Přejít na výpis diskuzí
První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
8.12.2015 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
No to se ti ale jako nedivim, že ses bál, v takovejch případech jde občas i o skutečnej život *15*
-
Jako malý jsem vždy hrál na bratrově počítači (jediný počítač v rodině) a tedy i za jeho postavy. Dodnes si vzpomínám, jak jsem se mu bál říct, že jsem umřel v Ultimě Online a ztratil všechno jeho vybavení.
-
Ono i kdyby nebyly. Není to náhodou fantasy?
-
"Ten pohled nemohl zklamat, musel na ni udělat dojem." Tohle je 100% definice kýče...
-
Ono jde spíš o elementární slušnost. To je sice neřešitelný problém, ale minimálně by život trochu ulehčilo zavedení ignore listu pro registrované. Určitě není na místě říkat "není to tu o nic horší, než jinde"; spíš by bylo hezké ptát se "jak to tu udělat lepší, než jinde?".
-
copak, chtěl by sis tu povídat o Feynmanových integrálech nebo sjednocující teorii pole? Jsi na diskuze o hrách. Hry hrají děti a nerdi, tak nevím co tu čekáš za diskuze. Z mých asi 20-ti letých zkušeností v diskuzích na webu můžu říct, že diskuze tu nejsou o nic horší než jinde na webu (pokud teda nepočítam odborné weby typu aldebara.cz atd). Naopak jsou tu lepší než většina politických diskuzí. To bývá teprve ta správná žumpa.
-
Chápu, že banujete a mažete příspěvky lidí kteří uráží ostatní (jak jsem třeba udělal já ve svém příspěvku), ale dál fakt nic? Opravdu nemáte ambice z téhle žumpy udělat diskuzi aspoň trošku na úrovni? Smutné...
-
tož to já s vámi pánové sympatizuji dlouhodobě a celkově s herním průmyslem :) a velmi často ve svých komentářích získávám od dětí a hrstky dospělejch, kteří zamrzli spousty plusek, protože svůj koment záměrně píši "jako gentleman"....no ale v diskuzích pod Zaklínačem to prostě nejde.....jakápak soudružnost s "bratri slovany" ? oni slovani jsou, ale MY JEN Z MALÉ ČÁSTI, takže já tu polomaďarskou, polorusínskou tématiku prostě netrávim vůbec dobře.....a vždycky vyšiluju, když nás házeji do jednoho pytle s Polákama a Ukrajincema - kurnik! my máme mnohem blíž ke Germánskejm a Románskejm národům, než k divokýmu východu.....nedávno jsem to napsal velmi slušně a zároveň jsem to rozepsal - historie, panovníci, náboženství - to bylo plusůůůů......teď se nechci rozepisovat, psal jsem to jako nick "František D´Este"......Chlapi - nemažte každej negativní koment, pokud je to tak dobrý, tak se to uhájí samo o sobě..... jak to takhle promazáváte, tak to hrozně smrdí cenzurou. Navíc sfanatizovaný dětičky si to stejně oplusujou/omínusujou podle toho, jak moc se to přibližuje jejich pocitům
-
Pane Smutný, vy by jste měl nejlépe recenzovat hry a ne mazat zcela normální příspěvky, myslím, že těch restů máte moc a moc, tož jsem zvědavý, kdy se dočkáme Xenoblade. Nedávno jste si stěžoval na nedostatek JRPG na PS4 a přitom hardcore Disgaea 5: Alliance of Vengeance tu nemá ani recenzi a to nemluvím ani o DLC k Bloodborne, ono je lepší podporovat umělě vytvořený hype a marketing u tohoto kýče, já vím :)
-
Domníváš se, že urážka musí být nutně vulgární? V tom případě se velice mýlíš. Problém není se slovy, ale v tom, do jakých vět je poskládáš. A to by ses divil, kolik příspěvků podobných tvému se každodenně maže ze všech diskusí.
Nicméně, jsem rád, že jsme si to vyjasnili a ty jsi pochopil, že se dá polemika vést i bez urážení, ať už k němu používáš sprostá slova či ne :) -
Paráda, odpověď od samotného redaktora :) "mamlas" je sprosté slovo? a termín "infantilní" je také zakázaný? myslel jsem, že je to cizí název pro dětinskost - pokud nelze použít ani tyto slova, tak koukám, aby si pisatel na Games.cz dával setskramentský pozor, na to, jaké termíny používá.
Ale subjektivně si říkám, že kdyby lidé psali s prominutím jako prasata v jakékoli jiné diskuzi, tak vás to nechá chladnými.....nedejbože však pomyslně plivnout na poláky a jejich The Witcher :-D tak to ne! ban všem *14* .....legend se rodí jen pár za dekádu a i když se budete spolupodílet na marketingu jakkoli z Witchera 3 prostě legendu neuděláte, kdyby se kluci v Polsku na hlavu postavili -
Tak jsem si kvůli tobě vyjel tvůj post, za který jsi dostal ban a hned v první větě urážíš ty, kterým se hra líbí a pokračuješ s tím v třetí větě. Tak se tu nestav, prosím, do role oběti a nauč se respektovat názor jiných, respektive je za něj neurážet. S tímhle chováním jdi diskutovat jinam.
Pěkný den :) -
Co to trpes ty sebestredny trole? To si jako myslis ze kdyz mas nejaky jiny nazor ze se s tebou bude nkdo otravovat a mazat te kvuli negativnimu nahledu na hru? A co ? Tak te witcher 3 nebavil. Nebavil tisice dalsich. Naopak dalsi tisice bavil. Tak si najdi hru ktera te bavi a tahni pet nejaky ody tam.
-
Mně se to líbí, je to změna oproti původnímu W3, což je přece dobře. Až budu mít čas, zahraju HoS i tohle, a snad se budu královsky bavit jako u původní hry *3*.
Než mě začnete kritizovat, prosím, řekněte si v hlavě "Kdo jsem já, abych soudil něčí herní vkus?", děkuji. -
pokud to mažete, tak děláte CD Projektu "skvělou" reklamu :-D....takhle jedna česká značka horských kol (AGANG) nechala na přímý pokyn ze shora vymazat popisky k fotkám z mistrovství světa
(text ve smyslu "a tady máte poslední možnost kouknout na zadní kyvku AGANGU Ninji, než jako většina ostatních praskla" ) samozřejmě si toho všichni bajkeři všimli a AGANGU se vysmáli :-D
Agangum praskaj zadní stavby - pssssst!!! cenzura!!!!! The Witcher chytá nějak moc negativních komentářů - pssssst!!!! CENZURA!!!!! :-D -
za co mě zabanovali? :-O :-DD redakce.....vy se jděte projít na čerstvej vzduch :-D napíšu text bez jediného sprostého slova, hanění, urážek - jen jsem ve svejch větách nepěl ódu a bohužel pro mě, jsem si z Witchera 3 nesedl na zadek . BAN NA 3 dny :-D copak, musítě mazat neutrální a negativní komentáře? na pokyn z Poslka? :-D ať žije svoboda slova pokrytci :-D
-
tve tady je zase expertu na umeni. Fascinuje me ze pod hrou jako je witcher 3 je takovadle debilni diskuze. Jako jeden z mala tady jsem cetl vechny zaklinace a musim rict ze ten vizual odpovida lokaci. Taky se mi libi kolik je tady najednou lingvistu a expertu na slova jako kyc.
Witcher je super hra plna bezva obsahu s free dlc politikou a se super datadiskama. Nelibi se vam? ok chapu. Ale bez tech pozerskejch kecu priste. DIky -
u mě tedy jako největší kýč z poslední doby vede trailer na nové Dark Souls, pak ta předělávka Final Fantasy VII no a pak asi No Man´s Sky
-
Ale ty seš kýč....