Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm před 5 roky by to ušlo. Teď už si to asi ani nestáhnu takové béčko.
  • Říkejte si všichni co chcete. Modern Warfare je pecka a na trojku se těším. Engine je sice už (trochu) zastaralý, to ale nevadí, tahle filmová jízda bude bomba i tak...
    • Beeee! Beee!
    • Zastaralý? V porovnání s konkurencí se jedná o dobu kamennou.
    • Já se taky na trojku těším, ale ne na CoD :)
      • S trojkama se roztrh pytel, ale MW3 je tím nejslabším :)...DX3,BF3,ME3...napadá vás ještě něco?
    • Ano ohraná "pecka" sničím novým ..
  • Aby to bolo jasné , nevadí mi že kadia hráčom na hlavy a ryžujú z nich milióny... ...mňa sere že z toho nemám podiel *10*
  • Tak zrovna Modern Warfare 2 dle meho klasikou nebyla tam byl naopak posun. Kdez to COD5 byla stejna jako Black Ops a tohle povazuji za klasickou COD - spawnpoint za rohem a dokud k nemu nedojdu neprestane spawnovat. Stereotyp za kazdym rohem a nezachrani to ani dobri herci (proste treyarch).
  • El-Bravo
    nwm ale od MW2 my každé cod přijde na jedno brdo *7*
  • Co kdybysme si, milá redakce, zahráli takovou hru? Absolutní zákaz se jakkoli zmiňovat o Modern Warfare 3 až do vydání recenze, která bude v historii games.cz milníkem, protože bude obsahovat pouze větu "Stejný jako minule, akorát víc všeho..." a hodnocení (pro viníky navrhuji gilotinu). Zahrajm si, prosím, prosím... *9* *9* *9*
    • El-Bravo
      Prooč? můžeme být rádi že nás průběžně připravují na zklamání *3*
      • Pán je zřejmě masochista *1*
        • El-Bravo
          Né. pán je jen rád za každodenní info *1* jako nwm jak ty ale podle mě jde série cod do kytek x) ještě když má ke všemu velkou konkurenci x)
          • aha zajímavé tvrzení :D že COD se hodně prodává a MW3 se prodá určitě více než Batlefield 3 ;-)
          • Však právě proto že to bude úplně stejný jako minule nemá smysl s o ní jakkoli zmiňovat... *1*
  • COD v podobě do jaké se vyvinulo beru prostě jako popcornový biják. Je tam slušný příběh ve stylu Hollywoodských blockbusterů, drsní hrdinové jako cpt. Price nebo "Soap" McTavish, dějové zvraty a kličky, tak proč ne? Člověk taky někdy potřebuje vypnout po těžkém dni mozek a tohle je super příležitost. Není to zdlouhavé, a když si na to člověk udělá pár hodinek . . . jak psal někdo podemnou - "Přišel jsem, proběhl jsem, vypnul jsem" *4* .
    • Musim souhlasit. MWx hraju jen kuli singlu a beru to jako takovou podívanou na novej válečnej biják. Nic víc, nic míň od toho ani nečekám. Jednou skouknu a dost.
  • me to nevadi ze to bude jako dily predtim, kupovat si to urcite nebudu kvuli singlu si to ale stahnu od COD sem vzdycky dostal to co sem chtel, jedno odpoledne si zastrilet pri dobrej atmosfere a to oni umi.

Battlefielda 3 mam predobjednanyho.
  • strašne sa teším, milujem Modern Warfare sériu...
  • Už to vidím hodnocení 7+ *1*
    • To zase budou po celém světě hodnocení 8,9,8.5 atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit