Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PC Gamer dal 94% i Dragon age 2, takže s nadšením bych ještě počkal (vlastně, když o tom tak přemýšlím, tak by mě docela zajímalo kolika hypovaným titulům podobně vysoké hodnocení nedal).
    • Masa-san
      To jsem ani nevěděl... dnes se nedá věřit nikomu *5*
    • Cahir
      Jo, je to síla. Já mám DA2 rád a užil jsem si ho, takže se v jeho hodnocení s veřejností příliš neshoduji. Ale střízlivý člověk by té hře přes 90% prostě nedal.

      Tyhlety prodejné pisálky raději nebrat.
      • No ono prvni recenzi jdou vzdy tem, co se daji koupit nejlevneji :)
    • Od té doby co dál DA2 94 % a potom Zaklinačovi 2 89% jim to jejich hodnocení taky ňák nevěřím. *1*
  • Zayl
    PC gamer ... to mi něco říká.

    Ajo, Dragon Age 2 - 94% ... "Best RPG combat system ever hurr durr".

    Jestli je DE3 stejný crap jako DA 2, pak teda potěš :D

    (pro ty méně mentálně zdatné, nebashuju DE3, sám se na něj naopak těším, ale PC gamer a jejich věrohodnost)
    • Ne nedal, pletete si PC Gamer US a PC Gamer UK.

      Nemluvě o tom, že DA2 crap neni, ale to je rozdil nazoru.
    • JJ, hned jsem si vzpoměl na to stejný - stejný časopis, stejný hodnocení:). Deusu tak nějak věřim víc...
  • Ac bych rad,kdyby to byla pravda,tak tem recenzim posledni roky uz moc neverim,protoze se nemuzu zbavit pocitu,ze dneska dostava 8/10 , 9/10 snad kazda vyhypovana Ackova hra.
    Zejmena pokud se jedna o tyhle prvni recenze,kde pravdepodobnost,ze jsou podplacene je dost vysoka.
    Ale doufam,ze se novy deus ex opravdu povedl.
    • SA-reg
      Správně... často je stupnice jen 7-10 a jakmile vyhypovaná AAA hra nedostane aspoň 9, tak to fanboyové neunesou...

      Hypotetická situace - AC: Revelations dostane na Games 6 nebo 7, protože je to sice pořád dobrý, ale taky už třetí rok po sobě to samý. Bude brečení v diskuzi?
      • Přesně, je to sice dobrá hra, ale opakovat v zásadě čtyřikrát za sebou stejnou věc s několika změnama je u mě zabití značky. Kdyby sérii AC dali alespoň na rok k ledu a pak zase udělali další díl, ale takhle je z toho další CoD
        • vis ono v AC nejde ani tak oto aby ti tam kazdej dil prinesli 50zmen a novej engine...ten AC je spis otom pribehu......a vsechno kolem je jen omacka na oko.....
          • Masa-san
            No a ten příběh by mohl pokračovat v novém dílu hry a to pořádně se vší parádou .... *2*
      • Ja temhle recenzim verim, i eurogamer to dost vychvalil http://www.eurogamer.cz/articles/deus-ex-human-revolution-plne-dojmy
  • SA-reg
    BTW tohle zrovna vyšlo.

    http://store.steampowered.com/app/91700/

    Řekněme Deus Ex 2.5. Ale videa ukazující různé způsoby gameplaye jsou dost působivý. A je to jen za 17 eur.

    Vím, že jste si o to neřekli, ale zkuste se na to podívat, třeba vás to zaujme.

    Viz:
    http://games.tiscali.cz/video/fps-rpg-hybrid-e-y-e-se-pripomina-videem-se-dvema-katanami-56459
    • Urug
      Sem to koupil a hned 2x aniž bych věděl do čeho du, tak pak podám nějaký to echo.
      • Urug
        Tak prvni dojem: Je to komplikovany...hlavne co se vyvoje postavy tyce. Chvilu trva nez clovek prijde na to jak co funguje. Na druhou stranu to je v tomhle smeru hodne detailni. Postavu charakterizuje asi 10 zakladnich atributu(sila, odolnost, atd), které si na zacatku namixujes ze trech ruznych DNA (techto DNA je zas na vyber asi 9 a udavaji jenom priblizny pomer techto atributu, presne hodnoty se ti generuji pokazde jine, takze je prakticky nemozny udelat dve stejny postavy). Tyto atributy jeste s kazdym levelem postavy navysujes. Pak tu mas psionicke schopnosti, hackovani a naky dalsi technicky schopnosti. Mistni měnu muzes investovat do vyzkumu, nakupovani zbrani/vybavy, implantatu. Grafická stylizace pomerne zajimava, ale kazdymu to asi nesedne. Pribeh je podavanej formou rozhovoru (nejsou namluvene), postavy jsou staticke, nejsou zde zadne cool animace/scripty, holt to chce trochu fantasie. Trochu to na me pusobi jako diablo z prvni osoby. I level design je podrizen potrebam hry. Urovne jsou obrovske, strohe, ne moc detailni - tak aby se zde mohli bez sciptu pohybovat nahodne spawnovane NPC, aby zde bylo mozno generovat ruzne typy side misi a aby bylo mozno hrat ve vice lidech. Z toho co jsem zatim odehral (a neni toho moc), mi bohuzel neprislo, ze by hra cloveka nutila nejak moc vyuzivat jine typy pristupu nez bez a strilej. Tim jak jsou urovne rozlehle, odehrava se vetsina stretu na hodne velke vzdalenosti a boj zblizka je znacne neefektivni. Stejne tak pomerne zajimave hackovani nema valne vyuziti, proste je snazsi vsechno rozstrilet. Uvidim jak se to jeste vyvrbi. Urcite nadeje vkladam do moznych modifikaci.
        Krome par bugu, na ktere jsem narazil, mam vsak se hrou jeden podstatny problem. Kampan jsem rozehral s kamaradem v coopu modu a jakmile se objevi malicko vic postav, nebo nejake dynamicke objekty, vyskoci ping (ze 14) nad 100 a je to v podsate nehratelne.
        • Urug
          Sem zas trochu moudrejsi takze bych mohl lecos jeste doplnit, ale protoze nevim jestli to stale nekoho zajima, tak to jednodouse shrnu: Nedporucuji zatim kupovat.
          Hra ma potencial, ale potrebuje jeste doladit (vyvojar na Steam foru hovori o prvnim patchy pristi tyden). Navic je fakt hodne "specificka"... takze doporucuju pockat na recenze, gameplay videa a jine zdroje informaci.
          Z meho pohledu je na hre hodne prostoru pro pripadne modifikace (nebo dalsi vyvoj ze strany vyvojaru) a hra si o ne jistym zpusobem vyslovene rika.
          • Tak jsem zate tu. Hra mě dost zklamala, počáteční nadšení je pryč. Je plná chyb...plním úkol. splním ho, stále tam visí trojúhelník, že není splněn (např. vyvraždit special forces), to samé při krádeži cyber brainu ve skladech, zase ho seberu z palety, stále tam visí trojúhelník, že je nesplněno. Neskutečně mě sere, že když hackuju a někdy neuspěju, tak mě to hodí na začátek hry a pak portálem zase zpátky do příslušného levelu.. Dále je fakt, že asui není nutné se plížit bo hackovat, protože v pohodě vystřílíte protivníky. Leda že je víc special forces, tak může byt problém. Dálenechápu, hacknul jsem automat na peníze (brouzous) a nic se nědělo, myslel jsem ze treba obdržím prachy nebo neco...nic. Serou mě taky neustálý respawn nepřátel. Prostě zklamání a nemyslím si, že to nějaký patch napraví. Lituju těch skoro 18 EUR. Unáhlil jsem se. Nedoporučuju koupi!
            • Urug
              Trojúhelníky se serou hlavně v těch side misích. Že tě hackování zabije je buď bug nebo se to generuje náhodně nebo nějak jinak, každopádně mě to zabilo jen jednou...v ostatních případech mi to přes monitor hodilo obřího blikacího vychechtanýho smajlíka s nápisem HACKED (ještě mě napadlo, že tě to zabije jen když se snažíš tu věc zničit).
              Jinak hackování by imho mělo být jednoduší (mám ho nejvíce vylepšené a je to ve většině případů stále problém) a mělo by člověka odměňovat více XP, než když "to" zabiješ. (Momentálně je to opačně). Často ani hackovat není možné, protože se na vás stále valí nově spawnovaní nepřátelé a vy musíte kosit a kosit jak v L4D. Spawnování je celkově problém (ikdyž lze nastavit jeho intenzitu), chtělo by vyladit (imho by lecos vyřešilo nastavení delší vzdálenost od hráče kde se mohou spawnovat, ale i tak by chtělo víc regulovat).
              Další problém je schopnost nepřátel vás spatřit - frajer po vás začne pálit a ještě ho přez všudypřítomnou mlhu nevidíte. Ostražitost nepřátel by však měla být v příštím patchy snížena.
              Přes to všechno jsem optimista. Nikoli, že bych byl se hrou momentálně spokojený, ale myslím, že se lecos zlepší. Jinak doporučuji sledovat Steamforum:
              http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1179
      • netrpelive cekam co napises... po dlouhe dobe me skutecne neco zaujalo
    • To je zaujimave. Ale ja si pockam na vacsiu zlavu, pretoze som toho nakupil posledne uz dost a bude trvat nez to vsetko dohram. *4*
  • Opakujem to co som pisal na kazdej diskusii: DE: HR je ABSOLUTNE (!!!) vynikajuca hra, zahrajte si leaknutu betu a rovnako ako ja si predplatte zberatelsku. Len tak stvrtina hry mi vystacila asi na 20 hodin hrania a tom som si skoro nic necital, neskusal viacej moznosti postupu - ked uz sa mi nieco podarilo - proste neskutocne nieco. Naposledy som mal takyto dobry pocit praveho, rydzeho a fantastickeho zazitku z hry, ktory si rozhodne zasluzi stat tych 50 eur, ked som hral Vampire: Bloodlines. Je to plnokrvny a stopercentny nastupca Deus Ex 1, bez zbytocnych a vacsinou dementnych zmien v mechanike hry - ako tak casto byva zvykom pri resuscitaciach starsich hier, rovnako ako tam nieje ziadne zjednodusovanie ci konzolove obmedzenia (zlaty drag&drop invantar, uz som sa bal ze ho nikde neuvidim!).

    Kazdemu komu sa pacil DE1 ci ma proste rad vyzvy, stealth pristup, rpg a blade runner atmosku, mozem odporucit (v pripade ze nehral betu). S kludnym svedomim by som hre samotnej ako fanusik zanru dal 11/10 a dovolim si tvrdit ze sa zrodila nova modla zanru ktoru sa behom dalsich desiatich rokov budu snazit kopirovat.

    Ak mam poskytnut nezaujaty a nazor s trochou odstupu, tak uz len za samotny interface, pribeh (samozrejme priebeh celeho pribehu mi nieje znami, ale zapletka je skutocne nieco co by som cakal skor od nejakeho knizneho bestselleru nez od pocitacovej hry), stylizovanu a predsa nie neprijemnu grafiku (proste to vyvara senzacnu atmosferu, ked uz sa do hry ponorite - mozno niekomu nesadne ale ja si neviem predstavit ze by hra vyzerala inak), znovuhratelnost, leveldesign, hudbu (uzasna! soundtrack pocuvam stale dokola) a dabing ktory do hry absolutne zapada... Pol boda by som strhol za mozno az prilisnu obtiaznost pre hracov duchom mdlejsim, ktory nemaju radi rozmyslanie a chcu len kosit vsetko naokolo (co je pre mna jednoznacne plus *1* ), aj na najnizsej obtiaznosti. A dalsieho pol boda za rozpacite gesta v in-game rozhovoroch - co ale pravdepodobne bolo fixnute do vydania (aspon dufam). Takze beta za 9/10.

    Nech sa na to pozeram z akejkolvek strany, DX: HR si zasluzi u mna miesto v top 5 hrach mojho zivota, a to som hral len betu!
    • nechcem nejako predčasne súdiť, ale napríklad podľa toho to videa mi to nepríde ani obtiažne, ani rozumné a ani moc pekné: http://www.youtube.com/watch?v=MsJlWi6x4uE&feature=related
      Ak toto má byť skutočne boss, tak ako potom reagujú štandardní nepriatelia? Tí musia byť zrejme retardovaní.....neviem no, nezdá sa mi to.
      • to bol len bug v hre, že občas ostal zaseknutý, preto ho bolo tak jednoduché zabiť, teda v tomto prípade. Ináč to bolo oveľa náročnejšie.
      • Alpha Protocol mal tiez lopaty nepriatelov a stacilo ist pistolky s chainshotom a nikto nemal sancu. To ale predsa nebrani tej hre aby bola dobra, podla mna dokonca spickova (aj ked radsej nebudem hodnotit technicku stranku veci ktora je proste zla). Mne osobne bude pohodovo stacit, ked to nebude prus*r ako IW. Na jednicku to mat nebude, ale to mi zily netrha, tu si zahram s radostou hned po nej :)
      • lol na tak to byl tezky boss :D
      • Vo wowku napr dokazes niekedy prepadnut texturami, a predsa je to najuspesnejsia onlineovka. Ked mi neveris, tak si tu hru skus, leak sa da stiahnut, nieje ani moc velky a uvidis do coho ides. A svoje hodnotenie hry nemusis zakladat na stunt videach ktore najdes na youtube.
    • SA-reg
      Leak hře obrovsky pomohl.
      Před leakem lidi věřili v toto:
      http://s3-llnw-screenshots.wegame.com/9-3432065224079888/3432065224079888_l.jpg

      Po leaku se DE3 audience změnila na stejnou jako DE1, ale ve zlaté a s těma vysunovacíma brýlema. Takže ano, leak pomohl.

      Taky jsem ho hrál a jediný, co mě odradilo od koupě je, že mi jen velmi špatně a PC mi asi na DE3 už nestačí.
  • Tak jsem to zakoupil na steamu, samo jsem old generace, takze mýmik lenoty jsou hlavně System Shock, SS2 a Deus EX. Doufám, že mě tato gameska, vycházející těsně před Deus Ex3, nezklame *5* Dám info, jak na mě hra působí. zatím stahuju - 60%. Zdarec
    • SA-reg
      Netrpělivě čekám. Stejně si to nakonec asi koupím, ale bylo by dobrý něco i slyšet.

      Zatám můžete přečíst RPS:
      http://www.rockpapershotgun.com/2011/07/29/thoughts-on-e-y-e-divine-cybermancy/
      http://www.rockpapershotgun.com/2011/07/28/streum-on-studio-explain-e-y-e/
  • Upřímně doufám,že se ve zdejší recenzi nedočkám srovnávání s Fallout 3 to jest naprostý nesmysl o COD raději pomlčim , kolik je autorům pokud potřebují ke srovnání podobné tituly ? Lituju každýho kdo si myslí,že to bude tak "super ,propracovaný a bomba RPG" jako Fallout 3.
    • miker17
      fallout 3 nebyl Fallout *1*
  • to jsem nemyslel. Nikdo z tvůrců neříkal nic o komiksově říznuté grafice. Ta má být zcela normální. Možná mi to připomíná Alphu Protocol, tam byla grafika taky prezentovaná jako normální, přitom místy působila téměř jako Borderlands
    • Me to taky teda komiksove neprijde.V tomhle pripade se opravdu jedna o vizualni stylizaci.Nekomu to sedne,nekomu holt ne no.
    • SA-reg
      Já ti nevím, ale já hrál leak a nijak komiksově mi to nepřipadalo.
  • Skvělý je paradox, kdy ve hře bojujete proti řízené svobodě rozhodování tak, že při ovládání používáte prvky řízené svobody rozhodování.
  • Koli tomuto som si nainstaloval prvy diel :) Aby som si to mohol porovnat, ked to vyjde. Dufam, ze tu budu minimalne take moznosti ako v jednicke.
    • Ono v jedničce zase tolik možností nebylo a hru nijak neovlivnily, ale dobře se to hrálo a za určité specifiky splněné úkoly byly příjemné obdoby. První díl jsem dohrál tak třikrát a myslim, že si to sjedu ještě jednou s nějakou pěknou modifikací. Dobrá hra nepotřebuje žádnou extra grafiku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit