointu. Z toho, že jiní ji pochopili bez nejmenších problémů, cosi plyne, ale protože jsme to doteď udrželi v civilní rovině, nechám to být. Ovšem poznámky o lenosti googlit si nech od cesty; jsem dost starej na to, abych pamatoval, jak Google začínal, a pracuju s ním doteď prakticky každej den. Ale dělám to v práci a pomáhá mi to vydělávat peníze. Kdybych měl rešeršovat všechno, co mě zajímá, nedělám celej den nic jinýho.
-
Ja te presvedcovat uz dal nehodlam, akorat tady vsemozne okecavas svou lenost si o hre zjistit neco vic, co ses nedotecetl v clanku. Pokud mas problem si zjistit par zakladnich pojmu, pripadne obecnou definici moba her a ocekavas vsechno naservirovany na zlatym podnose, tak se tehle hre radej obloukem vyhni. Zakladni mechanismy tehle hry sice nejsou nijak slozity, ale hooodne casu musi clovek venovat vyberu hrdiny, studiu jeho schopnosti, volbe predmetu. Na tyhle veci muzes bud zkouset prijit sam (sbohem spolecensky zivote vzhledem k velkymu poctu hrdinu, jejich schopnosti, kombinaci predmetu atd) nebo budes muset hooodne googlovat a to ty nerad.
-
zdeeneek: "Samozřejmě pod podmínkou, že jsem cílová skupina". Tuhle část jsi nějak přeskočil. Je pochopitelně rozdíl mezi textem pro naprosté začátečníky, pro středně pokročilé a pro odborníky. Pokud jsem začátečník a čtu text ve druhé a třetí kategorii, je na mě, abych dohnal náskok a všemu porozuměl. Pokud je text pro začátečníky napsanej jako text pro pokročilé, je to chyba autora a to velká.
-
"je odpovědností autora psát text tak, abych do toho Google nic psát nemusel" - promin, ale to je blabol. Kdyz teda v recenzi na novou fifu 14 napise autor, ze se mu nelibi jak je v ni reseny piskani offsidu tak by mel rovnou vysvetlit co offside je? Nebo tam rovnou prekopirovat cely zneni fotbalovych pravidel ne? Lenost nekterych lidi me fakt udivuje. Pokud te tema moba her tak zajima, tak neztracej cas diskuzema o nicem a dohledej si informace, ktery ti nejsou jasny.
Ja nedavno vybiral LCD TV a pri procitani recenzi jsem narazil na spousty pojmu, o kterych jsem vubec nevedel co znamenaji. Ale ani v nejmensim by me nenapadlo vycitat autorovi tech clanku, ze jsem se v nich nedozvedel, protoze ty pojmy nevysvetlil - to, ze se v tom neorientuju je/byl muj problem. Ale rozhodne nebyl neresitelnej - proste jsem si v druhym okne vygoogloval neznamej pojem a hotovo.
-
-
-
-
-
-
They're everywhere!! Well,then shoot everywhere.
-
" Moderní hra, jakkoliv obtížná a hardcore, by mně měla vysvětlit alespoň základy."
A Ven!
Jestli Vam nestaci ze kazdy hrdina je rozebran na zaklad, ze tam jsou vysvetlivky, popisky a konec koncu i videa co to kouzlo dela atd. tak by jste mel jit hrat call of duty. Dota nikdy nebyla o tom ze by Vas vedla za rucicku a rikala "Ted aplikujte tohle kouzlo na tamtoho hrdinu". Vydrzte az opustite "boti level" a pujdete proti hracum, tam uvidite ze zrovna ten Vas tutorial je zrovna to nejmensi co tu hru trapi. -
-
Seš prostě dobrej
-
-
když vas tak ctu, tak zacinam mit pocit ze v tehle hrach se schazi pekna snůška pitomcu *12*
-
-
amen *2*
-
-
ono je to prave proto tak uspesne protože je to tak primitivní, takove veci vzdycky pritahují masu lidí na stejne urovni. je to takovej herní fastfood. vodpad zabaleny v hezkem baleni
-
-
Omlouvám se zato primitivní *9* Dnes mi nejak rozum myslí od cesty.
-
-
Spis se omluv za celej ten vyblitek a rozum doporucuju vyhodit a sehnat novej, tvuj uz hrjae vsema barvama. Jo a nejsem fanboy doty2, jenom nemam rad bezmozky, ktery si sem prichazej hojit svoji nicotnost podobnejma vykrikama.
-
-
ovsem ona to je samozrejme pravda, lidi kteri stoji "behidn the scene" to moc dobre vidi, tam je to uplne jinej svet a konzumenti hltajici tyhle veci se jenom sleduji s usmevem. Neznamena ze kdyz neco pritahuje 10 milionu lidi, ze to neni primitivni. Lidi jsou v prvni rade primitivni, a pokud neco pritahuje takovou masu, tak je to jeste primitivnejsi, viz facebook.
-
-
Masa je mi naprosto u riti, slovo masa tu pouzivaji jen mladi pozeri, kteri se chteji odlisit od ostatnich. Uz me nebavi cist dokola ty samy sr*cky.
-
-
hele mas divnej nick.. tak nerejpej
-
-
-
-
"Dota 2 je podle mého ještě náročnější než SC II," WTF!!!!!
-
-
zkus si zahrát meepa borečku
-
-
Jeden hero je víc hard než SC 2???? What?
-
-
Jo :D
-
-
Ano je OP a hard ale takový bullshit jsem dlouho nesylšel -.,.-
-
-
-
-
SC:BW>SC2>>>>>>>moba
-
-
Vážně? Zajímala by mě kritéria toho řazení. "Co mě víc baví"? "Co mi dává větší pocit, že jsem chytřejší než ostatní"?
-
-