Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak si vystřelili z Assassins Creed? To mi asi uniklo...
  • Mohly by tam být i země z jihu, které byly opomíjené (alespoň v malých eventech), ale i za Radanii Temerii a Kovir a další budu moc rad :) a taky za toho koňa :D
  • *1* *1* *1* Kdybych mluvil jazyky lidskými i andělskými, a nemají charita, jsem se jako znějící mosazi, nebo cinkání cymbálem.
  • Já ne...
  • Stacilo by mi, kebyze to cele bolo hratelnostne na urovni prveho Zaklinaca. Viac nepotrebujem... Avsak -- co to ma znemaneat s tretim dielom? Zase raz im j*be? *11*
  • A kdo rikal, ze Witcher 3 bude otevrene RPG ala Skyrim? Me osobne by to lakalo, ale aby si tvurci neukousli prilis velke sousto.
  • Viktor_H
    Nemyslím, že mapa se bude táhnout napříč královstvími.
  • Viktor_H
    Klepna...
  • Kr.Pa
    Kdo rikal, ze tam bude pristupna cela oblast severnich kralostvi ?
  • Jmenoval by se Klepáč *3* Jméno hodný Geraltova koně...
  • nejhezčí koně jsem zatim viděl v Red Dead Redemption :) Jinak tohle vypadá úžasně a pokud to ještě není finální verze tak se máme na co těšit
  • všichny geraltovi koně se jmenovali Klepna. zajimalo co by se stalo kdyby si koupil hřebce _
    by by to Klepnák ? *15* *15*
  • Situace: Svazaný Shepard u Propasti a Geralt u něj stojí s mečem

Geralt : THIS IS TEMERIA
  • kostejnesmrtelny
    Spíš to bude tak, že Skellige je...ehm, silně inspirovaný vikingskou érou a kulturou (se kterou rohatý helmy údajně nemají nic společnýho, ale je to zažitej stereotyp) *3*
  • kostejnesmrtelny
    Si linguis hominum loquar et angelorum, caritatem autem non habeam, factus sum velut aes sonans aut cymbalum tinniens.
  • RodneY55
    jenze fast travel je volba, nikdo te nenuti to pouzivat, pokud mas pocit, ze to zabiji atmosferu. dokazu se smirit s absenci fast travelu, ale behat 5x sem a tam mezi dvema NPC, abych s nima pokecal a zjistil, ze musim bezet zase zpatky... tak to mi pije krev. treba v Dragons Dogma fast travel nebyl (jen sutr, ktery te portnul do hlavniho mesta nebo na misto, kde sis predtim polozil portal), ale tam mi to ani nevadilo, protoze jsi tam mel treba zkratky, ktery ti dokazali zkratit cestu o dost velkej kus, pokud sis ji nejak otervrel a vedel jsi o ni.
  • Jasne a kun se bude jmenovat Klepna, jak jinak. :-D
  • Zayl
    Pffft zmiňovat Skyrim v přítomnosti skutečného RPG. Já upřímně doufám, že to Skyrim nebude připomínat vůbec ničím, snad jen atmosferickým prostředím, což je jediný prvek Skyrimu, který zaslouží pochvalu.
  • tiecho ty polaku z nemecka
  • Souhlasim, ve dvojce mi ta slovanská kultura chyběla taky. Hlavně 4. kapitola (jedničky) a příběhy jak vystřižený z Erbenovy Kytice, to byla paráda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit