Přejít na výpis diskuzí
První pořádný multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
6.9.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Trapne ale pre dute hlavy ista zabava urcite, len skoda kam to vsetko smeruje :(
-
Ten vrtulník si dal nějak načas než vybuchnul *12*
-
Jediný co je nový tak sjem viděl ty pitomosti na dálkový ovládání, turrenty a ták, ale vždyť...takový hlouposti by se vlezly do DLC, pokud to stačilo letos k vydání nové hry...tak ať si pokračování příběhu nebo ne, huknou, za tohle jim nedám ani korunu, omlouvám se, ale nekoupím dvakrát stejnou hru..snad Red Orchestra potěší
-
Mám rád CoD, MP si vždy rád zahraju..ale bez srandy, bývalo to podobný, ale...proboha, vždyť je to přísahám bohu UPLNĚ ta stejná hra co už jsem jednou hrál - tím myslím MW2...to je síla..no jako fakt uppravili jen mapy a voilat - vydali novou hru? Jak mi tohle nikdy moc nevadilo a prostě jsem bral že zachovávají koncept, taky tady je to prostě na chlup stejný, snad jen ty zbraně vizuálně upravili *9* *9*
-
Asi to bude zábava, ale upřímně, nemohl by toto být datadisk/dlc/update do MW2?
-
Juchu mám co pařit až mě přestane bavit BFko 3 a Red orchestra . *5*
-
Proč to hrajou takový idioti, to tam nemůžou pustit nějakého normálního hráče COD tohle je jako by to hráli důchodci *1*
-
Behani nahoru a dolu mapou, casto zcela bez smyslu a kropeni vseho na co clovek narazi. Postupem casu mi tento zpusob hrani prijde mene a mene zabavny. Nelze uprit drobne zmeny a novinky, casto k lepsimu ale jako celek me to prestalo oslovovat. Nastesti se na trhu vzdy najde nejaka alternativa.
-
nejsem zastánce her online ani her CoD a MW ,ale tohle muže bejt určitě zábava
-
JoOo +500, +50, + 150 , +999, + 8796. přesne to si od FPS predstavuju, aby me vsude litali cisla za každou pič... co udělám.
-
stejný jak MW2 podle videa :-(