Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně spíš mrzí, že úplně vymizelduch her, jako první tři díly Rainbow six. Je opravdu smutné, kam se herní scéna přemístila.
    • Tak s timhle souhlasim na 200 procent. Předevčírem jsem už nevěděl co si zahrát, tak jsem si nainstaloval Raven shield a k mému zklamání jsem to na win7 nerozchodil. A to jsem se na to tak těšil, na tu výzvu, na tu hratelnost bez srabackýho "atomatickýho" krytí, jedna rána a konec.......
  • Všichni co tu na to nadávaj, tak to stáhnou a zahrajou. tak držte hu*y...
    • smejki
      CoD se paradoxně pirátí docela málo. nečteš, nevíš *4*
      • ty o com trepes ? ja hovorim za seba
    • samozrejme :) neni lepsi sposob ako sa zachovat k activision a call of duty... nezaplatit im ani cent , stiahnut, prejst za par hodin, vynadat aka je to uboha kokotina, a krasne vymazat.
      • Myslim,ze lepsi zpusob je tu hru naprosti ignorovat,nestahovat,nekupovat
    • Myslim, ze otazkou je, zda si to koupime. Tak drz hubu ty. *2*
      • No tak aspoň předpokládám, že ti co na to nadávaj tak kupovat nebudou... nebo sou to ko*oti!!! a ti co nadávaj, že se to nedá hrát to postahují.... tak odchči
        • Tohle tvrzeni mam nejradsi....kdo kritizuje nejakou hru,tak si ju automaticky stahne.Co to je prosimte za logiku?kdyz nejakou hru kritizuju tak si ju prece nebudu kupovat ani stahovat ne?
    • Jen mínuskujte, vím že mám pravdu
      • Mluv za sebe
      • keny11
        Jistě blázen si vždy myslí že má pravdu.
    • Ano, ale za singl bych jednou za rok do deseti éček dal. Vzhledem k tomu že multiplayer mě u COD vůbec ale vůbec nezajímá, by na tom trhli alespoň něco.
  • recept na uspech. zarobit miliony. nevlozit do vyvoja noveho dielu ani dolar navyse... a toto opakovat rok co rok. ved preco nie? miliony retardov to krasne zeru :) ja sa budem muset premoct aby som to aspon stiahol, a nie to zaplatil za to. tato seria je zrecyklovanejsia jak hajzlovy papier. mame modely animacie, supnime ich tam, minule boli clny a potapaci, sem s nimi ked uz to je hotove. vylepsit engine ? vylepsit AI ? pridat nieco nove ? naco sak zarobime aj tak
    • edit: to 'vylepsit AI' bol preklep. pretoze neda sa vylepsit nieco co tej hre uplne chyba zeano :)
  • ti redaktoři jsou fakt třída, ze dvou předváděných misí zjistí, že se celou dobu při hraní nebudete nudit, protože vám hra bude předhazovat různý hračky...se mi zdá, že poslední 2-3 roky jsou Preview jenom přepsaný kecy od PR a vývojářů *9* *10*
    • Ne jenom preview,ale hlavne recenze,dneska je to co AAA hra,to hodnoceni 9/10.Cloveka uz ty hodnoceni uz ani neprekvapuji a vypovidaci hodnota takovyhc recenzi je opravdu miziva
    • No... v půlce hry a furt je to baví, tak to snad do konce vydrží, ne ? *1*
  • Tak zrovna Modern Warfare 2 dle meho klasikou nebyla tam byl naopak posun. Kdez to COD5 byla stejna jako Black Ops a tohle povazuji za klasickou COD - spawnpoint za rohem a dokud k nemu nedojdu neprestane spawnovat. Stereotyp za kazdym rohem a nezachrani to ani dobri herci (proste treyarch).
  • COD v podobě do jaké se vyvinulo beru prostě jako popcornový biják. Je tam slušný příběh ve stylu Hollywoodských blockbusterů, drsní hrdinové jako cpt. Price nebo "Soap" McTavish, dějové zvraty a kličky, tak proč ne? Člověk taky někdy potřebuje vypnout po těžkém dni mozek a tohle je super příležitost. Není to zdlouhavé, a když si na to člověk udělá pár hodinek . . . jak psal někdo podemnou - "Přišel jsem, proběhl jsem, vypnul jsem" *4* .
    • Musim souhlasit. MWx hraju jen kuli singlu a beru to jako takovou podívanou na novej válečnej biják. Nic víc, nic míň od toho ani nečekám. Jednou skouknu a dost.
  • kazdej si stezuje ma engine!, ale proc je starej ale to prece nedela hru spatnou , enigne pracuje dobre a stale dobre tak proc je nakej kurv* duvod si stezovat *2*
  • Aby to bolo jasné , nevadí mi že kadia hráčom na hlavy a ryžujú z nich milióny... ...mňa sere že z toho nemám podiel *10*
  • Ale takové hry jak se teď dělají to asi bude ten boj proti pirátství protože já čím dál tím častěj zjištuju že ty dvě hodiny stahování mě za to ani nestáli. A dostávám pocit že s novým MW se už ani nebudu obtěžovat.
    • Preed
      to ma pobavilo,+1
  • Ethy
    Naštěstí jde tohle úplně mimo mě, ještě že bude letos ten Battlefield :P
    • Pokud se bude jednat o BC2, jen v 2x tak větším měřítk a konečně "opravdu" reálným modelem ničení baráků, tak si to klidně koupim jak na PC, tak na Xbox *1* Není nic lepšího, než mířit přes půlku mapy sniperkou dva metry nahoru a tři metry do stravy nad hlavu cíle a doufat, že tentokrát ten headshot dám *2* (není sarkasmus, sniperky jsou úžasně vymyšlené v BC2)
      • Nechápu, opravdu nechápu, jak si někdo může pořídit FPS na konzoli a hrát na gamepadu (pokud nemá klavesnici a myš i ke konzoli), když to má na PC. Obecně nepochopim, jak někdo může hrát FPS na konzoli. Poučte mě.......:)
        • Mahcake
          Nehrál jsi to. Poučen. *7*
      • Nemyslim si že je prozatím technicky možný "reálný" model ničení baráku u MPFPS. Přetěžovalo by to server. Počítání klienty je blbost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit