Přejít na výpis diskuzí
První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
8.12.2015 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
Na druhou stranu, atmosféra prvního dílu měla také něco do sebe. :)
-
V dnešních časech už není v módě oslavovat dobré hry, pravda. Hromadně se styďme a hořekujme nad downgradem, clickfestem, otevřeností, uzavřeností, nepříběhovostí, kotouly, moc velkou příběhovostí, plnovousem a znovuvzkříšením datadisků. Tfuj, tfuj.
-
Ale tak to víš, odříznutý pohádkový království, ve kterým si i knižní Geralt připadal jako v jiným světě, slunečný a malebný, musí být zásadně v herní formě vyvedeno v temných a ponurých barvách, ideálně poničených kulisách a s krutou, nelítostnou atmosférou. Aby se náhodou autorizovaní rozhodčí vkusu nerozplakali.
-
A co podle Tebe oslavovat? Třeba takového Batmana na PC? Just Cause 3? Nového Tony Hawka? V čem je problém? To už hry nesmějí být barevné? Mohla by se vrátit zase pixel art mánie. :)
-
Hezké ale pochybuji, že to ve skutečnosti bude takto vypadat. Nějaký ten downgrade přijde...
-
Ještě že neudělali Thanedd to by jsi se posral co? :D
-
nebo bude trojka s amazonkama *14* , kavky se muze divat
-
Oslavuje. Myslím že důvodů pro je víc, než těch proti.
-
To je, na mou čest, skutečné útočiště pro rytíře bludného!
-
boze to je mentos tohle
-
protoze "k" je mekka souhlaska
-
Ako nehnevaj sa, ale degenerovat fantasy ? Ved Zaklinac 3 je hra z ktorej Fantasy priam srsi a preteka. To ze sa to nepaci tebe je vec druha. Je to subjektivny pohlad ktory ti neberiem, mas jednoducho radsej temnejsie fantasy. No pre mna je Zaklinac 3 hra, ktora ma tak uchvatila co sa tyka aj vizualu ze som sa po 10 rokoch odhodlal zaobstarat si novy comp, na ktorom si tuto krasu vychutnam. Samozrejme som to spustil na starom compe na minimalne nastavenia, no pri ultra je to nadhera. Pre mna Fantasy hra vsetkych hier. Jednoducho nadhera, ten svet, pribeh, WAU. Nadherna hra s romantizujucim nadychom. Ale to je len moj subjektivny nazor.
-
Tolko mladych umeleckych kritikov sa tu zislo - este ze nehrali klasiky v 8bit farbach, to by sa z gycu poblili...
-
Geraltovi tak chtě, nechtě, přibude pár zlatých šupin do inventáře přísad *1*
-
Toussaint bylo válkou nedotčené pohádkové království jakoby odříznuté od vnějšího světa plné galantních rytířů a ctnostných dam, asi jsme četli jinou knihu. Mimochodem, pokud vím tak každá vinařská oblast by měla být slunečná, tedy pokud chtějí aby se tomu vínu dařilo. *3*
-
Jo, to je ono. Něco jako jižní Francie nebo severní Itálie, jenom trochu pohádkovější. Takhle nějak si Toussaint představuju - zajímavé, jak to CDPROJEKT umí přesně vystihnout.
-
je to trosku kyc ale jestli to tak ma byt udajne popsane i v knizce proc ne.. Aspon ze se Cd projekt stal vyvojarem roku a zaklinac 3 hrou roku .. doufam ze ted Todd place v koute :)
-
kam jsme až klesli, tohle opravdu někdo oslavuje... Je mi smutno
-
Ty mínusy mě fascinují. Moje aktovka je hezčí, než tvoje aktovka. Však si hrajte grimdark hnědo-šedé hry, kde sluníčko nesvítí a všichni jsou tvrdí a ostřílení. Mě to stačilo v životě, já si zase rád zahraji přesaturované syté živé barvy, které letmo koketují s kýčem :) Každému co jeho jest.
-
tohle jako není nazelenalé? Jinak kolik je těch hnědých a zažloutých her v nabídce herní fantasy???