Přejít na výpis diskuzí
První pořádný multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
6.9.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
zase je tady plno chytraku kteri s videi ohodnoti celou hru :D pritom neustale hodnoti jen grafiku a nic jinyho....myslim ze Activision vi mnohem lip co udelat a jak to udelat nez nejaky stupidni cesi kteri neustale breci a stezuji si na CoD..MW2 nema moc velky uspech, ale nevim proc tady kecat srack* ktery nejsou ani pravdivy...podivej te se na video z XP L.A tam mluvi 50min o zmenach a hodne veci upravili prave tak jak je hraci chteli mit a jak jim to vice vyhovuje...a tech hracu je opravdu hodne...takze si klidne kupte co vam vic vyhovuje protoze CoD bude porad pokracovat a ted uz jen stale nahoru, btw je to porad nejprodavanejsi hra a nejlepsi v MP viz. progaming,turnaje, podpora a zazemi jak uz od activison tak uz od samotnych hracu...
-
Ech... Zas to isté v multiplayeri... Ale to je jedno, Call of Duty hrám aj tak len kvôli hollywoodskemu singlu...
-
Ano, šéfe!... mezi BF BC1 a BC2 byl podstatný rozdíl... BC2 vyšel i na PC, a já si mohu konečně dopřávat demolici domů a všeho možného.
-
Tak to si piš *3*
-
Podle mě byl nejlepší (singl!) Cod:UO, krátký, ale intezivní a zábavný. Na ty ardeny a obranu domu v Bastogne vzpomínám dodnes... lije z vás pot, kosíte dalšího nácka, ale za rohem jsou místo něj další dva, HP dochází, munice dochází, do toho hraje skvělá epická hudba... pak je konec a vy si konečně oddychnete, otřete pot a řeknete si... kur*a to byla jízda, s blaženým úsměven na tváři... To byly CoD *4*
-
On je časem potká stejný osud jako sérii NFS... ale na (ne)probuzení EA jsem čekali podstatně délé... doufám, že se Activision vzpamatuje rychleji *3*
-
Ale fuj ty lháři! Řekl bych spíše spojení BF2 a BFBC1/2...
-
A za to odreagování bych měl platit 60 EUR??? Fakaheda!
-
Mno... asi pujde o to, že video (ostatně jako všechna) je z konzolí, kde se gamepadem blbě hraje *3*
-
zis tady je to zas prechytrakovano... zajimalo by me co by jste rikali kdyby se nekdo nerozhodl pro next-gen verzi BF3 ktera jistojiste pokud bude prevratna tak pouuuze a jenoooom n a PC... navic prvni ohlasy nepeji zadnou ultrachvalu.. a vy by jste tak nemeli cim argumentovat :D protoze mezi BF BC 1 a BC 2 jsou taky faaaakt prevratny rozdily :D.................... no ale v jednoduchem mzecku to precvakne a jde napsat neco stejneho co uz cele stado prdnim. tohle je fakt demence pardon :)
-
a co jste čekali?:) next-gen engine, převratnou grafiku a úplně jinou hru? ...připadám si jak na marsu v těchto diskuzích...
-
bla bla bla bla ... :)
-
Já bych si taaaak strašně přál, aby se to už konečně projevilo na prodejích...aby lidi neplatili za stejnou hru 2x (nebo 3x, i 4x). Ale bojím se toho, ač mám tu zemi rád, že se po tom v USA jen zapráší.
-
Zalez, ovečka *7*
-
Velmi vtipné video demonstrující dokonalou recyklaci MW2. EA s BF se vydalo stejnou cestou jako Activision s COD, bohužel.. Letos dámy a pánové, letos může nastat zlom, kdy si rozumní hráči konečně koupí jiné hry a tvůrcům vzkážou "tak takhle NE!". Velká šance je zde pro Red Orchestru 2 a další kousky.
Hraním COD2, COD4 nic nezkazíte, pořád se jedná o špičku MP hraní s velmi početnou komunitou.
Jak jsem se těšil, tak jsem velmi... zklamán, slušně řečeno *7* -
To je nějaké DLC k Modern Warfare 2?
-
to si prostě hrál na špatných serverech... v BF2 byly noob servery a servery normální. Na noob servery si člověk šel zablbnout - většinou to byly napráskaný Karkandy, kde byla polovina týmu za kulometčíka a druhá polovina za snipera. Hráči tam jen běhali a házeli nády a snipeři sypali jeden claymore za druhým. Většina zkušených hráčů tyhle servery dobře znala a nechodila na ně (případně na ně zkušení hráči chodili po pár pivech čistě pro legraci). Podobné noob servery existovaly i pro vozítka - i o těch se dobře vědělo a chodilo se tam jen občas. Lamky samozřejmě takové rozlišovací schopnosti neměly a chodily kamkoli a pak nadávaly, že je battlefield jen o spawnkillingů a bunny hoppingu. *4*
-
Jo to věřím, na vydání se už těším.
-
Já přeju COD drtivý neúspěch, aby se autoři probrali a konečně udělali něco nového. Recyklovat a těžit z toho prachy je až moc snadný. Jen smůla, že trh s hrami dělá skoro výhradně USA (nepočítám trh v Asii, který je zaměřen trochu jinak) a tam se vzhledem k cenám prodá prakticky cokoli - takže i úplný hnůj. Díky tomu vzniká řada naprosto zbytečných her.
-
oprava: singly mají celkem - dobré - vypadlo mi slovo *4*