Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Umíte tady na Tiscali i něco jinýho, než se do všeho jen srát? Banda mamrdů fakt že jo... Co článek to kecy, jak je to na h*vno...
    • Vrook
      +1! Já to sleduju furt. Banda neurotickejch dědků se zaraženejma prdama. Co článek, to kecy, ale hlavně co kec, to největší smradlavej kouřící bullshit založenej buďto na falešnejch nebo neexistujících informacích. Minimálně 85% lidí tady s*rou z držky obrovský sloní ho*na. *3*
    • Asi je chyba na tohle vůbec reagovat, ale čistě ze zvědavosti, kolik ti je let, 15, 17 ?
      • 15. Tvé mámě jsem ale nakecal, že je mi 24, aby do toho šla.
        • Přeju aby ses z té puberty dostal co nejdříve .
          • Sice to mohl říct slušněji, ale já s ním souhlasím. Ve zdejších diskuzích konstruktivní kritiku a vlastní (vymyšlené, ne afektované) názory nahrazuje velice často jenom blití, flame, trolling a rádoby vtipy. Dost často tady mám z lidí pocit, že se opírají skoro do všeho prostě proto, že si pak připadají důležitě, když jim zástupy podobných chudáků dají +1 (nebo v to alespoň doufají).
  • Kromě vizuálu je také důležité, co to přinese pro vývojáře - jak jednoduché bude s pomocí UE4 připravit hru pro další generaci grafických karet a konzolí? Co nabídne za integrovaný middleware a jaká usnadnění nabídne designérům? To se ze screenshotů nedozvíme...
    • smejki
      but... but... ZOMFG grafix!!!!
      • Jasně, trend dnešní doby. Ale jak řekli tvůrci Uncharted: Máme strach z výkonu další generace konzolí.

Jestliže UE4 nějakým zásadním způsobem neusnadní vývojářům tvorbu grafiky, pak se ještě víc roztáhnou nůžky, které už momentálně silně vnímáme: Zajímavá a nápaditá indie hra s umělecky laděnou grafikou vs. Rozmáchlý ekvivalent filmového blockbusteru, na kterém makalo 550 lidí a studio musí vsadit na jistotu, aby se jim prachy vrátily zpět.
        • smejki
          Tak tak. Naštěstí se vývojáři enginů poslední roky silně soutřeďují především na efektivitu tvorby a maximalizaci nezávislosti jednotlivých profesí, které by spolu ideálně neměly komunikovat vůbec (např. programátoři vs. grafici).
  • aa
  • copa-k: reakce na wasd napsal: Zase ty hry budou o neco kratsi..(jen dodam ze to je pod clankem o enginu) Ano UE4 bude pro novou generaci konzol, ale pravdepodobne i pro pc, handheldy podobne jako udk. To neni pravdlo... a pokud ano tak PS 8 bude vcelku vysmech. To ze stoupnou naklady je pravda ale urcite ne o tolik ze by nekdo musel osekavat hry. Ta vyvojarska pipeline se zmeni uplne minimalne. Navic budou mit pravdepodobne vice intuitivni engine nez trosku "poslepovany" UDK (UE3.5). A OT to je protoze engine neni hra. Nic me nepoburuje jen to komentuji...pokud to mel byt humor prosim priste smajlika at je to vice zrejme.
  • God-of-War
    Čekal sem to lepší
  • Myslim, ze chlapci z Epicu zvolili ukazku trosku DOST nestastne oproti napriklad samaritanovi.

Pripomina mi to skor posledne dema radeonov, ktore sa sice pysnia vraj pouzitymi technologiami, no normalny clovek ich v tom hnuse nepostrehne.
  • No nez jak se hra bude diky enginu blejskat mne zajima jak dlouho bude lezet mrtvola na miste, zda kulka ve zdi vydrzi dele nez vysterelim druhou, ci jestli mnou vytvorenou hromadu mrtvol budou muset nepratele obchazet a ne ze se kazda druha mrtvola behem 2sec vsakne do zeme *11*
    • smejki
      tohle ale není věc enginu. Resp. engine tomuhle neklade skoro žádné limity.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit