Přejít na výpis diskuzí
První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
8.12.2015 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
Připomíná mi to Forzu Horizon 2.
-
-
Daruj mozek vědě protože tam co se musí dít *15*
-
-
Já jsem smolař... :-( Omylem jsem si smazal před pár měsíci savy po dohrání základního Zaklínače 3 (hra na SSD, ale savy byly na jiném disku, který jsem mazal - asi to udělala sama hra, možná shledala už málo místa na SSD). A tak už jsem nehrál první rozšíření... Musel bych to rozehrát znovu, a tolik času nevím zda najdu. Jasně mohl bych si vzít savy od někoho jiného, ale každý to má jinak dohrané, jiné inventory, jiné splněné úkoly. Jsem v*l... *4*
-
No ale když se podíváte třeba na italský obrazy, tak takhle přesně jsou presentovány vinařské oblasti. Navíc, co si pamatuju, tak to má být malebná, pohádková oblast - ne?
Navíc člověk koukne na obrázek a má chuť k takovému tomu infantylnímu "jééééééé to je kvááášný" *3* -
Napřed někdo pořádně definujte, co je kýč, a pak se bavte. Tohle je několik stránek mlácení prázdné slámy...
-
kam jsme až klesli, tohle opravdu někdo oslavuje... Je mi smutno
-
-
ach jo - ty jsi ale impotent viď?
-
V dnešních časech už není v módě oslavovat dobré hry, pravda. Hromadně se styďme a hořekujme nad downgradem, clickfestem, otevřeností, uzavřeností, nepříběhovostí, kotouly, moc velkou příběhovostí, plnovousem a znovuvzkříšením datadisků. Tfuj, tfuj.
-
A co podle Tebe oslavovat? Třeba takového Batmana na PC? Just Cause 3? Nového Tony Hawka? V čem je problém? To už hry nesmějí být barevné? Mohla by se vrátit zase pixel art mánie. :)
-
-
Ale tak to víš, odříznutý pohádkový království, ve kterým si i knižní Geralt připadal jako v jiným světě, slunečný a malebný, musí být zásadně v herní formě vyvedeno v temných a ponurých barvách, ideálně poničených kulisách a s krutou, nelítostnou atmosférou. Aby se náhodou autorizovaní rozhodčí vkusu nerozplakali.
-
-
Na druhou stranu, atmosféra prvního dílu měla také něco do sebe. :)
-
-
To "něco do sebe" bych tisíckrát podtrhl *1* .. no OK, 3x by stačilo :)
-
-
Dvojka mi trvala, když budu věřit steamu, 29 hodin... tam už ten rozdíl není tak propastnej, ale 70 hodin vs 17 u jedničky, tos musel letět jak na kokainu =)).
-
Jasně, první pokus byl taky na 70+ hodin .. nebojím se říct, že 100 .. ale před půlrokem sem si hru koupil i na steamu (i s dvojkou za 4€, možná míň), znovu sem jí zahrál, trochu speedrunem a výsledek je 17h http://www.imgup.cz/image/vPW .. pak sem švihl i dvojku za 18h :D
-
Jedničky? No sakra, já ji dohrál jednou - a trvalo mi to něco přes 70 hodin *1*
-
Přesně, atmosféra byla vynikající ... a ten konec, to mi spadla brada. Hru jsem pak ale víc ocenil při druhým průchodu, kdy sem se přidal k veverkám a dával si pozor na různé podrazy a nástrahy v příběhu. Celkově jsem jedničku prošel snad 7x .. poslední průchod se splněním všech questů vyšel na 17h. Tady je screen těsně u konce .. mám snad všechno :D http://www.imgup.cz/image/vPy
-
Pamatuji si, když jsem to hrál poprvé, až mráz po zádech přecházel, když se za večera vynořil barghest nebo se ozývaly pochybné zvuky noční Vizimy.
-
-
Rozhodně, první díl mám rád (ačkoliv ten podivnej quick-time-click combat mi dvakrát nesedl =)), stejně jako obě pokračování - ale když i Sapek popsal lokaci, ve který se plánovanej datadisk odehrává, jako kýč, tak mi přijde na hlavu, že někdo hořekuje, že to je prostě tak trochu kýč =)
-
-
-
-
Oslavuje. Myslím že důvodů pro je víc, než těch proti.
-
-
Nojo, přesně takhle to bude vypadat...
To zas bude keců na téma "Né, my jsme nešli s grafikou dolů" -
-
Má to luxusní grafiku jako prase, a pořád tu bude někdo brečet že udělali downgrade(optimalizace), který dělá 90 procent všech firem... kdyby ste si o tom nepřečetli, tak to stejně ani nepoznáte... nemluvě o tom, že většina z tech co furt naříkají, tak stejně nemá dost silný hardware, aby to rozjeli plynule v plných detailech...
ale hlavně se furt oháňejte téměř neznatelným downgradem, jako malý fakani... -
-
Presne tak... stezovat si u Witchera na grafiku je totalni kravina. Ta hra vypada s prehledem nejlip a v soucasnosti opravdu nema konkurenci ani po tolik omilanem downgradu. Kdyby tam pridali dalsi graficke vychytavky, vetsina bude zase brecet jak se jim to seka. Jen tak mimochodem, tzv. "ubersampling", ktery byl ve Witcher 2 neutahne ani dnesni high end a na 980Ti jsem to musel vypnout. Kazdopadne novy Witcher ma grafiku absolutne luxusni a podobne na tom bude i novy datadisk.
-
-
CD projekt toto nikdy nedělal, downgrade rovnou přiznali a nezapírali, bohužel díky zastaralosti nextgen konzolí byl downgrade nevyhnutelný
-
-
OK. Máš pravdu. Přečetl jsem si o tom znova článek kde to Marcin Iwinský zdlouhavě okecává a vychází z toho fakt že to přiznává. Používá argumenty které jsou rozumné pro vydání původní hry, ale při vydání datadisku už se nedají použít. Takhle si naběhnou na vidle protože sami musí vědět že to takhle nemůže vypadat.
http://games.tiscali.cz/tema/cd-projekt-se-vyjadril-ke-stiznostem-na-udajny-downgrade-zaklinace-3-251369
-
-
-
Tolko mladych umeleckych kritikov sa tu zislo - este ze nehrali klasiky v 8bit farbach, to by sa z gycu poblili...
-
A víte co? Já to hejtovat nebudu. *1* Já si to nekoupím. A vlastně to ani neukradu, protože se mi to nelíbí a nebudu to vůbec hrát.
-
-
ještě nám to přestaň chodit sdělovat do diskuze na Games a budeš úplně zlatej ;) :D
-
-
To je alternativní sdělení, abych vám ukázal, jak jsem hodný. *1* Původně jsem to chtěl úplně rozpucovat, že by z toho konzoláci úchylní na barvičky dostali záchvat, ale pak jsem si řekl, že když budou ty vánoce, tak hejtovat nebudu a místo toho napíšu něco pozitivního, vřelého, dobrého. *1*
-
-
-
To je, na mou čest, skutečné útočiště pro rytíře bludného!
-
Hezké ale pochybuji, že to ve skutečnosti bude takto vypadat. Nějaký ten downgrade přijde...
-