Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co kdybysme si, milá redakce, zahráli takovou hru? Absolutní zákaz se jakkoli zmiňovat o Modern Warfare 3 až do vydání recenze, která bude v historii games.cz milníkem, protože bude obsahovat pouze větu "Stejný jako minule, akorát víc všeho..." a hodnocení (pro viníky navrhuji gilotinu). Zahrajm si, prosím, prosím... *9* *9* *9*
  • El-Bravo
    nwm ale od MW2 my každé cod přijde na jedno brdo *7*
  • Pokud bude singl povedený jako u MW a MW2 tak si nemůžu stěžovat. Je to jak krátkej ale atmosférickej film. Na vypnutí mozku, jen si zastřelit pár vojáků. Sem zvědavej na tu optimalizacu. MW2 jela krásně na mym staršim pc, takže jestli to bude ok, docela se těším.
  • jakto můžeš vědět? Battlefield bude mít teprve po druhé singlplayer a ty videa jsou tak dokonalé :D já jsem teda při zemi a na obě dvě hry se těším.
  • No... v půlce hry a furt je to baví, tak to snad do konce vydrží, ne ? *1*
  • letos dostanou tezkou cocku od Battlefieldu 3 (konecne)
  • samozrejme :) neni lepsi sposob ako sa zachovat k activision a call of duty... nezaplatit im ani cent , stiahnut, prejst za par hodin, vynadat aka je to uboha kokotina, a krasne vymazat.
  • No tak aspoň předpokládám, že ti co na to nadávaj tak kupovat nebudou... nebo sou to ko*oti!!! a ti co nadávaj, že se to nedá hrát to postahují.... tak odchči
  • me to nevadi ze to bude jako dily predtim, kupovat si to urcite nebudu kvuli singlu si to ale stahnu od COD sem vzdycky dostal to co sem chtel, jedno odpoledne si zastrilet pri dobrej atmosfere a to oni umi.

Battlefielda 3 mam predobjednanyho.
  • keny11
    Jistě blázen si vždy myslí že má pravdu.
  • Myslim, ze otazkou je, zda si to koupime. Tak drz hubu ty. *2*
  • Nechápu, opravdu nechápu, jak si někdo může pořídit FPS na konzoli a hrát na gamepadu (pokud nemá klavesnici a myš i ke konzoli), když to má na PC. Obecně nepochopim, jak někdo může hrát FPS na konzoli. Poučte mě.......:)
  • Tak s timhle souhlasim na 200 procent. Předevčírem jsem už nevěděl co si zahrát, tak jsem si nainstaloval Raven shield a k mému zklamání jsem to na win7 nerozchodil. A to jsem se na to tak těšil, na tu výzvu, na tu hratelnost bez srabackýho "atomatickýho" krytí, jedna rána a konec.......
  • Jen mínuskujte, vím že mám pravdu
  • Ano, ale za singl bych jednou za rok do deseti éček dal. Vzhledem k tomu že multiplayer mě u COD vůbec ale vůbec nezajímá, by na tom trhli alespoň něco.
  • Musim souhlasit. MWx hraju jen kuli singlu a beru to jako takovou podívanou na novej válečnej biják. Nic víc, nic míň od toho ani nečekám. Jednou skouknu a dost.
  • Nemyslim si že je prozatím technicky možný "reálný" model ničení baráku u MPFPS. Přetěžovalo by to server. Počítání klienty je blbost.
  • S trojkama se roztrh pytel, ale MW3 je tím nejslabším :)...DX3,BF3,ME3...napadá vás ještě něco?
  • Mě ten Call of Duty přijde už hodně stereotypní. Uvítal bych otevřený svět jako je ve Far Cry 2, pak by to byla určitě pecka a dle mě i zajímavější.
  • Mně spíš mrzí, že úplně vymizelduch her, jako první tři díly Rainbow six. Je opravdu smutné, kam se herní scéna přemístila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit