Přejít na výpis diskuzí
První recenze Mass Effectu 3: skvělé, ale...
27.2.2012 | levis
111 příspěvků
-
A proto mám minimálně dvě postavy. S první sem hrál prostě tak jak se mi chtělo. S druhou, až na vyjímky, jinak než s první...mimochodem byl docela oříšek naverbovat zlou dceru Samanthy(Justicarka). Mno už jenom proto se těšim na trojku. Jak to všechno dopadne jinak.
-
záleží hodně na týmu pokud se připojí do týmu lvl 5 a 3 tak to je celkem ztráta času no
PS:to je pravě chyba DEMA protože každý nastaví že chce jakoukoliv obtížnost aby měl větší šanci si zahrát ale neuvědomí si že si zahraje o to méně protože parkrát umře a přestaneho ho to bavit bez toho aby si užil klasickou mass effect akci -
Wargame European Escalation vyšel nedávno. Tak šupna ní. To je čistě PC hra.
-
Smutný že v tom mají lidi takovej hokej. :) To se pak nedivim, že se tak prodávají obsahově přímé hry. Jedna odbočka a jsou ztraceni.
-
Multiplayer mě osobně celkem mile překvapil. Seděl jsem u toho asi dva nebo tři večery a né a né se odlepit od židle. A to tam byly jen dvě mapy. :) ...mimochodem taky to není vůbec ízy pízy dojet mapu do konce. Už jen na silver obtížnost nás celkem wipeovali.
-
Chcete stálý měsíční plat? Zkuste http://pritel007.webnode.cz Vše je zdarma, přečtěte si info
-
Já bych to viděl na Grunta z ME2. Ale jen hádám.
-
Chyba, je tu rozdil mezi aktivne-pasivni forma (ctu knihu, vynalozim usili, ale pribeh nevytvarim) vs pasivni (tv/hry ;-) ).
-
Prave proto je skvele mit minimalne 2 sejvy ze hrani Me1 - 2. Mam uz nachystaneho paragon FemShep a jeste musim dodelat Renegade Shepa. Je trochu smula ze jsem o stare sejvy prisel,ale zase jsem mel motivaci znova projet oba dva dily a to za dva charaktery.
-
ja si nestezuju
-
U mně je čekání o to horší, protože jsem hrál demo a tam byl Wrex. Problém je ten, že jsem mu v 1. díle prohnal kulku hlavou, tudíž mně silně bude zajímat, kdo půjde místo něj. Dále jsem zvědav, jak mi pomůžou Rashi, jak moc jsem si to pok*rvil tím, že jsem odevzdal Cerberusu celou kolektorskou základnu atd. Prostě po dlouhé době se na hru skutečně těším. Naposledy to byl Zaklínač II a předtím Sc II. Teď je to ME 3. Boha jeho, stoj času a šup na 9.3:-D
-
Kdyby lidi nezajimala grafika, ale pouze pribeh, tak by ty hry nikdo nehral a vsichni by cetli knizky :)
-
Tak zase se to musi brat, ze tohle jsou multiplatformove hry a v ramci konzoli se nektere veci zjednodusit musi, nez kdyz vychazi hra ciste na PC, kde se hraje trochu jinak a i je k dispozici mys a klavesnice. Z pohledu konzolovyho hrace se mi prave libi, jak tohle Dragon Age dokazala zkombinovat, ze je tam nadech puvodni hardcore hratelnosti, i je to prizpusobeno te moderni (pravda zjednodusene).
-
ale ved grafika nikoho nezaujima! hlavny je pribeh! to je jedno ze je rok 2012 a pouzivame textury z 2005.
-
Divný Zaeed byl zdarma pro všechny kdo si hru koupili, Shale byla zdarma pro všechny kdo si hru koupili ale From the Ashes není zdarma pro všechny co si hru koupí. Je tady asi něco čemu nerozumím. A prosím neříkej, že to tohle DLC je vyrobené pos produkčně. Už v betě která před měsici unikla byly zvuky a další odkazy k tomu, že taková postava ve hře bude *9*
-
Souhlasím s Opem, DA:O se zasekl někde v půlce. Sabžil se být Hardcore RPG ovšem tak nějak napůl a některé prvky tam byli velmi zjednodušené. Osobně považuji za úspěšnějšího nástupce Drakensang ovšem ten zase nemá tak skvěle propracované charaktery jako DA, speciálně pak DA2. Osobně bych nejraději viděl komplexní system z Drakensang, spojený s vyprávěním a příběhem DA:O.
-
Tak já se přiznám, že trojku ve sběratelské edici si také kupuji mimojiné také z důvodu, abych měl doma kompletní trilogii, jedničku jsme měl hodně rád, dvojku, také sběratelskou edici, jsem po pár hodinách hodil do kouta, protože mě prostě nebavila. Všude zatím čtu, že třetí díl je částečně návrat k tomu prvnímu, co se týče hratelnosti, tak uvidíme.
-
Proc se zasekl na puli cesty? Me naopak Dragon Age 1 prijde na "moderni hru" dost poplatny Baldurs Gate.
-
Proč? Protože se DA1 pokusil být duchovním nástupcem BG, ale zasekl se někde na půli cesty.
-
Nelíbí ? Nekupuj.
From Ashes nebude mít na celkovou hru žádný dopad, stejně jako Zaed nebo Kasumi z ME2. Je to jenom bonus.
Pokaždé, když se někdo na něčem snaží vydělat, všichni vřískaj jako kočky. Jste snad z jiné planety nebo co ? Tady na zemi, když chci něco extra, tak si za to musim připlatit. Zadarmo mi nikdo nic nedá.
Doufám, že všichni co tak řvou, si tu hru vážně nekoupí. Alespon bude na forech o pár pitomců méně.