Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1) Remastery vznikají hlavně proto, že současné konzole mají problémy se zpětnou kompatibilitou. Je to způsob, jak rychle vydělat nějaké peníze.

2) Remastery Bioshocku budou mít nový herní obsah, nejen komentář od Levina. Jednička bude mít Challenge Rooms a dvojka Protector Trials.

3) To hlavní: Pokud už vlastníte Bioshocky na Steamu, dostanete remastery zdarma.

Info je tady: http://steamcommunity.com/games/7670/announcements/detail/599358989869729600
  • Co je tohle za remaster, vždyť to vypadá úplně stejně jak původní hry. Lepší nasvícení kde? Zrovna to mám nainstalovaný a vypadá to fakt stejně...
  • tomu se jenom směju fakt :D ty remastery to je fakt sranda :D :D
  • Já nedávno dohrál 1&2 a člověk si spíš užívá tu atmosféru, že ani nekouká na starší grafiku (která je furt koukatelná a v některých momentech stále i líbivá)
    Docela mě i překvapilo, že první dva díly mají absolutně jinou strukturu a smysl "arén" než infinite.
    V prvních dílech máte arény, kde na vás vyskakují z různých pozic nepřátelé - kteří by se dalo říct, žijí v Rapture, dělají, povídají si, blázní. V Infinite na Vás neustále vyskakuje větší počet - který je vždy vyhrocen z nějakého bodu A.
    I taková maličkost jako spawn, nebo rozmístění jednotek a jak to udělá strašně moc do atmosféry hry
  • taky zrovna hraju Bioshock 2 a je fakt, že aspoň ty textury by to chtělo trošku potunit... ale jak říkáš, o tom ta hra není, hlavně je to tam krásný a atmosférický!
  • Inquisitor
    Zrovna hraju Bioshock 2 a grafika mi přijde pořád dostačující a pěkná. Ale hlavní je hratelnost, která je prostě skvělá. Plus příběh a atmosféra Rapture.
  • MalyZeli
    Není...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit