Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale je pravda ze i standartni verze me2 mela ten cerberus network a tudíž nějaké dlc zdarma(zaeed).to mě naštvalo že me3 nebude mít zdarma třeba to from ashes......normálně bych to dlc upirátil,ale to bych si musel cracknout originálku a nešel by mi mp......to je od bw teda fakt rána pod pas.
  • To je ako ukradnúť niekomu klúče od auta a potom si ho od neho legálne kúpiť *1*
  • To aji někoho bavilo hrát na insane? Já jak sem hrál dvojku znova tak sem to zkusil a ty souboje mi přišly dementni. V prostoru 10x10 metru se rubat 10 minut byla celkem nuda
  • Konečne hra čo má hajzlíky *3*
  • God-of-War
    Kratos se přeci nezlobí *4*
  • si to nejdriv precti, nebo si kup slabikar
  • Neví co jsi kupoval, možná v té české klasik ne ale původní ME2 při zakoupení obsahovala Zaeeda sběratelská pak obsahovala navíc Kolektorskou výzbroj.
  • Ale levis levisový *16*
  • Veskoslav
    Nj Insame je insame:)
  • Pak jsem taky nastavil bronz a to šlo. :) Ale i tak jsem se náhodou dostal do goldu (asi to leader změnil az potom) a ten nášleh co sme tam dostali hned od první vlny první vlny (neopakuji se) sem ještě nikde nezažil. Totální wipeout během první minuty. :)
  • no joo *1* diť já to nemyslel zle
  • Mozna bys mel zkusit lehci obtiznost.Ne kazdemu to totis delalo takovy problem,jako tobe *3* .
  • Veskoslav
    No ani bych neřekl. Na insame jsem myslel, že prohodím myš monitorem. Nejenom, že se inženýři neustále drželi vzadu a vesele stavěli jednu věž za druhou, problém byl, že je neustále chránili obrněnci ze štíty a přehradní palbou zbytek, tudíž si myslím, že AI oproti 2 se opravdu posunula:)
  • Pokazde, kdyz se nekdo snazi nekoho oje... eh teda vydelat. *7*
  • PR: Takze obtiznost uz nebude dana vetsima HP nepratel ale jejich AI.
    Realita: Na AI se nic moc nezmenilo. Na vyssi obtiznost meli nepratele kopu HP navic (demo coop)

*7*
  • Veskoslav
    Jsem debil, nechápající psaný text? Ukážu a napíšu do diskuze.
  • Veskoslav
    Tak to rozhodně lžeš! Jelikož, když si koupíš třeba EA classic Mass Effect 2 se sítí Cerberus, tak rozhodně nemáě ani jeden z těchto DLC zdarma. Tak nelži.....
  • God-of-War
    Nemůžu si pamatovat všechno:)
  • Veskoslav
    To je jenom dobře, když se vyhneš obloukem sérii Total War, Sc II, Hard Reset a dalších her, co vychází primárně na pc.
  • Ale prosimte.Dlc je zalezitost poslednich par let,tak nam tady nevykladej,jak je to normalni.
    Driv se delaly plnohodnotne datadisky,ktere povetsinou za tu cenu staly,coz se o DLC rict neda.
    Nemluve o tom,ze v mnoha pripadech se clovek nemuze zbyvit pocitu,ze tvurci vytvori zakladni hru,kterou ocesou o spousty prvku,ktere pak prodavaji jako dlc.
    Jo a takovy valve vydavaji "DLC" zdarma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit