Přejít na výpis diskuzí
První pořádný multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
6.9.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Juchu mám co pařit až mě přestane bavit BFko 3 a Red orchestra . *5*
-
Proč to hrajou takový idioti, to tam nemůžou pustit nějakého normálního hráče COD tohle je jako by to hráli důchodci *1*
-
-
Mno... asi pujde o to, že video (ostatně jako všechna) je z konzolí, kde se gamepadem blbě hraje *3*
-
kdyby tam dali normalniho hrace cod tak by se tam jenom kempilo
-
-
A hele, další odboorník na COD
-
-
-
Behani nahoru a dolu mapou, casto zcela bez smyslu a kropeni vseho na co clovek narazi. Postupem casu mi tento zpusob hrani prijde mene a mene zabavny. Nelze uprit drobne zmeny a novinky, casto k lepsimu ale jako celek me to prestalo oslovovat. Nastesti se na trhu vzdy najde nejaka alternativa.
-
-
No jo, když hraješ jen deadmatch, tak je to běhání po mapě a zabíjení všeho co se pohne. To je tak nějak definice toho módu. Naštěstí jsou tam samozřejmě i módy jiný, že ano...
-
-
TDM jsem hral vzdy jen okrajove ale bohuzel jak uz zde bacil podotknul jen vyjimecne je herni styl "jinych" modu odlisny. Takze vzdy po nejake dobe jsem usoudil ze hrani MP CoD potazmo MW je jen ztratou casu. Pokud ma nekdo jinou zkusenost, uprimne mu ji zavidim.
-
ktore sa v tejto hre hraju uplne rovnako beh a zmetena srelba.Zial spomenuty sposob skutocne funguje najlepsie.Kto pri tom este aj skace je priam nezastavitelny pokial nepride este vacsi hopsaj.
-
-
Ja jim rikam klokani, a jeste kdyz pritom kolem sebe bodaji nozikem v rytmu siciho stroje a bez ujmy skacou z druheho patra na ulici tak nevim zda se mam smat, brecet nebo je zastrelit. *2*
-
-
-
-
nejsem zastánce her online ani her CoD a MW ,ale tohle muže bejt určitě zábava
-
JoOo +500, +50, + 150 , +999, + 8796. přesne to si od FPS predstavuju, aby me vsude litali cisla za každou pič... co udělám.
-
-
Taky jsem popravdě nepochopil co to dělá ve FPS... V cod1, ani cod2 to nebylo.. nechápu proč to dali do COD4 a od té doby se to drží v CoD :-((
-
-
stejný jak MW2 podle videa :-(