Přejít na výpis diskuzí
První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
8.12.2015 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
A jeden člověk s 20 anonymy a IP changer:)
-
Knigy tovaryš?
-
Dragon Age v kýči bylo překonáno už původním Witcher 3, tohle si jede vlastní ligu kýče *4*
-
Ona diskuze pod games je plná volů s hatem. Prý že to je přebarvený kýč. Ať si čtou Silmarillion od Tolkiena. Elfská města jsou barevná až hanba. :D
Prostě lidi tu nadávaj na věc, která je ve fantasy žánru běžná. A netuší že fantasy samo, se dělí i na podžánry. -
Nádherná grafika i architektura, radost pohledět a ty barvy a panoramata, CD Projekt umí *5*
-
Toto je kvalitní názor!
-
Dokud do hry nezakomponentují konečně vývojáři nastavení saturace, budeme muset holt dál plakat vypálenýma očima. FXAA injector pro W3 jako u Skyrimu by byl boží :/
-
Daruj mozek vědě protože tam co se musí dít *15*
-
Pridali tam trochu jasnejsich barev a lidi sou z toho hned na mrtvici :D
Tomu se rika variabilita prostredi a je to klad nikoliv zapor *7*
Krali kyce a patosu, kterym je Dragon Age:Inquisition, to nesaha ani po kotniky, -
Pamatuji si, když jsem to hrál poprvé, až mráz po zádech přecházel, když se za večera vynořil barghest nebo se ozývaly pochybné zvuky noční Vizimy.
-
to byl to jen Joke, nebo je Saskia opravdu dcera Borcha? jako asi by se to dalo předpokládat, ale jen chci vědět jestli mi něco uteklo?
-
Připomíná mi to Forzu Horizon 2.
-
počkej ještě pár let a zahraješ si to se vším všudy :)
-
Tohle je sice očividná a vtipná recese, ale řekněte, vy jste se za mlada u her neděsili? Já, když byl vážně hodně malej, sem se bál jít do druhý úrovně Wolfenstein 3D, a tak jsem pořád dokola hrál tu první *1*
-
Aničko, jsi hodná holka, že posloucháš rodiče! :)
-
ach jo - ty jsi ale impotent viď?
-
To "něco do sebe" bych tisíckrát podtrhl *1* .. no OK, 3x by stačilo :)
-
Rozhodně, první díl mám rád (ačkoliv ten podivnej quick-time-click combat mi dvakrát nesedl =)), stejně jako obě pokračování - ale když i Sapek popsal lokaci, ve který se plánovanej datadisk odehrává, jako kýč, tak mi přijde na hlavu, že někdo hořekuje, že to je prostě tak trochu kýč =)