Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chcete stálý měsíční plat? Zkuste http://pritel007.webnode.cz Vše je zdarma, přečtěte si info
  • michaliuz18
    tak to ano ! AI je hlavna vec co som hodnotil na deme , a hlavne multiplayeru, silny nepriatelia,casto sa skryvaju,utocia vo velkom,maju stity, maju granaty, a uhybaju sa mojej biotike kotrmelcami a uskokmi, super :)) konecne bioware :) hra roka a studio roka a ani max payne to neprekona
    • Hra roku a studio roku jen na zaklade dema?To ses frajer
      • A proč ne? Hrou roku bude stejně buď Diablo nebo Mass.
        • Hrou roku bude Prey 2. *5* Ne ale vážně, přidal jsem k tvému výkřiku do tmy ještě můj.
          • Hrou roku bude Skyrim. Když můžou koně šplhat po ledu se sklonem 80+°, proč by nemohl být Skyrim opět šampiónem, přátelé! *5*
  • Kupuju jenom kvuli Co-op , demo (mp) awesome
    • pravda, v životě sem nestravil tolik času u dema. Co-op se povedl. *4*
  • Amylee.Anderson
    Kdyby k tomu dávali i grafárnu...:D
    • A kdyby si nechali Origin...
    • Jj, kdyby k tomu byla grafárna, tak bych si to možná i koupil... Grafárnu ponechal, Masitý efekt střelil, nebo rituálně upálil. *5*
  • Veskoslav
    U mně je čekání o to horší, protože jsem hrál demo a tam byl Wrex. Problém je ten, že jsem mu v 1. díle prohnal kulku hlavou, tudíž mně silně bude zajímat, kdo půjde místo něj. Dále jsem zvědav, jak mi pomůžou Rashi, jak moc jsem si to pok*rvil tím, že jsem odevzdal Cerberusu celou kolektorskou základnu atd. Prostě po dlouhé době se na hru skutečně těším. Naposledy to byl Zaklínač II a předtím Sc II. Teď je to ME 3. Boha jeho, stoj času a šup na 9.3:-D
    • A proto mám minimálně dvě postavy. S první sem hrál prostě tak jak se mi chtělo. S druhou, až na vyjímky, jinak než s první...mimochodem byl docela oříšek naverbovat zlou dceru Samanthy(Justicarka). Mno už jenom proto se těšim na trojku. Jak to všechno dopadne jinak.
    • Já bych to viděl na Grunta z ME2. Ale jen hádám.
    • Prave proto je skvele mit minimalne 2 sejvy ze hrani Me1 - 2. Mam uz nachystaneho paragon FemShep a jeste musim dodelat Renegade Shepa. Je trochu smula ze jsem o stare sejvy prisel,ale zase jsem mel motivaci znova projet oba dva dily a to za dva charaktery.
  • Stejně mi pořád vrtá hlavou, co je to za logiku cpát třetí díl hry někomu (jo, vy, třináctiletí usmrkanci), kdo ji předtím viděl leda v obchoďáku. Pána prstenu taky přece nebudu číst od Návratu krále, tak proč?
    • Nekydej nesmysly. Nikdo ti ji necpe. V článku vlastně stojí pravý opak, koukej: "Mass Effect 3 prý asi nováčky tolik neosloví, protože smysl dává jedině v návaznosti na předchozí díly..." Tak o co jde homie? *3*
      • Jasný, pán recenzent z gamestaru mi ji necpe, to žádná, ale minimálně demo se tvářilo jako:"Nehráls ani jeden ME? Nevadí, aspoň nepoznáš, jakou hovadinu jsme z toho udělali.*wink*wink*"
        • Veskoslav
          Jsem debil, nechápající psaný text? Ukážu a napíšu do diskuze.
  • God-of-War
    Na konci druhého dílu sem nechal zničit toho obřího terminátora...Sem zvědavej, jakej dopad by měl ve třetím dílu, kdybych ho nezničil
    • Smutný že v tom mají lidi takovej hokej. :) To se pak nedivim, že se tak prodávají obsahově přímé hry. Jedna odbočka a jsou ztraceni.
      • God-of-War
        Nemůžu si pamatovat všechno:)
        • no joo *1* diť já to nemyslel zle
          • God-of-War
            Kratos se přeci nezlobí *4*
    • Vidim ze nekteri lide pri hrani nedavali moc pozor
    • Ehm, pokud se nepletu tak se musel zničit. :/
      • God-of-War
        Co? bylo na výběr ho zničit a nebo ho přenechat Cerberusu
        • nešlo o toho terminátora, ale o data k jeho stavbě (nebo tak něco), ty jsi buď zničil nebo nechal cerberusu.
        • Na vyber bylo bud predas lod -zakladnu collectoru zahadnemu nebo ji znicis , terminatora jsi musel znicit povinne.
  • BoB.2
    Jak je na tom multiplayer?
    • Multiplayer mě osobně celkem mile překvapil. Seděl jsem u toho asi dva nebo tři večery a né a né se odlepit od židle. A to tam byly jen dvě mapy. :) ...mimochodem taky to není vůbec ízy pízy dojet mapu do konce. Už jen na silver obtížnost nás celkem wipeovali.
      • Lawliet
        záleží hodně na týmu pokud se připojí do týmu lvl 5 a 3 tak to je celkem ztráta času no

PS:to je pravě chyba DEMA protože každý nastaví že chce jakoukoliv obtížnost aby měl větší šanci si zahrát ale neuvědomí si že si zahraje o to méně protože parkrát umře a přestaneho ho to bavit bez toho aby si užil klasickou mass effect akci
        • Pak jsem taky nastavil bronz a to šlo. :) Ale i tak jsem se náhodou dostal do goldu (asi to leader změnil az potom) a ten nášleh co sme tam dostali hned od první vlny první vlny (neopakuji se) sem ještě nikde nezažil. Totální wipeout během první minuty. :)
    • Lawliet
      dle dema dost dobře nevím jak ti to dost dobře popsat upgradování charakterů a zbraní skvěle funguje je rozdíl postava od postavy k tomu když přidáš 4 členný tým z různých classů sniperů, vanguardů, enginérů (stím že je rozdíl lidský a quarianský) stojící proti různé škále nepřát a ras jak doufám v v plné hře bude jak očekávám krom cerberu možný i střet s přetvořenci nebo allianční x cerberovský tým (v obou hráči) ) na které lze uplatňovat techniky zneškodnění při čištění vln nepřátel zpestřeným občasným úkolem .. neříkám že je to nejlepší MP co jsem viděl ale pro mě fandu ME universe to je hezký dárek
      • Mars50
        V mp by měli být tři druhy nepřátel. Tím prvním je Cerberus ,který je již v demu. Druhý by měli být jednotky reaperů tzn. huskové všechn druhů a tvarů. No a poslední by snad měli být Gethové a podle videu s Mp to tak vypadá. Takže docela dost různejch nepřátel a taky přístupu k nim. Hlavně k těm reaperskejm.
        • Lawliet
          mě by třeba nepřekvapili ani protheané (přetvoření) když už si s tím dali ve 2ce práci
          • Mars50
            Jo kolektoři mě taky napadli , ale ti tam myslím nejsou, pokud se ovšem nezapočítají mězi přetvořence :)
      • BoB.2
        Zkoušel jsem to ale nahodilo mě to do her kde byli hráči na 10lvl a vejš hra začala a než jsem se rozkoukal b_l jsem mrtvej pak mě oživily a než jsem se zvedl zas mrtvej ,zkusil jsem jinou hru ale mělo to stejnej průběh tak mě to odradilo. *11*
        • Lawliet
          měl jsem podobné první zažitky asi mých 15 minut hraní musíš davat bacha abys byl v "bronze" hře takovej gold a silver na 1 lvl to je konec v mým připadě i na 8 lvlu je to spíš o tom že až si budeš připadat že nepřatelé nejsou výzva tak přejít na další rank zatím jsem do poslední vlny tedy vyzvednutí prošel jen silver.. a to to už par hodin (herniho času) chce to zlepšovat zlepšovat schopnosti správně rozvíjet strom a hlavně vyšší verze zbraní připadně i lepší třídu a pak se soustředit na co ti sedne třeba jeden typ zbraní, ikdyž díky kupování packů co je v demu to jde těžko no

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit