Přejít na výpis diskuzí
První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
8.12.2015 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
Krása. Škoda že mi to rodiče nedovolí hrát kvuli nahatým obrázkum a násilí. Mohli by udělat hru kde byste nemuseli zabíjet monstra a zvířata. Např. jako v Oblivionu kde jsem mohla sbírat kytky a dělat z nich lektvary a mít vlastní domek. Ale do dungeonu jsem se bála chodit.
-
-
počkej ještě pár let a zahraješ si to se vším všudy :)
-
Tohle je sice očividná a vtipná recese, ale řekněte, vy jste se za mlada u her neděsili? Já, když byl vážně hodně malej, sem se bál jít do druhý úrovně Wolfenstein 3D, a tak jsem pořád dokola hrál tu první *1*
-
-
Jako malý jsem vždy hrál na bratrově počítači (jediný počítač v rodině) a tedy i za jeho postavy. Dodnes si vzpomínám, jak jsem se mu bál říct, že jsem umřel v Ultimě Online a ztratil všechno jeho vybavení.
-
-
No to se ti ale jako nedivim, že ses bál, v takovejch případech jde občas i o skutečnej život *15*
-
-
To si piš, že sem se bál .. zrovna mě napadla jedna situace ve hře S.T.A.L.K.E.R. ... v nějakým tunelu mi hodil skript příšeru za záda, postava hráče se jakoby otočila a potvorák si kameru zoomnul na sebe ... mno to byl se stalkerem konec na pár tejdnů, než sem se odvážil jí nakrmit olovem :D
-
-
Aničko, jsi hodná holka, že posloucháš rodiče! :)
-
LOL *15*
-
-
Četli jste někdy knížky? Přesně takhle "kíčovitě" je tam Toussaint prezentovanej.
-
-
protoze "k" je mekka souhlaska
-
Tak tak, v knížce je to prezentovany jako knížectví z pohádky.Dodrzujou lore palec hoře!
-
Ze se vubec snazis kamarade :)
Jakmile se objevi clanek o W3 nasleduje 3-2-1 HATE *15* -
-
Ona diskuze pod games je plná volů s hatem. Prý že to je přebarvený kýč. Ať si čtou Silmarillion od Tolkiena. Elfská města jsou barevná až hanba. :D
Prostě lidi tu nadávaj na věc, která je ve fantasy žánru běžná. A netuší že fantasy samo, se dělí i na podžánry. -
-
Sper cert Tolkiena, tady fakt nejsmutnesji to co napsalo uz nekolik lidi - Toussaint je i v knizce z pohledu vypravece popsanej jako oaza krasy, hojnosti, pohody a miru az to bije na oko oproti ostatnim regionum. Prestne takhle sem ho cekal ze ho i znazoni CD Projekt, sladkej jako cukrandl ale pod skorapkou neco tkvi :)
Stezovat si na tohle je asi to samy jako divit u blizardich her ze sou jak "malovany" nebo "komiksovy".
Sakra lidi kdyz vas ta hra nebavi nebo se*e tak proc ji hrajete nebo se o ni vubec zajiamte ?!?!
-
-
-
souhlas
-
-
Tak už vím, kam zmizly barvy z ukázek Dark Souls III. CDPR jim je čmajzli pro jejich druhý datáč *15*
-
bože to je kýč. To by mohli prodávat jako krajinku Vietnamci na tržnici v bundle se zahradním trpaslíkem.