Přejít na výpis diskuzí
První reakce na Modern Warfare 3 naznačují „klasiku“
26.5.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Už je to profláklé, nicméně pravdivé. CoD super, CoD2 se taky dalo dobře hrát a potom... Potom už jenom prachy prachy prachy.... Nechápu, že jim to hráči pořád žerou a rok co rok si kupují nový díl....
-
-
uprime .. kdyby ti hra po x-te tolik vynasela, hra do jejiz vyvoje davas minimalni prostredky, snazil by jsi se udelat inovatinejsi, lepsi hru? prachy ktere by sli do vyvoje se pouzijou na reklamni masaz a textury, nejake zmeny v MP, dabing, scenarista a nejake mapy (resp. jine umistneni prekazek v tunelu) zas tolik nesotoji (relativne) .. a to je vec, kterou, i jako nespokojeny hrac, respektuji ..
-
-
Ja osobne se tvurcum nedivim,vetsina by se zachovala stejne.Cemu se ale divim je to,ze to porad kupuje tolik lidi i kdyz je to porad to samy kazdy rok.Jinak existuji herni vyvojari,kterym nejde jenom o zisk,ale taky o snahu vydavat kvalitni hry a snazit se prijit s necim novym,misto preslapovani na miste
-
ja bych tu hru inovativnejsi aby bylo vic prachu lepší recenze atd.
-
-
Cod1,2 a 4. Od té doby to jde z kopce
-
a co by si chtel furt zustavat u 2.sv. války?
-
-
ono by stacilo zapojit trochu invence,trochu zapracovat na celkovem konceptu a snazit se o trochu napaditosti a originality,misto toho nechutneho zdimani furt toho sameho dokola
-
co bych chtěl? To je uplně jednoduché. HRY a ne to, co je předváděno u CoD. Každý rok nový a nový díl? Jako kde sme? V růžovce?
-
-
No tak to mě každý rok nový díl nevadí, ale to že je to každý rok úplně to samé prakticky bez rozdílů to mě sere. *1* .... BTW zajímalo by mě jestli potkám v tomhle díle zase sniperskou palmu se známou animací.
-
-
Já bych se k druhé světové válce rád vrátil.V posledních letech těch novodobých konfliktů bylo moc
-
-
-
Já to udělám stejně jak u posledních dvou dílů. Shlédnu walktrought ze singlu na netu a když dostanu chuť na tučňáka, zapnu si čtyřku. To že se série nehorázně recykluje a v podstatě to bude zas jen velmi populární hra kvůli jménu už neřeším, stejně to ani cenu řešit nemá. *3*
-
-
Vidim to podobne, jen to neshlednu cele pro pripad ze by se nasel nekdo z bliskych ktery by si nevedel rady s tim co mi poridit k Vanocum. Darovanemu koni na zuby nekoukej. *5*
-
-
blizkych *8* *1*
-
-
"Tučňák", tenhle výraz jsem už delší dobu neslyšel. Doufám, že se nemýlím, když si myslím že pochází z redakce SCORE a vymyslel jej Tukan? *1*
-
-
Jsem velky fanousek COD uz nekolik let, ale za to co predvedl Treyarch s black ops, preju Dice aby s Battlefieldem 3 letos natrhli prdel! A hlavne aby se activision vzpamatoval a trosku zainvestoval a neomyval 3 roky furt to same!
-
Říkejte si všichni co chcete. Modern Warfare je pecka a na trojku se těším. Engine je sice už (trochu) zastaralý, to ale nevadí, tahle filmová jízda bude bomba i tak...
-
-
Beeee! Beee!
-
Zastaralý? V porovnání s konkurencí se jedná o dobu kamennou.
-
Já se taky na trojku těším, ale ne na CoD :)
-
-
S trojkama se roztrh pytel, ale MW3 je tím nejslabším :)...DX3,BF3,ME3...napadá vás ještě něco?
-
-
Ano ohraná "pecka" sničím novým ..
-
-
proběhnu a zapomenu... jako obvykle:-) (či v případě black ops - zapnu, dohraju druhou misi, vypnu a už se nevrátím)
-
Aw,Jeez,not this sh*t again!
-
-
http://i246.photobucket.com/albums/gg81/mikemark/aw_jeez_not_this_sh_t_again-1.jpg
-
-
Jak napsali na jiném webu. S chutí si užiju herní blockbuster, ale pak se vrátím k Battlefield.
-
Už to vidím hodnocení 7+ *1*
-
-
To zase budou po celém světě hodnocení 8,9,8.5 atd.
-
-
Hmm před 5 roky by to ušlo. Teď už si to asi ani nestáhnu takové béčko.
-
strašne sa teším, milujem Modern Warfare sériu...