Přejít na výpis diskuzí
První recenze Mass Effectu 3: skvělé, ale...
27.2.2012 | levis
111 příspěvků
-
Nějak jsem z článku nevyčetl to "ale".
-
-
Ale levis levisový *16*
-
Origin :-D
-
"umělou inteligenci se nepodařilo o tolik zlepšit oproti ME2 a scény se střílecími věžmi či balancování postav nejsou zcela ideální."
-
Nj levis...
-
-
První recenze Mass Effectu 3: skvělé, ale... 13/10 to neni. Sorry, ale nemuzu si pomoct. :D
-
-
To víš, Skirymek je jenom jeden.
-
-
*1* *1* *1* Good one. +
-
-
-
"Německý časopis Gamestar jako první zrecenzoval sci-fi RPG Mass Effect 3 a žádné překvapení se nekoná."
Samozřejmě, že nekoná... Kdyby se totiž konalo, měl by Gamestar pěkný pr*ser a příště by už žádnou gamesu na zrecenzování jako jeden z prvních nedostal. Pan Vávra měl (jako vždycky) pravdu. -
-
To by me zajimalo, co by na to rek Pan Vavra, ze se tak stale chytas Pana Vavry :)
-
-
Pravdepodobne by mu chybali holograficke zachody na Citadele...
-
-
ale zachody tam byly xD
-
-
-
-
Dokud si to nezkusím sám, neprečtu o tom ani řádku. *1*
-
-
Neboj, všechny řádky budou stejné se stejným číslem na konci.
-
-
Koupím originálu a rád ale až tam nebude ORIGIN! Do té dobry sorry ale warez.
A to mm org jak ME1 tak ME2.. -
-
Kup ME3, crackni a hraj. Tak to dělám já.
-
Tak, podle zdejších měřítek by jsi zhruba právě teď měl hořet v pekle. *1*
-
Jestli je tam origin, tak do toho taky nejdu.
-
-
To si jí pánové asi už nikdy nekoupíte...
-
a mame tu dve krasna hovinka
-
-
-
Pěkné.... ne, že bych nevěřil první recenzi, která určitě bude naprosto objektivní, ale...
Už abych to prubnul sám. -
Hru si koupím, ale hned ju cracknu, tak jako u většiny her kde mě štval steam, ... *5*
-
-
To je ako ukradnúť niekomu klúče od auta a potom si ho od neho legálne kúpiť *1*
-
tak proč si je kupuješ? pochopil bych ještě, kdybys crackoval hry kvůli oridžinu...
-
-
Mám objednanou "kolektorku". Bohužel ale možná dopadnu stejně jako on. Když jsem totiž chtěl vyzkoušet demo, tak ačkoli u EA účet mám, nepodařilo se mi zaboha rozchodit Origin ani s technickou podporou. Nezkoušel jsem tedy ten jejich live chat, doufejme že se to s full verzí nějak ještě podaří.
-
Kupuješ si licenci, ne originální CD s originálnim zdrojovim kodem. Já jeho přístup chválím.
"nasra**" s DRM a obdobnejma systémama
-
-
-
Hmm, je pochopitelné, že hra je určena hlavně pro fandy předchozích dílů.
Já hrál demo ME3 jako první a vůbec mě neoslovilo a některý věci mi vyloženě vadily.
Možná, kdybych se Shepardem prožil různé aféry a eskapády, ať už sexuální, či ne, v předchozích dílech, tak se na to dívám jinak. -
-
Ja myslim ,ze ani ne.Jednicka me bavila hodne,u dvojky me vadil ten priklon k vetsi akcnosti,pricemz paradoxne ta akcni stranka hry nebyla moc dotazena a zabavna mno a demo trojky me spis odradil,nez nadchnul.
-
Pochybuju. Minimálně by ti vadily stejné věci. Akorát v jedničce bys nejspíš nadával na hrozný inventář a Mako. Ve dvojce by se ti nelíbilo těžení minerálů a retcony.
-
-
Ubohej komentář ME serie je jedna z nejlepších za posledních několik let a celej ten svůj deus ex kterejs tu nedávno chválil si můžeš strčit výš kám
poroučím se -
-
Ty nerad kvalitni hry?
-
"strčit výš kám" výš jen výš DDD míří *1*
-
Tak to zase prrr, Deus Ex má taky hodně dobrej příběh, sice se v něm nezachraňuje celá galaxie, ale vyvolává z hlediska lidskosti stejně (možná více) závažné otázky.
-
-
Vice... Jakoze mene je vice :)
-
-
-
-
-
Hmmm pokud je ta hrací doba pravda tak to su jenom rád :). není nad to když je příběhová hra pořádně dlouhá :)
-
By mě zajímalo jestli" to ne vždy jsou milá překvapení." bude i vyjebání s lidskou rasou od Rachni.