Přejít na výpis diskuzí
První pořádný multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
6.9.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Ja jim rikam klokani, a jeste kdyz pritom kolem sebe bodaji nozikem v rytmu siciho stroje a bez ujmy skacou z druheho patra na ulici tak nevim zda se mam smat, brecet nebo je zastrelit. *2*
-
TDM jsem hral vzdy jen okrajove ale bohuzel jak uz zde bacil podotknul jen vyjimecne je herni styl "jinych" modu odlisny. Takze vzdy po nejake dobe jsem usoudil ze hrani MP CoD potazmo MW je jen ztratou casu. Pokud ma nekdo jinou zkusenost, uprimne mu ji zavidim.
-
Když už udělali po třetí.. nebo po kolikáté, co já vím... tu stejnou hru, tak by tam mohli přidat alespoň jednu důležitou věc. A tou je RECOIL!! Hrál jsem teď Black Ops v té "weekend free" akci na Steamu a musím říct, že pocit ze střelby se prostě nedostavil. Bez zpětného rázu taky samozřejmě není problém někoho zabít i přes půl mapy neustálým fullautem bez jakékoli námahy. Jeden z důvodů, proč dám osobně radši přednost Counter-Striku nebo Battlefieldu.
-
Ten engine, kamarade, je uz z CoD2 uplne stejny... jako je trosku vylepseny, ale CoD2, CoDMW, CoDWaW, CoDMW2, CoDBO, CoDMW3.. vsechno to jede na zaklade enginu z roku 2005.
-
Ten engine se podobá tomu hnusnýmu z BO *7* Kdyby nechali ten z MW2...
-
prvni poradny trailer? .) to je vice nez usmevne. zvlast pri porovnani s BF3. prvni CODy jsem mel rad, ale tyhle recyklovane datadisky s novyma mapama...ne diky
-
No pokud jde o efekty, hlavně v fps střelba se zbraní je pro mě nejdůležitější, tak horší šit sem neslyšel. To se tam nahání s pistolkama na paintball, nebo při tom serou strachy? A pokud jde o samotnou hru, DEJA VU už po nekolikáté.
-
ktore sa v tejto hre hraju uplne rovnako beh a zmetena srelba.Zial spomenuty sposob skutocne funguje najlepsie.Kto pri tom este aj skace je priam nezastavitelny pokial nepride este vacsi hopsaj.
-
No teda, podľa toho videa to vyzerá na taký efektnejší Moorhuhn *2* Ja som sa pri odstrelovaní sliepok kedysi celkom bavil, ale pýtať za to také prachy? No fuj! Len sa bojím, že BF na tom nebude o moc lepšie *7*
-
Stejně je trapné jak každý říká že ej MW 3 jak MW 2 *1* a přitom je BF3 jako BF BD 2
-
Tak tos to s BF3 vyhrál vole... *15* *15* *15*
-
Ale jak říkám je to Big DLC za 999 Kč... *1*
-
Je to supr ! Nato že je to docela podobný Cod Bo *9*
-
Jo, zatímco BF je vysoce sofistikovaná realistická akce pro lidi s IQ minimálně 140, kde se rozhodně nic jako "quakestyle, pobíhat a střílet" nekoná. Keep dreaming.
-
když si odmyslím ptákoviny okolo tak to má multiplayer Dooma :D
-
No jo, když hraješ jen deadmatch, tak je to běhání po mapě a zabíjení všeho co se pohne. To je tak nějak definice toho módu. Naštěstí jsou tam samozřejmě i módy jiný, že ano...
-
Mno, po tom, čo som vyskúšal betu Red Orchestra 2, ma tak nejak COD aj BF prestali zaujímať. Úplne seriózne vážne.
-
další pi*ovina pro nadržené Redbull slopající smažky
-
Obdivuji, že si někdo dovolí to srovnávat s BF3 *1* Quakestyle, pobíhat a střílet... to můžou hrát i na kociánce s iq tykve, něco takhle jednoduchého určitě zvládnou...
-
No určitě neříkám, že si to nezahraju,protože jsem fanoušek CoD,ale zároveň i BF a docela by mě zajímalo co by vyšlo ze spojení těchto dvou FPS pecek.Rozhodně se těším na obě,nevim proč, ale na MW trochu víc *4*