Přejít na výpis diskuzí
První reakce na Modern Warfare 3 naznačují „klasiku“
26.5.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
co bych chtěl? To je uplně jednoduché. HRY a ne to, co je předváděno u CoD. Každý rok nový a nový díl? Jako kde sme? V růžovce?
-
Já bych se k druhé světové válce rád vrátil.V posledních letech těch novodobých konfliktů bylo moc
-
Cod1,2 a 4. Od té doby to jde z kopce
-
a co by si chtel furt zustavat u 2.sv. války?
-
Naštěstí jde tohle úplně mimo mě, ještě že bude letos ten Battlefield :P
-
To zase budou po celém světě hodnocení 8,9,8.5 atd.
-
Už je to profláklé, nicméně pravdivé. CoD super, CoD2 se taky dalo dobře hrát a potom... Potom už jenom prachy prachy prachy.... Nechápu, že jim to hráči pořád žerou a rok co rok si kupují nový díl....
-
Já se taky na trojku těším, ale ne na CoD :)
-
Já to udělám stejně jak u posledních dvou dílů. Shlédnu walktrought ze singlu na netu a když dostanu chuť na tučňáka, zapnu si čtyřku. To že se série nehorázně recykluje a v podstatě to bude zas jen velmi populární hra kvůli jménu už neřeším, stejně to ani cenu řešit nemá. *3*
-
Fuj, hrát za němce? Ani náhodou!
-
Ano ohraná "pecka" sničím novým ..
-
Jsem velky fanousek COD uz nekolik let, ale za to co predvedl Treyarch s black ops, preju Dice aby s Battlefieldem 3 letos natrhli prdel! A hlavne aby se activision vzpamatoval a trosku zainvestoval a neomyval 3 roky furt to same!
-
http://i246.photobucket.com/albums/gg81/mikemark/aw_jeez_not_this_sh_t_again-1.jpg
-
Říkejte si všichni co chcete. Modern Warfare je pecka a na trojku se těším. Engine je sice už (trochu) zastaralý, to ale nevadí, tahle filmová jízda bude bomba i tak...
-
proběhnu a zapomenu... jako obvykle:-) (či v případě black ops - zapnu, dohraju druhou misi, vypnu a už se nevrátím)
-
Aw,Jeez,not this sh*t again!
-
Jak napsali na jiném webu. S chutí si užiju herní blockbuster, ale pak se vrátím k Battlefield.
-
Už to vidím hodnocení 7+ *1*
-
Hmm před 5 roky by to ušlo. Teď už si to asi ani nestáhnu takové béčko.
-
strašne sa teším, milujem Modern Warfare sériu...