Přejít na výpis diskuzí
První recenze Mass Effectu 3: skvělé, ale...
27.2.2012 | levis
111 příspěvků
-
Proc by nekdo Pohrdal Dragon Age 1? To je skvela parba, pro me lepsi i nez opevovana klasika Baldurs Gate ;) Bohuzel po Dragon Age 1 i Mass Effect 1 uz se mi nelibi, kam se ty serie ubiraji.
-
Tak to už si nic kromě indie her nekoupíš ...
-
Vidim ze nekteri lide pri hrani nedavali moc pozor
-
Nepustime, pretoze som tiez väcsi fanusik Dragon Age 1 :D Viem ze väcsina ludi pohrda touto hrou, ale mne sa strasne pacila. Este nikdy som si v ziadnej hre nevytvoril taku naklonnost k inej postave, ako k Alistairovi. Nakoniec som nemal problem za neho polozit zivot, aspon ten virtualny :D ME1 som hral, akoze pribeh bol velmi zaujimavy, ale nejak ma to prestalo bavit. Sice dvojka a trojka vyzeraju dobre, ale neviem ci sa niekedy rozhodnem ich aj hrat.
-
Mám objednanou "kolektorku". Bohužel ale možná dopadnu stejně jako on. Když jsem totiž chtěl vyzkoušet demo, tak ačkoli u EA účet mám, nepodařilo se mi zaboha rozchodit Origin ani s technickou podporou. Nezkoušel jsem tedy ten jejich live chat, doufejme že se to s full verzí nějak ještě podaří.
-
tohle bych napsal mozna pred 10ti lety
-
A taky třeba píšou:
Graphically, the low polycount, lack of detail and low texture resolution disappoints- the characters are well animated and modeled however, and the overall look, despite its age, is quite moody. -
Předobjednáno CE, už jen z toho důvodu, že mám všechny předešlé díly a zajímá mě ten artbook. Snad každý pařan prvním dvou dílů by rád věděl, jak to nakonec může a nemusí skončit. Rozehraji novou postavu, abych mohl navázat a
třeba zase narazím na Conrada Vernera, ten chlapík tam jistě bude. -
no me tadle hra nechava chladnym ...od bioware me naposledy bavilo Dragon age 1 protoze mi to pripominalo stary dobry NWN ale tydle jejich konzoloidni scifarny nejak nemusim ...jak star wars tak mass effect ...a ted se do me puste :D
-
A kdyby si nechali Origin...
-
nešlo o toho terminátora, ale o data k jeho stavbě (nebo tak něco), ty jsi buď zničil nebo nechal cerberusu.
-
U jednicky mi prisla vhod ta plechova krabicka ktera byla jako darek. Dvojku mam na steamu a nedokoncil ani uvod. Trojka uz me nezajima. Nechal jsem se zbytecne unest reklamou. Zadnou ciste PC hru uz nekoupim
edit: chtel jsem rict, ze uz jinou nez ciste PC hru nekoupim -
ale zachody tam byly xD
-
Každá recenze, ve které není zmínka o kvalitách toho Day One DLC je odpad.
-
Jasný, pán recenzent z gamestaru mi ji necpe, to žádná, ale minimálně demo se tvářilo jako:"Nehráls ani jeden ME? Nevadí, aspoň nepoznáš, jakou hovadinu jsme z toho udělali.*wink*wink*"
-
Na vyber bylo bud predas lod -zakladnu collectoru zahadnemu nebo ji znicis , terminatora jsi musel znicit povinne.
-
Pravdepodobne by mu chybali holograficke zachody na Citadele...
-
Co? bylo na výběr ho zničit a nebo ho přenechat Cerberusu
-
Ehm, pokud se nepletu tak se musel zničit. :/
-
Hrou roku bude Skyrim. Když můžou koně šplhat po ledu se sklonem 80+°, proč by nemohl být Skyrim opět šampiónem, přátelé! *5*