Přejít na výpis diskuzí
První pořádný multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
6.9.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Cod už je jako série NHL. Je to furt to samé... Jen minimální změny. S BF3 se nemůže srovnávat, i když mi je jasný, že EA vzhledem k své neschopnosti podělá, co se dá a lidi si BF3 nekoupí čistě z principu. Prodeje COD taky udrží zapřísáhlí příznivci série, které nezajímá, že už jsou tu daleko lepší hry. Poslední dobrý COD byl MW1 a úplně nejlepší byl COD2.
-
Další CoD datadisk přijde mezi nás, bude se hrát půl roku a pak zůstanou servery prázdné. Jednička, dvojka a MW? Supr pařba? A dál? Darmo mluvit. Jedno se musí nechat, singly mají celkem, ikdyž Black Ops jsem nedohrál, protože mi to přišlo jedno a to samé. Když vidím trailer z nového dílu, tak si říkám "k*rva, to jsem hrál, stejné efekty, stejné modely... jo pardon, textury jsou ostřejší... otevři se peněženko, pokud chceš vyložit dalších zbytečných dvanáct set"
-
Tak serie cod mela sve zacatky velmi slibne.Od skveleho prvniho dilu az po slusny mw1.Od mw1 dale to uz ale slo velmi strme dolu z kopce.
Na prvni cod mam skvele vzpominky,co jsme se s kamarady nahrali na lan.
Ale kdyz jsem mel moznost zkusit mw2,tak to byla tragedie.
Ale cert vem ten gameplay,kdyz to nekoho bavi tak proc ne,jen kdyby to takhle neskutecne nezdimali a hry na urovni chabych datadisku neprodavali jako plnohodnotnou ackovou hru.
Problem je,ze ostatni vydavatele vidi,co vsechno si hraci nechaji libit,pokud jde o osvedcenou a znamou znacku a proc si taky neprivydelat ze. -
jasny je to stejny, ale v MW2 byl aspon vylepsenej a pouzival lepsi textury, v BO to zas bylo hnusne vyblity.
-
Ano...vidím MW2 s jinými killstreaky a mapami, s ne moc schopnými hráči...Call of Duty ztratilo smysl kupovat ve chvíli, kdy získalo MW II tak masivní prodejní úspěch...tu vlnu noobů (ano, já vím, je to opravdu až moc často nesmyslně používané slovo, ale nyní skvěle vystihuje co chci říct) a později (většinou právě z těch, co hrát neuměli) cheaterů, kteří zaplavili servery nemohl porazit žádný patch, protože to nebyla jen chyba hry (čímž neobhajuji Call of Duty jako takové)...Ve chvíli kdy není problém nahrát každou mapu 20 killstreak (respektive s nastavenými killstreaky Harriers/Pawe Lov/Chopper Gunner stačí 11, a zbytek dojde tak nějak sám), jaký má význam takovou hru hrát? Kde je nějaká výzva, která vás donutí, i za cenu nervů, se vyhecovat, hledat novou taktiku či cesty po mapě? A pokud pak přijde AIM boter, který zase naopak vždy bude lepší než vy, kde je pak chuť hrát, když víte, že to nemá význam? Ne, to pro mě prostě není...a proto jdu jenom do Battlefieldu. Nechci tu poukazovat na jeho klady oproti CoD, ani se přidat k všeobecné rebélii, jaká je CoD vlastně sračka, spíš chci říct, že původně to vůbec nebyla špatná hra (A dokonce i teď, když přijdu na starý MW, tak je to oproti MW II něco úplně jiného)...Co s ní pak udělali autoři, to už je zase jiná věc...
-
ja jsem CODckar od dob co jsem zkusil COD2. Driv jsem hraval Medal of Honor, presel jseem na COD a od te doby jsem verny CODcku, at se na mne ale nikdo nezlobi, ale kdyz porvnam gameplay z Battlefieldu 3 a tohoto odpadu - ze by predelavka MW2? - tak je mi do breku. Co to proboha je? Premylim ze pujdu do Red Orchestry, protoze Battlefieldu moc neverim a toto COD vypada na slataninu z EPIC FAILU MW2. Dekuji nechci
-
Možná se mi budete smát, ale nestala se náhodou chyba? Nemá být na konci traileru "MW2 new map package"? Připadá mi to naprosto stejné...
-
A to sem si říkal že to v ubisoftu trochu přehaněj s enginem v assassins creed, kterej je od prvního dílu stejnej. Spletl sem se........
-
Ano i interface / hud, vsechno uplne stejny. Na druhou stranu jsem si u hrani CoD6 (MW2) rikal, ze mi hodne chybi free dedicovane servery + pam mody + fan mapy. Tady bych se toho vseho mohl dockat, takze na dva-tri roky bych mel mit o fps mp hru postarano.
-
Tak ona BF série nikdy nebyla tomuhle stylu moc vzdálená. Ještě mám v čerstvý paměti dojmy z opěvovanýho BF2 (vanilla verze), kde veškerej gameplay spočíval v bunnyhoppingu a spamování granátů. Nejvtipnější byly ty střety, kdy k sobě přiskákali dva soupeři na vzdálenost tří metrů a minutu do sebe stříleli (za neustálýho skákání a lehání si ve vzduchu), dokud jeden nechcípnul. I to CoD proti tomu vypadalo jako vysoce realistická hra.
-
Nekoupim, ale ani nestahnu, to je rekl bych jeste vetsi trest *12*
-
RATATATA +500 SUPERKILL, RATATATA +600 ONE SHOT KILL,RATATATA +450 HEADSHOT (MAXIMUM SERGEANT), RATATATA +700 HEADSHOT,RATATATA +300 PAYBACK,RATATATA +750 MAXIMUM KILL
(MAXIMUM SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS ),RATATATA +730 ULTRAKILL (MAXIMUM SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS MOST IMPORTANT PERSON OF EXTREME SERGEANTS TO THE MAX )
Tak dementni gameplay jsem uz hodne dlouho nevidel,vsude blikaji cisilka ,zbrane se chovaj hur jak paintballky,no tragedie *1* .
Ale hlavne ze je to vsechno supercool -
call of booty: modern whorefare *5*
-
Vsak BF3 je v podstate spojeni BF2 a toho cod.A stoji to za....
-
On ten bf3 bude mit k tomu "quake style cod" blize nez si myslis.Holt EA to porazeni cod vzala tak,ze z toho BF3 ten cod v podstate udelala. *9*
-
Ac se mi smer,kterym s bf3 ubira nelibi,tak bf3 ma aspon hezci audiovizual nez jeho predchudce (bc2).Coz se o poslednich dilech cod rict neda.
V konecnem dusledku,ale bude bf3 tomu cod tak podobne,az to hezke neni. -
Ja mw2 hral v minulem freeweekendu a musim rict,ze tolik headshotu behem jedine hry jsem v zadne jine hre neudelal.Az mi to prislo uz komicke.
Tohle je proste rambo styl hra. -
nebrec
-
Déjà vu ???
-
Prestante tady porad spamowat porad dokola a becet. Stejne si to vice jak polovina lidi koupi i nekteri kteri tvrdi ze ne. Pokud se vam hra nelibi tak ani na tyhle fora nechodte. *10* Tam si reagujte na prizpevky z BF3. Ja jdu do obou her ale to jak tady melete porad dokola je hnus