Přejít na výpis diskuzí
První reakce na Modern Warfare 3 naznačují „klasiku“
26.5.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Ale takové hry jak se teď dělají to asi bude ten boj proti pirátství protože já čím dál tím častěj zjištuju že ty dvě hodiny stahování mě za to ani nestáli. A dostávám pocit že s novým MW se už ani nebudu obtěžovat.
-
-
to ma pobavilo,+1
-
-
proběhnu a zapomenu... jako obvykle:-) (či v případě black ops - zapnu, dohraju druhou misi, vypnu a už se nevrátím)
-
Jsem velky fanousek COD uz nekolik let, ale za to co predvedl Treyarch s black ops, preju Dice aby s Battlefieldem 3 letos natrhli prdel! A hlavne aby se activision vzpamatoval a trosku zainvestoval a neomyval 3 roky furt to same!
-
Naštěstí jde tohle úplně mimo mě, ještě že bude letos ten Battlefield :P
-
-
Pokud se bude jednat o BC2, jen v 2x tak větším měřítk a konečně "opravdu" reálným modelem ničení baráků, tak si to klidně koupim jak na PC, tak na Xbox *1* Není nic lepšího, než mířit přes půlku mapy sniperkou dva metry nahoru a tři metry do stravy nad hlavu cíle a doufat, že tentokrát ten headshot dám *2* (není sarkasmus, sniperky jsou úžasně vymyšlené v BC2)
-
-
Nechápu, opravdu nechápu, jak si někdo může pořídit FPS na konzoli a hrát na gamepadu (pokud nemá klavesnici a myš i ke konzoli), když to má na PC. Obecně nepochopim, jak někdo může hrát FPS na konzoli. Poučte mě.......:)
-
-
Nehrál jsi to. Poučen. *7*
-
-
Nemyslim si že je prozatím technicky možný "reálný" model ničení baráku u MPFPS. Přetěžovalo by to server. Počítání klienty je blbost.
-
-
-
Mně spíš mrzí, že úplně vymizelduch her, jako první tři díly Rainbow six. Je opravdu smutné, kam se herní scéna přemístila.
-
-
Tak s timhle souhlasim na 200 procent. Předevčírem jsem už nevěděl co si zahrát, tak jsem si nainstaloval Raven shield a k mému zklamání jsem to na win7 nerozchodil. A to jsem se na to tak těšil, na tu výzvu, na tu hratelnost bez srabackýho "atomatickýho" krytí, jedna rána a konec.......
-
-
ti redaktoři jsou fakt třída, ze dvou předváděných misí zjistí, že se celou dobu při hraní nebudete nudit, protože vám hra bude předhazovat různý hračky...se mi zdá, že poslední 2-3 roky jsou Preview jenom přepsaný kecy od PR a vývojářů *9* *10*
-
-
Ne jenom preview,ale hlavne recenze,dneska je to co AAA hra,to hodnoceni 9/10.Cloveka uz ty hodnoceni uz ani neprekvapuji a vypovidaci hodnota takovyhc recenzi je opravdu miziva
-
No... v půlce hry a furt je to baví, tak to snad do konce vydrží, ne ? *1*
-
-
Jak napsali na jiném webu. S chutí si užiju herní blockbuster, ale pak se vrátím k Battlefield.
-
Já to udělám stejně jak u posledních dvou dílů. Shlédnu walktrought ze singlu na netu a když dostanu chuť na tučňáka, zapnu si čtyřku. To že se série nehorázně recykluje a v podstatě to bude zas jen velmi populární hra kvůli jménu už neřeším, stejně to ani cenu řešit nemá. *3*
-
-
Vidim to podobne, jen to neshlednu cele pro pripad ze by se nasel nekdo z bliskych ktery by si nevedel rady s tim co mi poridit k Vanocum. Darovanemu koni na zuby nekoukej. *5*
-
-
blizkych *8* *1*
-
-
"Tučňák", tenhle výraz jsem už delší dobu neslyšel. Doufám, že se nemýlím, když si myslím že pochází z redakce SCORE a vymyslel jej Tukan? *1*
-
-
Už je to profláklé, nicméně pravdivé. CoD super, CoD2 se taky dalo dobře hrát a potom... Potom už jenom prachy prachy prachy.... Nechápu, že jim to hráči pořád žerou a rok co rok si kupují nový díl....
-
-
uprime .. kdyby ti hra po x-te tolik vynasela, hra do jejiz vyvoje davas minimalni prostredky, snazil by jsi se udelat inovatinejsi, lepsi hru? prachy ktere by sli do vyvoje se pouzijou na reklamni masaz a textury, nejake zmeny v MP, dabing, scenarista a nejake mapy (resp. jine umistneni prekazek v tunelu) zas tolik nesotoji (relativne) .. a to je vec, kterou, i jako nespokojeny hrac, respektuji ..
-
-
Ja osobne se tvurcum nedivim,vetsina by se zachovala stejne.Cemu se ale divim je to,ze to porad kupuje tolik lidi i kdyz je to porad to samy kazdy rok.Jinak existuji herni vyvojari,kterym nejde jenom o zisk,ale taky o snahu vydavat kvalitni hry a snazit se prijit s necim novym,misto preslapovani na miste
-
ja bych tu hru inovativnejsi aby bylo vic prachu lepší recenze atd.
-
-
Cod1,2 a 4. Od té doby to jde z kopce
-
a co by si chtel furt zustavat u 2.sv. války?
-
-
ono by stacilo zapojit trochu invence,trochu zapracovat na celkovem konceptu a snazit se o trochu napaditosti a originality,misto toho nechutneho zdimani furt toho sameho dokola
-
co bych chtěl? To je uplně jednoduché. HRY a ne to, co je předváděno u CoD. Každý rok nový a nový díl? Jako kde sme? V růžovce?
-
-
No tak to mě každý rok nový díl nevadí, ale to že je to každý rok úplně to samé prakticky bez rozdílů to mě sere. *1* .... BTW zajímalo by mě jestli potkám v tomhle díle zase sniperskou palmu se známou animací.
-
-
Já bych se k druhé světové válce rád vrátil.V posledních letech těch novodobých konfliktů bylo moc
-
-
-
Pokud bude singl povedený jako u MW a MW2 tak si nemůžu stěžovat. Je to jak krátkej ale atmosférickej film. Na vypnutí mozku, jen si zastřelit pár vojáků. Sem zvědavej na tu optimalizacu. MW2 jela krásně na mym staršim pc, takže jestli to bude ok, docela se těším.
-
-
"jen si zastřelit pár vojáků"
nemyslis nahodou par milionu vojaku... XD -
-
to spojeni "par vojaku" a cod me hrozne rozesmalo *1*
-
-