Přejít na výpis diskuzí
První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
8.12.2015 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
Pořád mne sere že ten trailer - night to remember není zakomponiván ve hře... Nebude to náhodou tady? :-)
-
-
to cgi tam není, protože to má jinou atmosféru než celá hra, která je jen velký kýč.
-
-
Ale ty seš kýč....
-
-
-
otázka do placu. Co je největší kýč z poslední doby? Máme na výběr Divinity: Original Sin, Dragon Age: Inquisition.
Pro mě je to asi Original Sin>W3>DA....
U Witchera 3 si vždycky vzpomenu na to úplně první CGI, jak Geralt projíždí tou pustinou, kde visí tu ženskou a on ji zachrání a říkal jsem si, konečně půjdou po té pořádně hutné atmosféře low fantasy a ve výsledku jsme dostali kýč ala Dragon Age. Obrovské zklamaní. -
-
u mě tedy jako největší kýč z poslední doby vede trailer na nové Dark Souls, pak ta předělávka Final Fantasy VII no a pak asi No Man´s Sky
-
styl DO:S mi taky moc neseděl. Srovnatelná hra PoE byla bez toho kýče, byla temnější, měla normální barvy, neměla tam tu křečovitou snahu být vtipná za každou cenu, brala sebe sama vážně.
Witcher 3 mi kýčovitý nepřišel, byl prostě jen nudný - příběhově, repetitivnostní, nezajímavostí světa
DA:I jsem ještě nehrál.
-
-
Touissant? Tam vládne ta rozmazlená kněžna, co s ní souložil Marigold a co jej pak chtěla popravit, a taky co tam Geralt souložil s nějakou čarodějkou z Nilfgaardu?
nejspíš to hrát nebudu, Witchera už mám dost. -
-
doufali jsme že to napíšeš...
-
-
Dokud do hry nezakomponentují konečně vývojáři nastavení saturace, budeme muset holt dál plakat vypálenýma očima. FXAA injector pro W3 jako u Skyrimu by byl boží :/
-
Nádherná grafika i architektura, radost pohledět a ty barvy a panoramata, CD Projekt umí *5*
-
A jeden člověk s 20 anonymy a IP changer:)
-
-
bože to je kýč. To by mohli prodávat jako krajinku Vietnamci na tržnici v bundle se zahradním trpaslíkem.
-
Tak už vím, kam zmizly barvy z ukázek Dark Souls III. CDPR jim je čmajzli pro jejich druhý datáč *15*