Přejít na výpis diskuzí
První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
8.12.2015 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
jop Tři kavky by se mi tam hodil, jen nevím jak mu vysvětlím, že jsem mu zabil dceru *15* a na Vissenu bych byl hodně zvědavej
-
No ale když se podíváte třeba na italský obrazy, tak takhle přesně jsou presentovány vinařské oblasti. Navíc, co si pamatuju, tak to má být malebná, pohádková oblast - ne?
Navíc člověk koukne na obrázek a má chuť k takovému tomu infantylnímu "jééééééé to je kvááášný" *3* -
Tak to ani náhodou.
-
Možná by to chtělo někdy vyjít ven. My jsem byly v létě u babky na venkově a vypadalo to tam podobně když svítilo slunce *3*
-
Tak tak, v knížce je to prezentovany jako knížectví z pohádky.Dodrzujou lore palec hoře!
-
LOL *15*
-
Jsem oslepl. Takhle degenerovat fantasy. Strašné a pro chytráky, které tvrdí, že takhle to je prezentované v Paní Jezera, tak se pletete, je to normální vinařská oblast a ne přesaturovaný kýč.
-
Líbí se mi to, zvlášť v záplavě "hnědých", "nazelenalých" a "nažloutlých" her mi ty barvy nevadí. Celkově je tohle zajímavý trend, starší hry naopak vždy barvami hýřily. Vzpomene si někdo na barvy z Dooma či Dukea?:)
Jinak o co mám spíše obavu, tak do jaké míry to nejsou screenshoty, nýbrž spíše ty pověstné "bullshoty". Pamatuji si ten humbuk s prvními obrázky a následnou realitou :) Ne, že bych neměl Zaklínače rád, strávil jsem nad ním kvanta moc příjemných hodin, ale tohle prostě autorům trochu ujelo už jednou. -
Trochu doufám v návrat postav z minulých dílů a knih - Saskia, Arjan, Iorveth, třeba i Adda. Z knížek by tam mohli dát knížete Tři Kavky, nebo Gerlatovu mámu - Vissenu pokud si pamatuji dobře..
-
Ze se vubec snazis kamarade :)
Jakmile se objevi clanek o W3 nasleduje 3-2-1 HATE *15* -
Krása. Škoda že mi to rodiče nedovolí hrát kvuli nahatým obrázkum a násilí. Mohli by udělat hru kde byste nemuseli zabíjet monstra a zvířata. Např. jako v Oblivionu kde jsem mohla sbírat kytky a dělat z nich lektvary a mít vlastní domek. Ale do dungeonu jsem se bála chodit.
-
souhlas
-
Četli jste někdy knížky? Přesně takhle "kíčovitě" je tam Toussaint prezentovanej.
-
Tak už vím, kam zmizly barvy z ukázek Dark Souls III. CDPR jim je čmajzli pro jejich druhý datáč *15*
-
bože to je kýč. To by mohli prodávat jako krajinku Vietnamci na tržnici v bundle se zahradním trpaslíkem.