Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem uviděl ten model vrtulníku hned jsem si vzpomněl na Frontlines: fuel of war ta hra je kolik 3 roky stará? A pořád je lepší než tohle co bude letos.
  • Tyvole on jim to fakt ještě někdo žere...jdu blejt velebnosti....
  • nvm ale MW2 celkom slo a toto nieje tiez na zahodenie ;)
  • Online strielačky som skoro nikdy nehrával ale v prvom modern warfare som strávil v multiplayeri fakt hromadu času . Vtedy to bolo ideálne vyváženie medzi vyprázdneným pobehovaním po mape a strielaní po všetkom čo sa hne ( ktoré ma samo o sebe v iných hrách fakt nebaví ) a umiernenou tktickou akciou ako BF ( čo ma samostatne tiež moc nebavilo ) a v COD 4 to bolo namiešané v tak dobrom pomere že som sa k nej vždy rád vrátil ako k príjemnej oddychovke. Keď prišiel MW 2 tak som sa samozrejme tešil ale bol som pomerne sklamaný. Nové killstreaky a zbrane a všetko boli síce strašne pekné na efekt ale po dlhšiom čase nadšenie opadlo a bolo jasne vidieť ako to povrchné pozlátko rozbíja balanc hry a vpodstate každého ženie k tomu aby sa choval ako úplny egoista a hral len na vlastnú päsť . Team deathmatche v MW2 už boli skvor než o tom ktorí team vyhrá egohoničskými pretekami kto sa z teamu dostane v rebríčku vyššie . čo mi na tom vadilo najviac boli asi mapy ktoré sa oproti štvorke absolútne zmenšili a celá hra strašne zrýchlila tempo načo ja niesom úplne hráčsky stavaný . Odvtedy som na nové diely COD zanevrel a ako vidím tak v tomto novom sa len pokračuje v tom zabehnutom trende ( všetkého viac , všetko vačšie a všetko viac oničom ) takže sa to zrejme nezmení

PS: Singleplayer som hral len u COD 1 +datadisk
  • hezký, hezký...
  • johnysak
    New "super" zbraně a vybavení + New název = New CoD......
  • Trapne ale pre dute hlavy ista zabava urcite, len skoda kam to vsetko smeruje :(
    • ježiš bež hrát wowko ty tupá palice tohle je dobré oodreagování na večer co si zahrajes tak hodinu.... *2*
      • A za to odreagování bych měl platit 60 EUR??? Fakaheda!
    • sry ale tupe pobihaci strileni je klicovym prvkem teto hry, tak se jen tezko muzeme zlobit prave na to .. je to jen o tom jestli jses cilovka nebo ne .. s IQ, vekem (dobra mozna s vekem ano) to moc spolecneho nema .. ja to zkusil - nebavilo - nehraju, ale na Elder Scroll serii taky nemuzes nadavat, ze se tam mluvi a musis se presouvat na velke vzdalenosti .. a ze je to po seste to same? hold dobre postaveny obchodni model ..
      • Ano mozno som z toho uz vyrastol ale strielacky som hraval a hodne, hlavne CS bol som v top SK clane a drzal dost dlho niekolko rekordov takze o FPS viem svoje, i ked zrovna porovnavat CS s CoD je odveci, problem je ze sa to nikam neposuva a pokial hraci nezacnu byt trocha narocnejsi tak im tu istu prevarenu polievku budu firmy servirovat stale dokola. A to je to co mi vadi.
        • CSko jsme tak pred 10 lety sjizdeli na vejce snad vsichni .. a nevim jestli by me to dnes bavilo .. nejak se ted organizovat s lidma, ktere znas je prakticky nemozne (nemylim ze bych dal dokupy 5 lidi co znam a kteri hrajou tu samou hru) .. clovek se spis chce na chvili vyblbnout
      • Komu vzdavas hold?
        • proc bych mel vzdavat nekomu hold :) .. dyt to jsou jenom hry :) jen si nemyslim, ze clovek musi mit nejake zasadni poskozeni mozku aby ho bavily hry jako COD a vlastne i BF a MOH ..
          • ZvacA
            Každopádně, upozorňuje na to, že v tvém případě se má psát " holt" ne "hold". :)
            • hluboce se omlouvam za neodpovedny pristup k tvemu rodnemu jazyku ... bohuzel mi nebylo doprano, aby vyrustal v teto krasne zemi :) snazim se, ale vidim, ze priste budu sve prispevky konzultovat s prislusnymi odbornymi publikacemi, nez je takhle lehkovazne vypustim do eteru ;) + pokud vim "vzdavat hold" se pise s 'd' .. ale mohu se mylit ...
              EDIT: narazis na hold v predhozim prispevku .. tak to je samozrejme chyba a tim padem posledni prispevky jsou jen nemyslnym plytvanim prostredku v dusledku me lingvinisticke nedokonalosti a nepochopeni sarkazmu Lolitky, z toho plynouciho :)
  • Ten vrtulník si dal nějak načas než vybuchnul *12*
  • Mám rád CoD, MP si vždy rád zahraju..ale bez srandy, bývalo to podobný, ale...proboha, vždyť je to přísahám bohu UPLNĚ ta stejná hra co už jsem jednou hrál - tím myslím MW2...to je síla..no jako fakt uppravili jen mapy a voilat - vydali novou hru? Jak mi tohle nikdy moc nevadilo a prostě jsem bral že zachovávají koncept, taky tady je to prostě na chlup stejný, snad jen ty zbraně vizuálně upravili *9* *9*
    • Ano i interface / hud, vsechno uplne stejny. Na druhou stranu jsem si u hrani CoD6 (MW2) rikal, ze mi hodne chybi free dedicovane servery + pam mody + fan mapy. Tady bych se toho vseho mohl dockat, takze na dva-tri roky bych mel mit o fps mp hru postarano.
    • Jediný co je nový tak sjem viděl ty pitomosti na dálkový ovládání, turrenty a ták, ale vždyť...takový hlouposti by se vlezly do DLC, pokud to stačilo letos k vydání nové hry...tak ať si pokračování příběhu nebo ne, huknou, za tohle jim nedám ani korunu, omlouvám se, ale nekoupím dvakrát stejnou hru..snad Red Orchestra potěší
  • Asi to bude zábava, ale upřímně, nemohl by toto být datadisk/dlc/update do MW2?
    • Ne nemohl protože z dlc/datadisku/updatu by neměli tolik peněz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit