Přejít na výpis diskuzí
První reakce na Modern Warfare 3 naznačují „klasiku“
26.5.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Aw,Jeez,not this sh*t again!
-
-
http://i246.photobucket.com/albums/gg81/mikemark/aw_jeez_not_this_sh_t_again-1.jpg
-
-
Tak pokud by tenhle článek byla recenze, tak by ta hra měla dostat hodnocení 5. Bohužel bude zase sbírat osmičky a devítky. Přitom je to to samé jen v jiném prostředí. Ani tu zničitelnost nepřidali. Nechápu proč si distributoři myslí, že by se nová značka neprodávala. To nečtou fóra? Jak dlouho ještě budou hráči kupovat jednu a tu samou lineární hru?
-
letos dostanou tezkou cocku od Battlefieldu 3 (konecne)
-
-
jakto můžeš vědět? Battlefield bude mít teprve po druhé singlplayer a ty videa jsou tak dokonalé :D já jsem teda při zemi a na obě dvě hry se těším.
-
-
kazdej si stezuje ma engine!, ale proc je starej ale to prece nedela hru spatnou , enigne pracuje dobre a stale dobre tak proc je nakej kurv* duvod si stezovat *2*
-
recept na uspech. zarobit miliony. nevlozit do vyvoja noveho dielu ani dolar navyse... a toto opakovat rok co rok. ved preco nie? miliony retardov to krasne zeru :) ja sa budem muset premoct aby som to aspon stiahol, a nie to zaplatil za to. tato seria je zrecyklovanejsia jak hajzlovy papier. mame modely animacie, supnime ich tam, minule boli clny a potapaci, sem s nimi ked uz to je hotove. vylepsit engine ? vylepsit AI ? pridat nieco nove ? naco sak zarobime aj tak
-
-
edit: to 'vylepsit AI' bol preklep. pretoze neda sa vylepsit nieco co tej hre uplne chyba zeano :)
-
-
Všichni co tu na to nadávaj, tak to stáhnou a zahrajou. tak držte hu*y...
-
-
CoD se paradoxně pirátí docela málo. nečteš, nevíš *4*
-
-
ty o com trepes ? ja hovorim za seba
-
-
samozrejme :) neni lepsi sposob ako sa zachovat k activision a call of duty... nezaplatit im ani cent , stiahnut, prejst za par hodin, vynadat aka je to uboha kokotina, a krasne vymazat.
-
-
Myslim,ze lepsi zpusob je tu hru naprosti ignorovat,nestahovat,nekupovat
-
-
Myslim, ze otazkou je, zda si to koupime. Tak drz hubu ty. *2*
-
-
No tak aspoň předpokládám, že ti co na to nadávaj tak kupovat nebudou... nebo sou to ko*oti!!! a ti co nadávaj, že se to nedá hrát to postahují.... tak odchči
-
-
Tohle tvrzeni mam nejradsi....kdo kritizuje nejakou hru,tak si ju automaticky stahne.Co to je prosimte za logiku?kdyz nejakou hru kritizuju tak si ju prece nebudu kupovat ani stahovat ne?
-
-
-
Jen mínuskujte, vím že mám pravdu
-
-
Mluv za sebe
-
Jistě blázen si vždy myslí že má pravdu.
-
-
Ano, ale za singl bych jednou za rok do deseti éček dal. Vzhledem k tomu že multiplayer mě u COD vůbec ale vůbec nezajímá, by na tom trhli alespoň něco.
-
-
Mě ten Call of Duty přijde už hodně stereotypní. Uvítal bych otevřený svět jako je ve Far Cry 2, pak by to byla určitě pecka a dle mě i zajímavější.
-
"vpřed by vás hra měla hnát tak, abyste neměli moc čas se rozhlížet." vzdyt tohle je jednim z hlavnik nedostatku poslednich dilu CoD a oni to jeste vyzdvihuji v pokracovani.
Tady je jasne,ze to zase budou stovky padlych nepratel za minutu -
Tuhle hru si zahraju jenom proto,abych viděl Prahu :-D
-
mozna je to trochu mimo tema,ale myslim ze podobny osud ceka vetsinu uspesnych znacek. napr takovy splinter cell - dil od dilu se zjednodusoval ... jednicka nebo i double agent byly solidnejsi nez novy conviction (i kdyz conviction mel hezky design; tak nejak se hral sam, clovek jen mackal klavesy v poradi jak to chtela hra)