Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufali jsme že to napíšeš...
  • Náhodou Disneymu se pár věcí v poslední době dost podařilo, třeba John Carter, já mám rád Marvel i SW, na poličce mám steelbook Antmana hned vedle Starwars *5* *15* zajímalo by mě, kolik z těch "každý kdo má rád starwars" má originální film, nebo na to vůbec půjde do kina a nestáhne si místo toho kinorip a později BD-rip *7* (odhaduju tak 90% lidí, co o sobě tvrdí že mají rádi SW) nových starwars se nebojím, protože to nemůže být horší jak epizoda I, kterou považuju za jeden z Lucasových úletů, něco jako Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, které mám čistě z důvodů kompletnosti sbírky
  • styl DO:S mi taky moc neseděl. Srovnatelná hra PoE byla bez toho kýče, byla temnější, měla normální barvy, neměla tam tu křečovitou snahu být vtipná za každou cenu, brala sebe sama vážně.
    Witcher 3 mi kýčovitý nepřišel, byl prostě jen nudný - příběhově, repetitivnostní, nezajímavostí světa
    DA:I jsem ještě nehrál.
  • Touissant? Tam vládne ta rozmazlená kněžna, co s ní souložil Marigold a co jej pak chtěla popravit, a taky co tam Geralt souložil s nějakou čarodějkou z Nilfgaardu?
    nejspíš to hrát nebudu, Witchera už mám dost.
  • otázka do placu. Co je největší kýč z poslední doby? Máme na výběr Divinity: Original Sin, Dragon Age: Inquisition.

Pro mě je to asi Original Sin>W3>DA....

U Witchera 3 si vždycky vzpomenu na to úplně první CGI, jak Geralt projíždí tou pustinou, kde visí tu ženskou a on ji zachrání a říkal jsem si, konečně půjdou po té pořádně hutné atmosféře low fantasy a ve výsledku jsme dostali kýč ala Dragon Age. Obrovské zklamaní.
  • nebreč kýčaři. Četl jsem ságu dříve, než jsi zjistil na co máš tu žižálku dole, takže se snad můžu vyjádřit k W3, který poničil kompletně atmosféru světa...
  • v tom nevidím nic špatného, to je romantický popis, rozhodně ne reklama na kýč jako tento screen.
  • to cgi tam není, protože to má jinou atmosféru než celá hra, která je jen velký kýč.
  • "pod pytel od brambor" - lol :D
  • To je alternativní sdělení, abych vám ukázal, jak jsem hodný. *1* Původně jsem to chtěl úplně rozpucovat, že by z toho konzoláci úchylní na barvičky dostali záchvat, ale pak jsem si řekl, že když budou ty vánoce, tak hejtovat nebudu a místo toho napíšu něco pozitivního, vřelého, dobrého. *1*
  • Pořád mne sere že ten trailer - night to remember není zakomponiván ve hře... Nebude to náhodou tady? :-)
  • Zbytočné použiť logiku na tomto mieste... títo ľudia, čo stále píšu bludy proti Zaklínačovi, tí rozum asi nikdy v živote nepoužili..
  • Ježiši kriste, o čo vám ľudom tu ide? Každá diskusia o Zaklínačovi a zakaždým sú tu vždy idioti, ktorí budú spomínať DS alebo Bloodborne? O čo vám ide? Ak sa vám toľko nepáčia hry Zaklínač, tak prečo chodíte do diskusií o nich? Tieto úbohosti, čo tu píšete, to nemôže normálny človek napísať.. nedáva to zmysel, nemá to žiadny účel, nič.. podľa mňa je hanbou hier od From Software, že ich hry tu obhajujú ľudia, za ktorých by sa oni sami hanbili... takýchto "fanúšikov" by nechcela žiadna firma - no možno EA, Ubisoft, Konami, atď. by za Vás poďakovali :)
  • Ale nechaj to tak.. tu na games.cz sú proste zhromaždení asi všetci ľudia, ktorí pre nejaký úplný blbý dôvod neznášajú Poliakov a hlavne CD Projekt RED (asi im zavraždil niekto odtiaľ rodinu alebo čo), takže čokoľvek čo oni vyprodukujú, tak to proste budú neznášať.. ale tak ak nemajú mať z niečoho iného radosť, tak môžme im aspoň toto nechať :D pri nich ani rozum alebo fakty nepomôžu
  • ještě nám to přestaň chodit sdělovat do diskuze na Games a budeš úplně zlatej ;) :D
  • MikeR
    Je kýč a kýč. Tohle je případ toho milýho kýče. Jenom málokterá hra dokáže přinést tu krásnou pohádkovou atmosféru RPGček a adventur z 90. let, to byl nemlich ten stejnej kýč. Tady na těch screenech se to podařilo zopakovat - atmosféra zrovna taková jako tehdy, přitom zpracování moderní. Zaklínač mě nikdy nezajímal, byť podle všeho má kvality, které asi nelze popřít, ale prostě jsem už všech těch víceméně si podobnejch fantasy přežranej. Ale jestli ten datadisk bude vypadat vážně takhle a není to příliš doháněný fotokrámem, tak mě konečně něco ze Zaklínače zajímat bude.

A navíc, jak kdysi napsal Zdeněk Šmíd: "Kdo nemá rád kýč, nemá rád lidi." *1*
  • A víte co? Já to hejtovat nebudu. *1* Já si to nekoupím. A vlastně to ani neukradu, protože se mi to nelíbí a nebudu to vůbec hrát.
  • ach ano je to tak presaturované a barevné :D... taková místa asnad ani v reálu nejsou:D.... http://www.primaitalia.cz/sites/default/files/web_Liguria_1.jpg
    ach:D...
    http://images.anchoice.cz/32/270453/original/sitt_1808.JPG
  • Magister_Peditum
    V Ep3 Sithové vládli prostě proto, že jinak by asi nešlo navázat na původní trilogii. *15* Nová trilogie je dostatečně odstrašující na to, abych věřil, že hůř to snad ani udělat nejde.
  • Magister_Peditum
    Já jsem si to při popisu téhle oblasti v knížce docela takhle nějak představoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit