Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele mě se taky líbí obě hry, ale třeba zrovna Zaklínač mě osobně sedí víc... jednak když příjdu po práci domů, tak se chci u něceho odregovat a odpočinout si... a taky mám rád když, mi hra poskytne uvěřitelný příběh a svět, díky kterému se mohu vžít do postavy...

DarkSouls je protitomu výzva, má hezký netradičně designovaný svět, zajímavé bossy a velkou znovuhratelnost s možností hrát to pokaždé jinak... ale jen velice obtížně hledám sílu a čas na hru, u které se musím poměrně dost soustředit... Takže pokud bych se měl zařadit do nějaké skupiny podle preferencí, tak jsem opravdu spíše hráč Zaklínače...

a kdo hraje obě hry a užívá si je bez zbytečných keců jako ty, je prostě opravdový hráč :) člověk by čekal že na serveru o hrách, bude většina takových lidí, ale to už dneska neplatí...
  • Zaklínač je úžasná hra se skvělým příbehem, nechápu proč hnedka šťourat a hledat chyby. Jde vidět, že se o své hráče skvěle starají. Spousta lidí nemá ještě aní dohráno a už je k dispozici plnohodnotný DLC s dalšími hodiny hraní. Rozhodně dobře investované peníze. Na hře se neustále pracuje a pořád je co hrát a co dělat. Mám rád příběhové RPG a společně s The last of us jsou to moje nejoblíbenější tituly na PS4. *1*
  • Myslíš to dobře, ale pravda je přitom jinde - nejsou "hráči Dark Souls" jako jedna skupina (co chce něco) a "hráči Witchera" (kteří chtějí něco jiného). Já například mám rád Dark Souls i Witchera. Hrůza! Mozek poloviny diskutérů na games.cz explodoval *3*
  • tohle taky nechápu, hrál jsem obě hry a nevidím důvod proč je srovnávat, když každá jde jiným směrem...

Witcher je příběhové RPG
    Darksouls je Hardcore Akční RPG
    obě hry ve svém směru kralují...

Stejně tak jako hráči Darksouls nepotřebují od hry barvitě vyprávěný příběh, tak hráči Witchera nepotřebují vysokou obtížnost, kterou zvládne jen zlomek hráčů... a vývojáři obou her si to dobře uvědomují...
  • frag.ment
    Proč je tu na všechno samý hate? Nechápu.. Nikomu se nic nelíbí, všechno je špatně. A srovnávat Dark Souls s Witcherem je taky docela mimo.
  • Presne tak... stezovat si u Witchera na grafiku je totalni kravina. Ta hra vypada s prehledem nejlip a v soucasnosti opravdu nema konkurenci ani po tolik omilanem downgradu. Kdyby tam pridali dalsi graficke vychytavky, vetsina bude zase brecet jak se jim to seka. Jen tak mimochodem, tzv. "ubersampling", ktery byl ve Witcher 2 neutahne ani dnesni high end a na 980Ti jsem to musel vypnout. Kazdopadne novy Witcher ma grafiku absolutne luxusni a podobne na tom bude i novy datadisk.
  • jedina hra u ktere si muze clovek i vy*onit. Ty zeny sou nadherne *5*
  • Má to luxusní grafiku jako prase, a pořád tu bude někdo brečet že udělali downgrade(optimalizace), který dělá 90 procent všech firem... kdyby ste si o tom nepřečetli, tak to stejně ani nepoznáte... nemluvě o tom, že většina z tech co furt naříkají, tak stejně nemá dost silný hardware, aby to rozjeli plynule v plných detailech...

ale hlavně se furt oháňejte téměř neznatelným downgradem, jako malý fakani...
  • OK. Máš pravdu. Přečetl jsem si o tom znova článek kde to Marcin Iwinský zdlouhavě okecává a vychází z toho fakt že to přiznává. Používá argumenty které jsou rozumné pro vydání původní hry, ale při vydání datadisku už se nedají použít. Takhle si naběhnou na vidle protože sami musí vědět že to takhle nemůže vypadat.
    http://games.tiscali.cz/tema/cd-projekt-se-vyjadril-ke-stiznostem-na-udajny-downgrade-zaklinace-3-251369
  • CD projekt toto nikdy nedělal, downgrade rovnou přiznali a nezapírali, bohužel díky zastaralosti nextgen konzolí byl downgrade nevyhnutelný
  • Nojo, přesně takhle to bude vypadat...
    To zas bude keců na téma "Né, my jsme nešli s grafikou dolů"
  • Napřed někdo pořádně definujte, co je kýč, a pak se bavte. Tohle je několik stránek mlácení prázdné slámy...
  • Magister_Peditum
    Diskuse na 4 stránky a přitom se jen řeší, jestli sou ty obrázky kýč či ne... *7*
  • kostejnesmrtelny
    Hele, prolezl jsem jak všemožný redditový vlákna, tak eurogamer.NET a další weby a nikde, slovy NIKDE se neděje to, co tady, v žádným případě v takovým rozměru. Buď jsou všechny ostatní weby líp moderovaný, nebo jsou prostě češi v něčem (ne moc dobrým) výjimečný...
  • Touissant je inspirovaný opravdu Francii. A kdo byl v Normandii nebo Bretani, tak musí uznat že sama ta krajina je nádherná - až kýčovitá... Fascinovalo mne že skoro v každé menší vesnici mají ne kostelíček, jako v Čechách ale krásnou katedrálu... Nebyl jsem tedy v zámcích na Loiře ale tam kde jsem ve Francii byl se mi to líbilo, takže nevím proč by měl být zaklínač odehrávající se v oblasti inspirované Francii kýčovitý. Co takový Mont st. Michel ? To je přece naprostá nádhera.... A když je léto tak to tam takhle nějak vypadá... takže...
  • toto je uz paranoja...
  • dík za info, dohrál jsem Witchera 2 cca 4 krát a tohle mi nějak úplně uniklo...
  • Saskie je jeho dcera, alespoň to tbrdí ve Witcherovi 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit