Přejít na výpis diskuzí
První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
8.12.2015 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
Jinak pokud jste omdleli či vás bolí hlava z těch barev nebo chytáte epilepsii, doporučuji 3ml Dark Souls či Bloodborne rovnou do krve...
-
-
Ježiši kriste, o čo vám ľudom tu ide? Každá diskusia o Zaklínačovi a zakaždým sú tu vždy idioti, ktorí budú spomínať DS alebo Bloodborne? O čo vám ide? Ak sa vám toľko nepáčia hry Zaklínač, tak prečo chodíte do diskusií o nich? Tieto úbohosti, čo tu píšete, to nemôže normálny človek napísať.. nedáva to zmysel, nemá to žiadny účel, nič.. podľa mňa je hanbou hier od From Software, že ich hry tu obhajujú ľudia, za ktorých by sa oni sami hanbili... takýchto "fanúšikov" by nechcela žiadna firma - no možno EA, Ubisoft, Konami, atď. by za Vás poďakovali :)
-
-
nebreč kýčaři. Četl jsem ságu dříve, než jsi zjistil na co máš tu žižálku dole, takže se snad můžu vyjádřit k W3, který poničil kompletně atmosféru světa...
-
-
Ano, kouzelné království, kde i Geralt málem zvracel barevnou duhu, tak bude temné a kruté. A jiný nick už vymyslel nešel?
-
-
Četli jste někdy knížky? Přesně takhle "kíčovitě" je tam Toussaint prezentovanej.
-
-
protoze "k" je mekka souhlaska
-
Tak tak, v knížce je to prezentovany jako knížectví z pohádky.Dodrzujou lore palec hoře!
-
Ze se vubec snazis kamarade :)
Jakmile se objevi clanek o W3 nasleduje 3-2-1 HATE *15* -
-
Ona diskuze pod games je plná volů s hatem. Prý že to je přebarvený kýč. Ať si čtou Silmarillion od Tolkiena. Elfská města jsou barevná až hanba. :D
Prostě lidi tu nadávaj na věc, která je ve fantasy žánru běžná. A netuší že fantasy samo, se dělí i na podžánry. -
-
Sper cert Tolkiena, tady fakt nejsmutnesji to co napsalo uz nekolik lidi - Toussaint je i v knizce z pohledu vypravece popsanej jako oaza krasy, hojnosti, pohody a miru az to bije na oko oproti ostatnim regionum. Prestne takhle sem ho cekal ze ho i znazoni CD Projekt, sladkej jako cukrandl ale pod skorapkou neco tkvi :)
Stezovat si na tohle je asi to samy jako divit u blizardich her ze sou jak "malovany" nebo "komiksovy".
Sakra lidi kdyz vas ta hra nebavi nebo se*e tak proc ji hrajete nebo se o ni vubec zajiamte ?!?!
-
-
-
souhlas
-
-
Lidi se boji barev, seda cerna a bila, to jsou barvy hracu..a trochu te hnede..chmm.
Mne prijde jako kdyby jste cely život zily ve sklepe a když vas někdo v lete vystrci na slunce..zarvete..a do prrdele...a utečete zpet schovat se do sklepa pod pytel od brambor.. -
-
"pod pytel od brambor" - lol :D
-
To je blbost. Ono i první Witcher je barevný, ale tak důstojně, to samé první Dark Souls, tak má barvy viz Anor Londo, Firelink Shirne a další lokace, ale nikdy by tě to nenapadlo považovat to za kýč, tohle je prostě přesaturovaná hrůza...
-
-
Me by zajímalo kdy presne se prosadilo to slovo saturace nebo presaturovane. Je to jak nemoc, jako když se nemluvne nauci první slovo a porad ho pak opakuje. Hmm..nebo je to od doby co herni zarizeni umi zobrazovat vic jak 16 barev, zrejme by to porad nekterym lidem stacilo, pac v te době to slovo nikdo nepouzival:)
-
-
-
Touissant je inspirovaný opravdu Francii. A kdo byl v Normandii nebo Bretani, tak musí uznat že sama ta krajina je nádherná - až kýčovitá... Fascinovalo mne že skoro v každé menší vesnici mají ne kostelíček, jako v Čechách ale krásnou katedrálu... Nebyl jsem tedy v zámcích na Loiře ale tam kde jsem ve Francii byl se mi to líbilo, takže nevím proč by měl být zaklínač odehrávající se v oblasti inspirované Francii kýčovitý. Co takový Mont st. Michel ? To je přece naprostá nádhera.... A když je léto tak to tam takhle nějak vypadá... takže...
-
Jejda, to je zase debata... Za mě - kýč je popisován různě. Vyložil jsem to, jako dílo, které záměrně útočí na naše emoce a podbízí se, aby zakrylo vlastní bezcennost. Jako by vám to dílo lezlo do zadnice.
Na první pohled jsou ty obrázky hezké, pak mě ale ty barvy a celková nafintěnost spíš vadily. Je to kýč. Když si mám představit vinařský prosluněný kraj s rytíři v naleštěném brnění a krásnými dámami, které se chovají nanejvýš vybraně, představím si kraj až kýčovitý. A kýč zakrývá vlastní chyby, nějakou zkaženost, dávné, krvavé tajemství, jak napsal Aleš Smutný.
Kýč to je, má ale svůj smysl. Pokud to někdo kvůli tomu nechce hrát, tak.... tak je mi to jedno... -
-
A představíš si ho tak nejen ty, ale i Sapkowski =).
-
-
blbost, takhle to nikde a nikdy nepopisoval, rozhodně to není Walt Disney produkce jako tohle...
-
-
Já jsem si to při popisu téhle oblasti v knížce docela takhle nějak představoval.
-
Jenom tak namátkou jsem prolistoval Paní jezera.
"Ráno po úplňkové noci před sebou spatřili Toussaint koupající se v zeleni a slunečních paprscích. Spatřili hory, údolí, vinice, věže zámečků, jejichž střechy se leskly jitřní rosou. Ten pohled nemohl zklamat, musel na ni udělat dojem. Geralt to věděl předem.
„To je krása,“ vydechla uchváceně Ciri. „Nádhera. Ty zámečky jsou jako hračky, jako obydlí pro panenky…“
„Díla samotného Faramonda,“ poučil ji zasvěceně Geralt. „Jen počkej, až uvidíš Beauclaire. Zámek, palác, zahrady a parky.“"
Takže jasně. "Blbost." -
-
"Ten pohled nemohl zklamat, musel na ni udělat dojem." Tohle je 100% definice kýče...
-
v tom nevidím nic špatného, to je romantický popis, rozhodně ne reklama na kýč jako tento screen.
-
Ale nechaj to tak.. tu na games.cz sú proste zhromaždení asi všetci ľudia, ktorí pre nejaký úplný blbý dôvod neznášajú Poliakov a hlavne CD Projekt RED (asi im zavraždil niekto odtiaľ rodinu alebo čo), takže čokoľvek čo oni vyprodukujú, tak to proste budú neznášať.. ale tak ak nemajú mať z niečoho iného radosť, tak môžme im aspoň toto nechať :D pri nich ani rozum alebo fakty nepomôžu
-
-
Víš, že Walt Disney vlastní i Marvel a Star Wars? *7*
-
-
Marvel doslova nesnáším, ale jako každý mám rád SW, uvidíme, jak to Disney zprzní, zatím to nějak neřeším a dávám jim šanci, ale pochybuji, že někdy uvidíme něco jako v EP3, kde Sithové opravdu vládli filmu, tipuji pohádku, kde černoch všechny pobije, ale aspoň fajn casting na tu holku, je mi hodně sympatická, taková mladá Keira Knightley.
-
-
Náhodou Disneymu se pár věcí v poslední době dost podařilo, třeba John Carter, já mám rád Marvel i SW, na poličce mám steelbook Antmana hned vedle Starwars *5* *15* zajímalo by mě, kolik z těch "každý kdo má rád starwars" má originální film, nebo na to vůbec půjde do kina a nestáhne si místo toho kinorip a později BD-rip *7* (odhaduju tak 90% lidí, co o sobě tvrdí že mají rádi SW) nových starwars se nebojím, protože to nemůže být horší jak epizoda I, kterou považuju za jeden z Lucasových úletů, něco jako Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, které mám čistě z důvodů kompletnosti sbírky
-
V Ep3 Sithové vládli prostě proto, že jinak by asi nešlo navázat na původní trilogii. *15* Nová trilogie je dostatečně odstrašující na to, abych věřil, že hůř to snad ani udělat nejde.
-
-
-
-
-
-
Trochu doufám v návrat postav z minulých dílů a knih - Saskia, Arjan, Iorveth, třeba i Adda. Z knížek by tam mohli dát knížete Tři Kavky, nebo Gerlatovu mámu - Vissenu pokud si pamatuji dobře..
-
-
jop Tři kavky by se mi tam hodil, jen nevím jak mu vysvětlím, že jsem mu zabil dceru *15* a na Vissenu bych byl hodně zvědavej
-
-
to byl to jen Joke, nebo je Saskia opravdu dcera Borcha? jako asi by se to dalo předpokládat, ale jen chci vědět jestli mi něco uteklo?
-
-
Saskie je jeho dcera, alespoň to tbrdí ve Witcherovi 2
-
-
dík za info, dohrál jsem Witchera 2 cca 4 krát a tohle mi nějak úplně uniklo...
-
-
-
Geraltovi tak chtě, nechtě, přibude pár zlatých šupin do inventáře přísad *1*
-
-
nebo bude trojka s amazonkama *14* , kavky se muze divat
-
-
-
-
Jo, to je ono. Něco jako jižní Francie nebo severní Itálie, jenom trochu pohádkovější. Takhle nějak si Toussaint představuju - zajímavé, jak to CDPROJEKT umí přesně vystihnout.
-
Zaklínač je úžasná hra se skvělým příbehem, nechápu proč hnedka šťourat a hledat chyby. Jde vidět, že se o své hráče skvěle starají. Spousta lidí nemá ještě aní dohráno a už je k dispozici plnohodnotný DLC s dalšími hodiny hraní. Rozhodně dobře investované peníze. Na hře se neustále pracuje a pořád je co hrát a co dělat. Mám rád příběhové RPG a společně s The last of us jsou to moje nejoblíbenější tituly na PS4. *1*
-
Proč je tu na všechno samý hate? Nechápu.. Nikomu se nic nelíbí, všechno je špatně. A srovnávat Dark Souls s Witcherem je taky docela mimo.
-
-
tohle taky nechápu, hrál jsem obě hry a nevidím důvod proč je srovnávat, když každá jde jiným směrem...
Witcher je příběhové RPG
Darksouls je Hardcore Akční RPG
obě hry ve svém směru kralují...
Stejně tak jako hráči Darksouls nepotřebují od hry barvitě vyprávěný příběh, tak hráči Witchera nepotřebují vysokou obtížnost, kterou zvládne jen zlomek hráčů... a vývojáři obou her si to dobře uvědomují... -
-
Myslíš to dobře, ale pravda je přitom jinde - nejsou "hráči Dark Souls" jako jedna skupina (co chce něco) a "hráči Witchera" (kteří chtějí něco jiného). Já například mám rád Dark Souls i Witchera. Hrůza! Mozek poloviny diskutérů na games.cz explodoval *3*
-
-
hele mě se taky líbí obě hry, ale třeba zrovna Zaklínač mě osobně sedí víc... jednak když příjdu po práci domů, tak se chci u něceho odregovat a odpočinout si... a taky mám rád když, mi hra poskytne uvěřitelný příběh a svět, díky kterému se mohu vžít do postavy...
DarkSouls je protitomu výzva, má hezký netradičně designovaný svět, zajímavé bossy a velkou znovuhratelnost s možností hrát to pokaždé jinak... ale jen velice obtížně hledám sílu a čas na hru, u které se musím poměrně dost soustředit... Takže pokud bych se měl zařadit do nějaké skupiny podle preferencí, tak jsem opravdu spíše hráč Zaklínače...
a kdo hraje obě hry a užívá si je bez zbytečných keců jako ty, je prostě opravdový hráč :) člověk by čekal že na serveru o hrách, bude většina takových lidí, ale to už dneska neplatí...
-
-
-