Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krása. Škoda že mi to rodiče nedovolí hrát kvuli nahatým obrázkum a násilí. Mohli by udělat hru kde byste nemuseli zabíjet monstra a zvířata. Např. jako v Oblivionu kde jsem mohla sbírat kytky a dělat z nich lektvary a mít vlastní domek. Ale do dungeonu jsem se bála chodit.
    • počkej ještě pár let a zahraješ si to se vším všudy :)
    • nightborne
      Tohle je sice očividná a vtipná recese, ale řekněte, vy jste se za mlada u her neděsili? Já, když byl vážně hodně malej, sem se bál jít do druhý úrovně Wolfenstein 3D, a tak jsem pořád dokola hrál tu první *1*
      • fallanga
        Jako malý jsem vždy hrál na bratrově počítači (jediný počítač v rodině) a tedy i za jeho postavy. Dodnes si vzpomínám, jak jsem se mu bál říct, že jsem umřel v Ultimě Online a ztratil všechno jeho vybavení.
        • nightborne
          No to se ti ale jako nedivim, že ses bál, v takovejch případech jde občas i o skutečnej život *15*
      • jiri.doh
        To si piš, že sem se bál .. zrovna mě napadla jedna situace ve hře S.T.A.L.K.E.R. ... v nějakým tunelu mi hodil skript příšeru za záda, postava hráče se jakoby otočila a potvorák si kameru zoomnul na sebe ... mno to byl se stalkerem konec na pár tejdnů, než sem se odvážil jí nakrmit olovem :D
    • jiri.doh
      Aničko, jsi hodná holka, že posloucháš rodiče! :)
    • LOL *15*
  • Člověk si nevybere. Když by to bylo černobílé, tak se ozve druhá sorta hráčů, co bude nadávat jak je to prvoplánovaně noir *1*
  • ach ano je to tak presaturované a barevné :D... taková místa asnad ani v reálu nejsou:D.... http://www.primaitalia.cz/sites/default/files/web_Liguria_1.jpg
    ach:D...
    http://images.anchoice.cz/32/270453/original/sitt_1808.JPG
    • Zrzzek
      Ono i kdyby nebyly. Není to náhodou fantasy?
  • Mně se to líbí, je to změna oproti původnímu W3, což je přece dobře. Až budu mít čas, zahraju HoS i tohle, a snad se budu královsky bavit jako u původní hry *3*.
    Než mě začnete kritizovat, prosím, řekněte si v hlavě "Kdo jsem já, abych soudil něčí herní vkus?", děkuji.
  • Pridali tam trochu jasnejsich barev a lidi sou z toho hned na mrtvici :D
    Tomu se rika variabilita prostredi a je to klad nikoliv zapor *7*

Krali kyce a patosu, kterym je Dragon Age:Inquisition, to nesaha ani po kotniky,
    • Knigy tovaryš?
    • Dragon Age v kýči bylo překonáno už původním Witcher 3, tohle si jede vlastní ligu kýče *4*
  • Magister_Peditum
    Diskuse na 4 stránky a přitom se jen řeší, jestli sou ty obrázky kýč či ne... *7*
  • MikeR
    Je kýč a kýč. Tohle je případ toho milýho kýče. Jenom málokterá hra dokáže přinést tu krásnou pohádkovou atmosféru RPGček a adventur z 90. let, to byl nemlich ten stejnej kýč. Tady na těch screenech se to podařilo zopakovat - atmosféra zrovna taková jako tehdy, přitom zpracování moderní. Zaklínač mě nikdy nezajímal, byť podle všeho má kvality, které asi nelze popřít, ale prostě jsem už všech těch víceméně si podobnejch fantasy přežranej. Ale jestli ten datadisk bude vypadat vážně takhle a není to příliš doháněný fotokrámem, tak mě konečně něco ze Zaklínače zajímat bude.

A navíc, jak kdysi napsal Zdeněk Šmíd: "Kdo nemá rád kýč, nemá rád lidi." *1*
  • tve tady je zase expertu na umeni. Fascinuje me ze pod hrou jako je witcher 3 je takovadle debilni diskuze. Jako jeden z mala tady jsem cetl vechny zaklinace a musim rict ze ten vizual odpovida lokaci. Taky se mi libi kolik je tady najednou lingvistu a expertu na slova jako kyc.

Witcher je super hra plna bezva obsahu s free dlc politikou a se super datadiskama. Nelibi se vam? ok chapu. Ale bez tech pozerskejch kecu priste. DIky
  • jedina hra u ktere si muze clovek i vy*onit. Ty zeny sou nadherne *5*
  • je to trosku kyc ale jestli to tak ma byt udajne popsane i v knizce proc ne.. Aspon ze se Cd projekt stal vyvojarem roku a zaklinac 3 hrou roku .. doufam ze ted Todd place v koute :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit